Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
17.2.12 13:36

Kešuuuu já mám právě s pěnovýma ten 4rider a jezdit začnu až od června.mám zatím jenom sporták tak sháním nákou pěknou korbičku pro holčinu.kdyby náhodou někdo prodával :D Nemohu tedy posoudit jaká kokečka jsou lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 18:34

ahoj holky tak já se k vám asi přidám uvažovala jsem nad transporter ale asi nakonec raději kvuli kolečkum 4rider škoda jen té rukojeti chtěla jsem zalamovaci já jsem malá a tak kdxž je to ta teleskopická tam mám ruky moc vysoko :-( každopádně je super že se dá všechno dokupovat zvlášt což je super jen nevím kterou barvičku hluboké korbičky líbí se mi purple i brown ale i ta activ cofie ale nechápu jaký je rozdíl holky v těch cargo a v těch team??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.2.12 19:27

Cargo, Active, Team a Joey - jsou různé materiály a střihy - jestli tomu tak jde říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 20:17

hezké a ted které jsou lepší kromě joey ta se mi vubec nelíbí máte to tu odskoušeno tak beru všechny rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.2.12 20:26

MAteriály co do kvality jsou u nových korbiček všechny stejné - Active je ze dvou barev, které tvoří výslednou (hnědá a bílá - dá Active Coffee například), Tem a jednobarevná - střih obou koreb je v podstatě stejný - liší se jen v tom, že Active má navíc kapsičku na přenášecí popruhy (alespoň myslím), Cargo je také jednobarevná barva a má střih o trochu jiný - korbička je o trochu užší v nožičkáích, na boudičce jsou zipy a chybí jedna centrální kapsa na boudičce. Také jinak je vyřešen nánožník na korbě - u Teama Acticve je límec udělán jinak než u CArgo. Ale to uvidíš v prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 20:59

no právě neuvidím tady ho nikde nemají viděla jsem jen team korbičku zelenou :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
17.2.12 21:32
nemolka píše:
no právě neuvidím tady ho nikde nemají viděla jsem jen team korbičku zelenou :,( :,(

Cargo určitě nechtěj. Korbička není tak špatná, na to jak je v nožičkách úzká, ale ten nánožník na korbičku je divný. není lomený a zvednutý, ale jen zaoblený.
je to vidět tady http://img0.sprzedajemy.pl/…--623545.jpg Takže mimís bude dost odkrytý… V létě je to asi ok, ale podzim/zima/jaro podle mě není moc optimální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 21:37

aháá postřech vidíš toho jsem si nevšimla čekám miminko konec června a začátek června právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
17.2.12 21:48

Já příští měsíc. Mám mutsynku z druhé ruky a na fotce to nebylo vidět. Příště budu chytřejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
17.2.12 21:56

My máme korbičku Cargo a jsem spokojená :palec: Syn se narodil v lednu a teď korbičku použijeme na druhé mimčo co se má narodit na konci března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
17.2.12 22:00

tak je to takoví detail to jo ale je fakt že v zimě při větru je to blbý to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.2.12 22:01
TerezaJ píše:
My máme korbičku Cargo a jsem spokojená :palec: Syn se narodil v lednu a teď korbičku použijeme na druhé mimčo co se má narodit na konci března.

Taky, mela jsem rijnoveho prcka takze byl celou zimu v hluboke a super :) :palec: A hlavne mne se vzhled cargo korbicek libi nejvic :) (po joey silver) ;)

• Citovat
  • Upravit
15710
17.2.12 22:02

Holky a netáhlo tam prckovi? Mi to přijde, že bude hrozně odkrytý. Jako přes léto ne, ale přes zimu? jasně, dám tam fusak a další krámy, ale stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
17.2.12 22:09

Nevím, nám to vyhovovalo, netáhlo mu tam, když byl velký vítr, tak jsem přizvedla fusak, ale jinak ne, jiné korbičky jsou mnohem víc otevřené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
17.2.12 22:12
Broučkovka píše:
Holky a netáhlo tam prckovi? Mi to přijde, že bude hrozně odkrytý. Jako přes léto ne, ale přes zimu? jasně, dám tam fusak a další krámy, ale stejně..

Ne, vubec mi to neprislo… ani jsem tam nikdy nic dalsiho nedavala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4