Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderDíky za tip, hned jsem si objednala sporťák Mutsy 4Rider a doplňky ![]()
MMartina1 píše:
http://www.babypark.cz/…do-26-2-2012?…
Jenye píše:
Díky za tip, hned jsem si objednala sporťák Mutsy 4Rider a doplňky
MMartina1 píše:
MMartina1 píše:Jenye píše:
Díky za tip, hned jsem si objednala sporťák Mutsy 4Rider a doplňky
MMartina1 píše:
my se tam jedeme dneska podívat, už si píšu seznam ![]()
holky hoďte sem pak fotky, co jste nakoupily ![]()
Já totiž pořád na FB vyhlížím nové barvy Mutsy. Ne, že bych něco potřebovala, ale tak ze zvědavosti.
tak já si teď skočila do babyparku,mám ho za barákem, pro nákupní koš,vyšel na 728kc,nádhera.jen teda nikde nemají tu akci napsanou,si člověk musí říct
Martino díky za tip.
nemolka píše:
no a mají být nějaké nové letos ???
no co já vím, jestli nějaké budou, ale každým rokem jsou nějaké novinky, nebo ne? Že by se letos Mutsy vyčerpala novinkou Evo. A propó, myslíte si, že ke kočárku Evo budou i hluboké korbičky, nebo že je to jenom sporťák ![]()
Evo se mi nelíbí přijde mi maličká takoví nějaký plochý a na ty moje cvaldy by nestačil a ty kolečka taky nic moc asi.
nemolka píše:
jo jo nafot to a pokud bychom se na ceně dohodli možná máš kupcejá klído do jara počkám jelikož čekám mimčo až v červenci ted ještě sehnat autosedačku a mám vyřešeno
sporták jsem chtěla až to bude aktuální aspon se mi nebude válet doma no a holky jak jste to řešili s taškou na kočárek když máte jinou barvu hl.korby a sportáku ???
Tak slíbená fotka, ale stejně mi ve skutečnosti přijde hezčí
pošlu SZ ![]()
no mám o čem přemýšlet vedou fialová ta béžová a hnědá asi budu losovat těžko říct tady koukám letí hnědá zelená a modrá no pro holku by modrá šla ale to mi nebylo schváleno zelená taky né tak babo rad ![]()
Holky, já se z toho picnu. Oni už nikde nemají tu sluneční sříšku v mojí barvě
Tak teď nevím, co mám dělat. Jestli objednat všechno v jiné barvě nebo se na tu stříšku vykašlat nebo ji koupit třeba v černé. Já tak nesnáším, když mně to neladí a hlavně když už to stojí takové prachy a pak to stejně není ono
To se mi stalo už loni, když jsem strašně moc chtěla Mutsy 2010 team creme, ale nikde už neměli tašku, tak jsem se rozhodla pro team mist, že aspoň nebude u nové kolekce problém se sháněním doplňků a teď tohle! No musela jsem si vylít srdce ![]()
Jenye píše:
Holky, já se z toho picnu. Oni už nikde nemají tu sluneční sříšku v mojí barvě![]()
![]()
Tak teď nevím, co mám dělat. Jestli objednat všechno v jiné barvě nebo se na tu stříšku vykašlat nebo ji koupit třeba v černé. Já tak nesnáším, když mně to neladí a hlavně když už to stojí takové prachy a pak to stejně není ono
![]()
![]()
To se mi stalo už loni, když jsem strašně moc chtěla Mutsy 2010 team creme, ale nikde už neměli tašku, tak jsem se rozhodla pro team mist, že aspoň nebude u nové kolekce problém se sháněním doplňků a teď tohle! No musela jsem si vylít srdce
tak si vem jinou barvu a dolaď to vložkou do kočárku a bude ti to ladit.
Holky, kdo jste stříkaly kola u UR, jakou barvou jste to stříkaly, popř. kde to koupit? Přijde na řadu jarní udržba
Díky.