Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKešuuuu já mám právě s pěnovýma ten 4rider a jezdit začnu až od června.mám zatím jenom sporták tak sháním nákou pěknou korbičku pro holčinu.kdyby náhodou někdo prodával
Nemohu tedy posoudit jaká kokečka jsou lepší ![]()
ahoj holky tak já se k vám asi přidám uvažovala jsem nad transporter ale asi nakonec raději kvuli kolečkum 4rider škoda jen té rukojeti chtěla jsem zalamovaci já jsem malá a tak kdxž je to ta teleskopická tam mám ruky moc vysoko
každopádně je super že se dá všechno dokupovat zvlášt což je super jen nevím kterou barvičku hluboké korbičky líbí se mi purple i brown ale i ta activ cofie ale nechápu jaký je rozdíl holky v těch cargo a v těch team??
Cargo, Active, Team a Joey - jsou různé materiály a střihy - jestli tomu tak jde říct ![]()
hezké a ted které jsou lepší kromě joey ta se mi vubec nelíbí máte to tu odskoušeno tak beru všechny rady ![]()
MAteriály co do kvality jsou u nových korbiček všechny stejné - Active je ze dvou barev, které tvoří výslednou (hnědá a bílá - dá Active Coffee například), Tem a jednobarevná - střih obou koreb je v podstatě stejný - liší se jen v tom, že Active má navíc kapsičku na přenášecí popruhy (alespoň myslím), Cargo je také jednobarevná barva a má střih o trochu jiný - korbička je o trochu užší v nožičkáích, na boudičce jsou zipy a chybí jedna centrální kapsa na boudičce. Také jinak je vyřešen nánožník na korbě - u Teama Acticve je límec udělán jinak než u CArgo. Ale to uvidíš v prodejně…
no právě neuvidím tady ho nikde nemají viděla jsem jen team korbičku zelenou
![]()
nemolka píše:
no právě neuvidím tady ho nikde nemají viděla jsem jen team korbičku zelenou![]()
Cargo určitě nechtěj. Korbička není tak špatná, na to jak je v nožičkách úzká, ale ten nánožník na korbičku je divný. není lomený a zvednutý, ale jen zaoblený.
je to vidět tady http://img0.sprzedajemy.pl/…--623545.jpg Takže mimís bude dost odkrytý… V létě je to asi ok, ale podzim/zima/jaro podle mě není moc optimální
aháá postřech vidíš toho jsem si nevšimla čekám miminko konec června a začátek června právě
Já příští měsíc. Mám mutsynku z druhé ruky a na fotce to nebylo vidět. Příště budu chytřejší ![]()
My máme korbičku Cargo a jsem spokojená
Syn se narodil v lednu a teď korbičku použijeme na druhé mimčo co se má narodit na konci března.
tak je to takoví detail to jo ale je fakt že v zimě při větru je to blbý to jo
TerezaJ píše:
My máme korbičku Cargo a jsem spokojenáSyn se narodil v lednu a teď korbičku použijeme na druhé mimčo co se má narodit na konci března.
Taky, mela jsem rijnoveho prcka takze byl celou zimu v hluboke a super
A hlavne mne se vzhled cargo korbicek libi nejvic
(po joey silver) ![]()
Holky a netáhlo tam prckovi? Mi to přijde, že bude hrozně odkrytý. Jako přes léto ne, ale přes zimu? jasně, dám tam fusak a další krámy, ale stejně..
Nevím, nám to vyhovovalo, netáhlo mu tam, když byl velký vítr, tak jsem přizvedla fusak, ale jinak ne, jiné korbičky jsou mnohem víc otevřené ![]()
Broučkovka píše:
Holky a netáhlo tam prckovi? Mi to přijde, že bude hrozně odkrytý. Jako přes léto ne, ale přes zimu? jasně, dám tam fusak a další krámy, ale stejně..
Ne, vubec mi to neprislo… ani jsem tam nikdy nic dalsiho nedavala.