Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridernemolka píše:
holky a jakou máte vubec zkušenost s babyparkem já totž asi všechno obědnám přes ně tady nic neseženu smula je že v případě reklamace jsem v p…protže asi těžko budu posílat kočárek někde do Prahy.
Já mám výbornou zkušenost s brněnským Babyparkem. Všechny otázky zodpověděli, velice ochotní, vstřícní aj. Mutsy jsem tam teda zatím nereklamovala, ale Quinny ano a vše naprosto v pořádku, dokonce mi bez problémů vrátili peníze.
Vsechny barvy maji na hodne eshopech, urcite ho nekdo normalne objedna.
Ted jsem nasla na jednom anglickem eshopu cernou strisku za 20 liber.
Pep děkuji nevím jestli manžu dokopkám abychom zajeli přímo do Brna z ostravy to je přece jen dál ale zase blíž než Praha ale aspon bych si ho osahala tzv. protože vidět ho poprvé až doma když příjde poštou to mám jako sci-fi jenže co naděláš ovšem polských kočáru tu máme jak … víte co ![]()
Zdravím Vás holky
Chtěla bych se zeptat. Budu mít od ségry poděděný kočárek mutsy urban rider.
Ale někde ztratila nánožník od hluboké korbičky.
Nevíte prosím o někom, kdo by měl na prodej nebo kde bych ještě sehnala v barvě light olive???
Aha .. no já jsem právě díky té slevě včera objednala všechno kromě té sluneční stříšky protože je to jak říkáš - ani na webu jí neinzerují - tak se ještě zeptám osobně v příštím týdnu jak to teda vlastně mají. Každopádně už jsem taky nedala objednávku v jedné barvě
.. protože nemají vše skladem a kočárky mizí jako by byly zadarmo
hlubokou korbu jsem sehnala ještě Cargo Chocolate ale sporťáček už v Team Dark grey. Tak teď doufám že tu sluneční stříšku nakombinuju nějakou rozumnou barvičkou ať to ladí.. ![]()
to už jiné barvičky nejsou ?? a ten sporták já to mám v plánu kupovat až příští rok aby mi tady sporták neležel ladem jen tak a at mi na něj neběži záruka zbytečně když ho nepotřebujeme a miminko bude v hlubokém
Jo jo jiné barvičky sporťáčků ještě jsou jen už jsem nesehnala tu hnědou v celé trojkombinaci ale myslím si že příští roku určitě zase budou .. teda ty co nemají skladem tak píšou že je dodání 6-8 týdnů. Takže si myslím že nebude problém koupit ho .. jen asi teď potřebují prodat staré zásoby a tak na to dali slevu 20% a tím pádem to rychle zmizelo ..
Ahoj ![]()
Hlásím se k těm, co budou bohužel muset poslat svou korbičku Mutsy dál… Mám Active Champagne, málo používanou (blbej sníh) absolutně bez vad. Kdyby někdo měl zájem ozvěte se SZ..... Ale opláču ji, to vím
![]()
Barusatko, nakonec budeš ráda, že máš změnu až po půl roce koukání na korbičku v jedné barvě vytáhneš sporťák v úplně jiné barvě. Já kočárek řízeně koupila jinou korbu a jiný sporťák a jsem moc spokojená.
Nemolko, jestli jsi někde od polských hranic, tak nejezdi do Prahy, ale zajeď si někam do velkého polského města, kde mají kočárky Mutsy - mají lepší ceny i výběr.
No to máš asi pravdu Mafino5
říkám si že kdybych tu sluneční stříšku sehnala v černé barvě a dala kombinaci s černým slunečníkem a nánožníkem .. bylo by to dost hezké .. ![]()
Kdyztak na babystyle.cz objednaji vsechny barvy strisek, dodaci lhuta 8 tydnu, nektere barvy ma i skladem ![]()
Fakt? tak to je paráda?
no tak hned tam kouknu a popř. příští týden objednám ![]()
Dobrý večer všem! Tak jsem se konečně zaregistrovala, abych se mohla zúčastnit diskuse o mém oblíbeném Mutsíku. Jako těhotná jsem vše hltala o kočárkách a mutsy vyhrál u mě a díky bohu na první pohled i u manžela(vezl kočárek domů jako by si vezl ferrari). Junior(syn) má teď 2 měsíce a i když jsem ještě nevyjela mám skoro celý komplet. Ale proč píšu. Sešly se mi 2 stříšky, o kterých právě píšete a jednu chci dát na MMB k prodeji. Kdo budete mít zájem pískněte. Barvička je khaki, z dálky vypadá jako černá. Na ceně se domluvíme, dám ji za polovinu PC.
Holky právě z babystylu.cz mi paní psala ty barvy, které se dají ještě objednat (už jsem to tu dneska dávala). O té barvě dark grey jsem taky hodně uvažovala, viděla jsem ji nedávno na živo a líbila se mi. Jinak holky já mám s barvičkama u Mutsy docela problém si vybrat, je fakt že mě z loňské kolekce neuchvátila ani jedna, ale nějakou jsem vybrat musela, i když odvařená z ní teda nejsem ![]()