Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMě také malá korba děsí,ale někde jsem četla,že miminka jak jsou zvyklá z bříška na malo místa tak se v malé korbě cítí lépe
tak snad na tom něco bude ![]()
Děvčata, díky za všechny rady! Já pořád špekuluju, pročítám tady ty Vaše diskuze hledám informace už týden a pak mi takhle rychle odpovídáte na všechno, co mi leží v hlavě. To jste mi udělaly radost ![]()
Ještěě taková technická - nemáte zkušenosti s takovým tím přídavným košíkem na nákup pod kočár? Drží tam, dá se k němu dostat? Myslím tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
: Chtěla bych se zeptat mám staršíko mutsy sporták v barvě červeno vínové a mám možnost dokoupit tašku která se mi zdá na fotce červená,ale prý mutsy dělá nebo dálo jen tu červenou vínovou
tak snad to nebude jiný odstín.A prosím je cena za tašku 500optimální nebo se dá sehnat levněji.Chci ještě dokoupit košík a ono se to pak nasčítá
i když kočárek jsem koupila za hezkou cenu ![]()
petra-c píše:
Děvčata, díky za všechny rady! Já pořád špekuluju, pročítám tady ty Vaše diskuze hledám informace už týden a pak mi takhle rychle odpovídáte na všechno, co mi leží v hlavě. To jste mi udělaly radost
Ještěě taková technická - nemáte zkušenosti s takovým tím přídavným košíkem na nákup pod kočár? Drží tam, dá se k němu dostat? Myslím tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
kos rozhodne doporucuju!
jedna z nejlepsich veci na mutsy ![]()
petra-c píše:
Děvčata, díky za všechny rady! Já pořád špekuluju, pročítám tady ty Vaše diskuze hledám informace už týden a pak mi takhle rychle odpovídáte na všechno, co mi leží v hlavě. To jste mi udělaly radost
Košík určitě ber, máme ho tu snad všechny ![]()
Jinak já mám zářijový mimino (sice měla 3kila, ale ve 2 měsících už měla 6kilo
), byla tam taky do dubna a do sporťáku šla proto, že chtěla koukat. Jinak by se vešla dýl
Já jsem nakonec objednala Hluboké lůžko Mutsy Rider (Cargo Chocolate). Mají teď v Babyparku 20% slevu do konce týdne tak jsem toho hned využila a objednala tam celý kočárek
nemůžu už dospat až si pro něj pojedeme ![]()
Tak jste mě utvrdily, že Mutsy bude dobrá volba, hurá
Jen asi raději zvolím jinou variantu než Mutsy Joey, protože každý centimetr bude dobrý ![]()
Barusatko píše:
Já jsem nakonec objednala Hluboké lůžko Mutsy Rider (Cargo Chocolate). Mají teď v Babyparku 20% slevu do konce týdne tak jsem toho hned využila a objednala tam celý kočáreknemůžu už dospat až si pro něj pojedeme
Já se do brněnského Babyparku chystám v sobotu, sporťák s podvozkem budu mít sice použitý (ačkoli „zánovní“), ale tu hl. korbičku koupím možná novou, když ta Silver Joey, co se mi nabízí přes mimibazar, je fakt menší. To je super, že jsou tam ještě ty slevy ![]()
jo jo slevy tam jsou až do neděle tak to krásně stihneš .. já jsem to objednala už teď protože se do Brna dostanu až v pondělí tak ať to mám se slevou
a autosedačku už máte vybranou? ![]()
Tak odkaz na novou kolekci Mutsy je třeba tady:
http://www.pingpong-online.de/…er-8112.html
Já jsem rodila vloni v půlce září a ještě jsme v hluboké korbě, ale je pravda, že moc místa už tam nemá. Mám fusak Logr Bunker a když leží, tak má pokrčené nožičky, ale tak spinká i doma, takže jí to asi nevadí. Ale stejně se už těším do sporťáku, stejně jak už zvedá pořád hlavičku, tak už mi tam dlouho nebude chtít být. Počítám tak ještě měsíc vydržme a v dubnu už do sporťáčku.
A koš určitě, je super. Vleze se i super velký nákup, ten, co tam je, je opravdu jen na nějakou drobnost a i ta by se mohla vytratit po cestě ![]()
Prosím nejsem z Prahy ani Brna a ráda bych se slevou také kopila košík.Dá se to objednat i poštou.
Děkuji
Ano dá .. já jsem si psala přímo s paní z Babyparku a u nich na webovkách si najdete zboží co chcete - ale se slevou je jen to co je aktuálně skladem - u každého je to napsáno. A pak si jen zadáte jestli chcete zboží poštou nebo osobně ![]()
Barusatko píše:
jo jo slevy tam jsou až do neděle tak to krásně stihneš .. já jsem to objednala už teď protože se do Brna dostanu až v pondělí tak ať to mám se slevoua autosedačku už máte vybranou?
My buď použijeme autosedačku po synovci, co měl z trojkombinace ke kočárku Dorjan nebo pokud seženu přes mimibazar Maxi Cozi od někoho z Jihlavska nebo Brněnska, abych si ji mohla odebrat osobně, protože bych nerada nakupovala bazarovou jen přes fotky a poštu, ještě nevím. Do nové se mi nechce investovat, ony ty výdaje hrozně naskakují ![]()