Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kešuuuu
16.2.12 14:14

Holkýýý, vy mě zlobítééé :-) Tak zatím všechno mluví proti plastovým kolečkům :-) No, ale já mám stejný názor jako vy… safra. Proč vlastně ty plastový kolečka dělají? To je pro nějaký zámkový dlažby a nový chodníky a ulice… kde to dneska je?
A varianta zadní nafukovací a přední plastový asi taky nebude nic moc, co?

• Citovat
  • Upravit
5352
16.2.12 14:20

Kešuuu, je to tím, že ty kočárky vyrábějí v civilizované cizině, kde nevědí nic o tom, co jsou to kočičí hlavy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
16.2.12 16:02

Jsem ráda,že se zde konečně řeší ty kolečka.už 2× jsem vznášela dotaz a nikdo nic :,( Já koupila mutsy 4rider s obyčejnýma kolečkama a paní mě ujistila,že dříve než je prošoupu tak mi ztrouchnivý stříška :D tak jsem v klidu.Naopak prý s těmi nafukovacíma kolama se furt řeší jestli více či méně přifouknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
16.2.12 16:42

Já mám tedy kočárky dva. Jeden s plastovýma (není Mutsy) a jeden s nafukovacíma kolečkama - Mutsy UR. Oba dva jdou dát do protisměru, moje dcera takto jezdí ještě teď - 15m. Musím říct, že i jízda jen po městě je znát. Ta nafukovací kolečka jsou mnohem komfortnější jak pro dítě, tak i pro řidiče a hlavně tišší. Jinak se mi ještě nestalo, aby jsem píchla a to jezdím přes mrtvoly :mrgreen: U těch plastových koleček mne navíc štve, že po pár jízdách vypadají jak po dvou dětech, fakt hrůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.2.12 20:40

posílám fotku, jak náš tank Urban zvládl ornici :lol: není nad nafukovací kola :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.2.12 20:52

Tak konečně náš nový nánožník, sice nám to úplně neladí, ale co do funkčnosti se to s originálem nedá srovnat, sto a jedna, nechápu kdo ten origo nánožník vymýšlel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.2.12 20:55

A ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.2.12 21:01

Jo jinak my jsme píchly jednou a to vloni na Štědrej den, když jsme valily z obchodu, bylo na chodníku nějaké sklo a udělalo nám to díru i v plášti, ale dojely jsme naštěstí až domů a pak jsem s kočárem přes svátky musela jezdit na polovyfouklém kole, ale kolo vydrželo a duši nám pak za asi 80 Kč vyměnili v cykloservisu a plášť prej ještě vydrží i s tou dírkou. A zatím dobrý :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.2.12 21:08
danielacap píše:
posílám fotku, jak náš tank Urban zvládl ornici :lol: není nad nafukovací kola :P

Krásná barvička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.2.12 21:13
Sofika píše:
A ještě jedna
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
16.2.12 21:51

jinak pokud chapu dobre, nema ten transporter plastovy kola, ale penovy ne? tak toho bych se zas tak nebala. samozrejme nejezdi tak tise a komfortne jak nafukovacky, ale neni to zadna extra hruza. kdyz si kupuju kocar s penovyma, nepredpokladam, ze ho budu tahat do lesa. miminka stejne maji rada drncani.. a normalni mesto i kostky to projede. me se mala z toho nikdy nevzbudila,naopak jeste jsme vyhledavali to,co vic drnca. penove jsou i lehci, takze do mesta je lehci kocarek taky pohodovejsi.. proste kazdy ma neco :nevim:

Sofika, krasnej nanoznik :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 22:21
jatinka píše:
Ahoj holky četla jsem, že máte kontakt na nějakou paní z Písku co šije fusaky. Prosím můžete mi někdo hodit link na její stránky, jsem také z Písku tak by se mi kontakt hodil. Tedy jestli je to Písek v Jižních Čechách :D Předem díky moc.

Ahoj, paní není přímo z Písku, ale z Blatné, odkaz je pár stránek zpět. Fusaky - nevím, ale nánožníky určitě! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
17.2.12 09:13

Madame jéé ty máš 4rider s nafukovacíma kolečkama? To se taky dělá? Myslela jsem, že ostatní mutsy krom Transportéra mají kola nafukovací. A už s nim jezdíš? Jak dlouho? Mě psaly holky, co mají transportéra, že se kola rychle sjely, ale ojetá pneu samozřejmě nijak nebrání provozu kočárku, takže to ještě jde. Spíš jde o to, že plastový kola dítě prostě hodně vydrncají prý specielně na rozbitých chodnících, na kočičích hlavách atd…

Sofii kráásnej nánožník! Krásná hnědá a krásná kytička! :kytka:

Xreni víš že ti ani nevím jestli jsou ty kola pěnový? To jsem snad ani nesylšela, musím se mrknout na stránky. Píší tam?: Typ koleček - Nenafukovací. Tak nevím, ale viděla jsem je a přišly mi plastový, nevím uplně přesně jak si ty pěnový přestavit :-) Kterej kočár má třeba pěnový kolečka holky??

• Citovat
  • Upravit
11408
17.2.12 11:53

kesu to má třeba ten concord.prostě takový pryz,když to zmacknes je to měkké.umělohmotný si predstavuju takový ty klasický golfkovy.
jinak opravdu transporter je delany na cestování tudíž je hlavní váha tzn nenafukovacky a neotocna sedacka-bez konstrukce a tudíž o nějaké to kilo méně.kdo chce nafukovací a otocny koupi si ten 4rider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
17.2.12 13:09

Holky, vzala jsem kartáčkem a obyč vodou psí Ťapky na korbě Mutsy Mint a zůstaly mi tam fleky, jak skončil vlhký povrch a začal suchý povrch. Fleky jsou do žluta…Brala jsem to už 2× a je to stejné, teď jsem ho tedy namočila celý, snad to zmizí. Máte podobné zkušenosti? Mám to na spodním dílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí