Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
20.2.12 11:19

Díky za tip, hned jsem si objednala sporťák Mutsy 4Rider a doplňky :palec:

MMartina1 píše:
http://www.babypark.cz/…do-26-2-2012?…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.2.12 12:30
Jenye píše:
MMartina1 píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.2.12 13:25
MMartina1 píše:
Jenye píše:
MMartina1 píše:
:palec:

my se tam jedeme dneska podívat, už si píšu seznam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.2.12 16:49

holky hoďte sem pak fotky, co jste nakoupily :pankac:
Já totiž pořád na FB vyhlížím nové barvy Mutsy. Ne, že bych něco potřebovala, ale tak ze zvědavosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.2.12 17:19

no a mají být nějaké nové letos ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.2.12 18:39

tak já si teď skočila do babyparku,mám ho za barákem, pro nákupní koš,vyšel na 728kc,nádhera.jen teda nikde nemají tu akci napsanou,si člověk musí říct :-D Martino díky za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.2.12 19:15
nemolka píše:
no a mají být nějaké nové letos ???

no co já vím, jestli nějaké budou, ale každým rokem jsou nějaké novinky, nebo ne? Že by se letos Mutsy vyčerpala novinkou Evo. A propó, myslíte si, že ke kočárku Evo budou i hluboké korbičky, nebo že je to jenom sporťák :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
20.2.12 19:25

… I hluboké korbičky - maji vyobrazeni např . na Malvíku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.2.12 20:01

Evo se mi nelíbí přijde mi maličká takoví nějaký plochý a na ty moje cvaldy by nestačil a ty kolečka taky nic moc asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.2.12 22:40
nemolka píše:
jo jo nafot to a pokud bychom se na ceně dohodli možná máš kupce :pankac: já klído do jara počkám jelikož čekám mimčo až v červenci ted ještě sehnat autosedačku a mám vyřešeno :lol: sporták jsem chtěla až to bude aktuální aspon se mi nebude válet doma no a holky jak jste to řešili s taškou na kočárek když máte jinou barvu hl.korby a sportáku ???

Tak slíbená fotka, ale stejně mi ve skutečnosti přijde hezčí :dance: pošlu SZ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.2.12 22:50

no mám o čem přemýšlet vedou fialová ta béžová a hnědá asi budu losovat těžko říct tady koukám letí hnědá zelená a modrá no pro holku by modrá šla ale to mi nebylo schváleno zelená taky né tak babo rad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.2.12 22:50

jo jinak děkuju za fotku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.2.12 22:57

Holky, já se z toho picnu. Oni už nikde nemají tu sluneční sříšku v mojí barvě :cert: :cert: :cert: Tak teď nevím, co mám dělat. Jestli objednat všechno v jiné barvě nebo se na tu stříšku vykašlat nebo ji koupit třeba v černé. Já tak nesnáším, když mně to neladí a hlavně když už to stojí takové prachy a pak to stejně není ono :cert: :cert: :cert: To se mi stalo už loni, když jsem strašně moc chtěla Mutsy 2010 team creme, ale nikde už neměli tašku, tak jsem se rozhodla pro team mist, že aspoň nebude u nové kolekce problém se sháněním doplňků a teď tohle! No musela jsem si vylít srdce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
20.2.12 23:04
Jenye píše:
Holky, já se z toho picnu. Oni už nikde nemají tu sluneční sříšku v mojí barvě :cert: :cert: :cert: Tak teď nevím, co mám dělat. Jestli objednat všechno v jiné barvě nebo se na tu stříšku vykašlat nebo ji koupit třeba v černé. Já tak nesnáším, když mně to neladí a hlavně když už to stojí takové prachy a pak to stejně není ono :cert: :cert: :cert: To se mi stalo už loni, když jsem strašně moc chtěla Mutsy 2010 team creme, ale nikde už neměli tašku, tak jsem se rozhodla pro team mist, že aspoň nebude u nové kolekce problém se sháněním doplňků a teď tohle! No musela jsem si vylít srdce :,(

tak si vem jinou barvu a dolaď to vložkou do kočárku a bude ti to ladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.2.12 23:08

Holky, kdo jste stříkaly kola u UR, jakou barvou jste to stříkaly, popř. kde to koupit? Přijde na řadu jarní udržba :mrgreen: Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí