Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafi prosím tě, můžeš sem(mi) šoupnout odkaz na tvoje super golfky?
MMartina1 píše:Taky tak
já lezu, lezla jsem a lézt budu, bo bych doma zblbla.
tak hážu aktuální foto nánožníku, ale uznávám, že to k sobě moc neladí ![]()
MMarti, hlavně, že je funkční, já mám u toho nánožníku taky modrou, ne úplně tyrkysovou, ale prdítku je v tom dobře a to je hlavní.
Ahoj holky, tak jsem pročetla několik posledních stran této diskuse a moc ráda se k vám připojím
Čekáme mimíse v květnu a okouzlil nás kočárek Mutsy Transporter. Podotýkám, že kočár vybíráme už od října a vůůbec žádnej se nám nelíbil a když už, měl vždycky nějaký pro nás těžko překonatelný nedostatek, tak jsme se dostali až k Mutsáčům. A Transporter především z toho důvodu, že je na pohled krásný, je lehký, jednoduchý, super skladný, má ohybatelnou rukojeť v kloubu, což je pro mě docela dost důležitý, mě se ty teleskopický rukjeti strašně špatně drží, připadá mi, že mám při jejím držení ruce hrozně nepřirozeně a že by mi to vadilo.
Ovšem u Transportera mi vadí, že třeba nemá žádný okýnko ani větrání jak v hluboké korbičce tak ani ve stříšce sporťáku. Nevím jestli mi to bude nějak extrémně vadit, ale proč když všechny ostatní Mutsáče toto mají to nemá i Transporter? Taky jsem se chvíli smiřovala s tím, že nejde dát sporťák do proti směru jízdy. A nejsem uplně odvařená z plastových koleček. Dají se prý dokoupit nafukovací, což je super, ale jen ty dvě zadní, tak nevím jaký to bude mít efekt. Dvě plastový a dvě nafukovací?
A ještě k nánožníku, který v základní výbavě neprodávají - psala jsem shodou okolností už paní na MMB, na kterou tady také dávala kontakt Viktorie… už je to 14 dní co jsem paní psala, minulý týden jsem jí poslala druhý email, ale ještě se mi neozvala. Viktorie můžu tě poprosit - nevíš jak na tom paní je? Šije pořád? Je to běžné, že toho má třeba hodně a ozve se třeba až za delší dobu? Nevíš prosím?
Děkuju moc a budu ráda za jakýkoliv vaše postřehy ![]()
Jo holky a ještě bych měla prosím jeden dotázek k fusakům. Mám objednaný na doporučení kamarádky fusak Emitex Combi3v1.
Ale zjistila jsem, že ke kočárku Mutsy transporter, který si chceme koupit je nyní akce a při koupi fusak Mutsy zdarma. Tak se chci zeptat, která ho máte - je dostatečně teplý? Splní svůj účel i v zimě? Mám kupovat ten od Emitexu anebo tu objednávku mám zrušit? Četla jsem, že prý fusaky Mutsy nejsou nic moc a at prý si ten od Emitexu koupím. Že ten Mutsy je spíše na jaro a podzim a ten Combi můžu používat v zimě. Tak nevím. Přijde mi to zbytečné dva fusaky, ale pokud ten Mutsy je skutečně málo teplý, stejně bych si nějaký lepší později dokupovala.
Holky to je ale věda ta koupě kočárku! Už jsem z toho občas nešťastná! ![]()
Kešu, já tě trochu uklidním, ani ostatní Mutsyny nemají větrání ve stříšce ani u hluboké ani u sportovní verze
.
Marti, nemají??? Zdálo se mi, že tam mají cosi jako okýnko - tak to je skutečně jen okýnko třeba se slídou? Předpokládala jsem, že je pod tím síťka. Přijde mi to hrozně praktický kočárky s větráním na síťku - proč to nedělají všichni? ![]()
Nemají - hihi. Je tam jenom slída, a to jen ve sportovní verzi. Taky nechápu, proč tam není síťka, to je jeden z vážných důvodů, co mi na Mutsy vadí. Dokud jsme neměli tu sluneční stříšku, tak byl malej nehorázně uvařenej ve sporťáku, když spal. Dokonce jsem se snažila nějak zvednout tu látku ze zadu sportovní stříšky, ale ta je jaksi od poloviny vyztužená, tak mi to nešlo.
jé, tak to udělej jak říkala Mafina, nakupuj až to budeš potřebovat, takže fusak teď neřeš.
jj… já to četla a zamyslela jsem se nad tím, ale přijde mi teď za 890,– ten Emitex Combi jako za super cenu. Že pak bych ho třeba tak výhodně nekoupila…
já bych koukla i po nějakém použitém…já mám značku Aesthetic a jsem s ním maximálně spokojená
Kesu,teď se má začít prodávat nový model,nastupce transportérů Mutsy Evo,který jde i do protisměru,mrkni na babypark ![]()