Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
22.2.12 14:29
nemolka píše:
holky a jakou máte vubec zkušenost s babyparkem já totž asi všechno obědnám přes ně tady nic neseženu smula je že v případě reklamace jsem v p…protže asi těžko budu posílat kočárek někde do Prahy.

Já mám výbornou zkušenost s brněnským Babyparkem. Všechny otázky zodpověděli, velice ochotní, vstřícní aj. Mutsy jsem tam teda zatím nereklamovala, ale Quinny ano a vše naprosto v pořádku, dokonce mi bez problémů vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 14:35

Vsechny barvy maji na hodne eshopech, urcite ho nekdo normalne objedna.

Ted jsem nasla na jednom anglickem eshopu cernou strisku za 20 liber.

• Citovat
  • Upravit
3950
22.2.12 14:42

Pep děkuji nevím jestli manžu dokopkám abychom zajeli přímo do Brna z ostravy to je přece jen dál ale zase blíž než Praha ale aspon bych si ho osahala tzv. protože vidět ho poprvé až doma když příjde poštou to mám jako sci-fi jenže co naděláš ovšem polských kočáru tu máme jak … víte co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.2.12 15:02

Zdravím Vás holky

Chtěla bych se zeptat. Budu mít od ségry poděděný kočárek mutsy urban rider.
Ale někde ztratila nánožník od hluboké korbičky.
Nevíte prosím o někom, kdo by měl na prodej nebo kde bych ještě sehnala v barvě light olive???

• Citovat
  • Upravit
648
22.2.12 17:14

Aha .. no já jsem právě díky té slevě včera objednala všechno kromě té sluneční stříšky protože je to jak říkáš - ani na webu jí neinzerují - tak se ještě zeptám osobně v příštím týdnu jak to teda vlastně mají. Každopádně už jsem taky nedala objednávku v jedné barvě :? .. protože nemají vše skladem a kočárky mizí jako by byly zadarmo :mrgreen: hlubokou korbu jsem sehnala ještě Cargo Chocolate ale sporťáček už v Team Dark grey. Tak teď doufám že tu sluneční stříšku nakombinuju nějakou rozumnou barvičkou ať to ladí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.2.12 17:31

to už jiné barvičky nejsou ?? a ten sporták já to mám v plánu kupovat až příští rok aby mi tady sporták neležel ladem jen tak a at mi na něj neběži záruka zbytečně když ho nepotřebujeme a miminko bude v hlubokém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.12 17:36

Jo jo jiné barvičky sporťáčků ještě jsou jen už jsem nesehnala tu hnědou v celé trojkombinaci ale myslím si že příští roku určitě zase budou .. teda ty co nemají skladem tak píšou že je dodání 6-8 týdnů. Takže si myslím že nebude problém koupit ho .. jen asi teď potřebují prodat staré zásoby a tak na to dali slevu 20% a tím pádem to rychle zmizelo ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
22.2.12 17:50

Ahoj :-)
Hlásím se k těm, co budou bohužel muset poslat svou korbičku Mutsy dál… Mám Active Champagne, málo používanou (blbej sníh) absolutně bez vad. Kdyby někdo měl zájem ozvěte se SZ..... Ale opláču ji, to vím :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
5352
22.2.12 18:00

Barusatko, nakonec budeš ráda, že máš změnu až po půl roce koukání na korbičku v jedné barvě vytáhneš sporťák v úplně jiné barvě. Já kočárek řízeně koupila jinou korbu a jiný sporťák a jsem moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.2.12 18:01

Nemolko, jestli jsi někde od polských hranic, tak nejezdi do Prahy, ale zajeď si někam do velkého polského města, kde mají kočárky Mutsy - mají lepší ceny i výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.12 18:06

No to máš asi pravdu Mafino5 :potlesk: říkám si že kdybych tu sluneční stříšku sehnala v černé barvě a dala kombinaci s černým slunečníkem a nánožníkem .. bylo by to dost hezké .. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 18:23

Kdyztak na babystyle.cz objednaji vsechny barvy strisek, dodaci lhuta 8 tydnu, nektere barvy ma i skladem :)

• Citovat
  • Upravit
648
22.2.12 19:05

Fakt? tak to je paráda? :hug: no tak hned tam kouknu a popř. příští týden objednám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.2.12 19:40

Dobrý večer všem! Tak jsem se konečně zaregistrovala, abych se mohla zúčastnit diskuse o mém oblíbeném Mutsíku. Jako těhotná jsem vše hltala o kočárkách a mutsy vyhrál u mě a díky bohu na první pohled i u manžela(vezl kočárek domů jako by si vezl ferrari). Junior(syn) má teď 2 měsíce a i když jsem ještě nevyjela mám skoro celý komplet. Ale proč píšu. Sešly se mi 2 stříšky, o kterých právě píšete a jednu chci dát na MMB k prodeji. Kdo budete mít zájem pískněte. Barvička je khaki, z dálky vypadá jako černá. Na ceně se domluvíme, dám ji za polovinu PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
22.2.12 23:06

Holky právě z babystylu.cz mi paní psala ty barvy, které se dají ještě objednat (už jsem to tu dneska dávala). O té barvě dark grey jsem taky hodně uvažovala, viděla jsem ji nedávno na živo a líbila se mi. Jinak holky já mám s barvičkama u Mutsy docela problém si vybrat, je fakt že mě z loňské kolekce neuchvátila ani jedna, ale nějakou jsem vybrat musela, i když odvařená z ní teda nejsem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí