Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
1.2.12 16:25

hm, tak protistranu sucháčů jsem nenašla, prostě tam nejsou :nevim: . Něco jako patent zespodu sedačky je, ale ty sucháče u sporťáku při koupi určitě nebyly, protože potah jsem ještě nesundávala a pochybuju, že bysme dvě části někde ztratili. No, asi cvičně, až pojedeme do Brna, zajdu do BP a uvidím.
To je pakárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 19:43

Mmarti, já jsem psala paní, od které jsem kočárek kupovala a ta mi taky teď psala, že vůbec neví, že potah nikdy nesundavala a neví, že by tam něco takového kdy bylo. Mně to přišlo divné, protože na jedné straně je i druhá část patentu, jakoby odtržená, že to zůstalo zacvaklé a na druhé už nic. A to opravdu můžu říct, že jsem měla velmi solidní prodávající. I tak netuší, jestli tam někdy něco bylo nebo nebylo. Tak jestli se to třeba nemůže nějak ztratit tím, jak se zádíčka polohují, nevím :think: :think: :think: Každopádně, ty máš zřejmě kočárek nový, to by mě štvalo taky a hodně:-(( Nevím, jestli by se tyhle dílky daly někde sehnat a dokoupit, ale zvařovala jsem, že by nemusel být takový problém si je vyrobit. Ty trčící sucháče jsou fakt příšernost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.2.12 19:50

Viky, mě to teda zas až tak nevadí. V podstatě nechyběly mi doteď nebudou chybět ani do budoucna :lol: :lol: . Přišla jsem na to víceméně náhodu, když jsem se snažila nějak pořešit tu nedolíhající boudičku a ty díry.

Jenom mi to přijde z principu prostě jako šlendryján ( :lol: :lol: to je slovo, co?) od takové značky jako je Mutsy :cert: . Já ten sporťák užívám 9 měsíců a fakt bych dala ruku do ohně za to, že se mi nikde nic nevytrhlo. Spíš mi přijde, že to tam chybí a nidky to tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 20:02
:cert: :cert: :cert:

Holt všude je něco :-))) . Stejně tak dobře, jako poznají kočárek maminky jej neznají ani výrobci. Jinak už by dokonalý kočárek musel existovat. Už jsem říkala chlapovi, ať nějaký vymyslí, že mu „my maminky“ urveme ruce, on je totiž na všechno hrozný koumák. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 20:03
Viktorie Vivien píše: :cert: :cert: :cert:Holt všude je něco :-))) . Stejně tak dobře, jako poznají kočárek maminky jej neznají ani výrobci. Jinak už by dokonalý kočárek musel existovat. Už jsem říkala chlapovi, ať nějaký vymyslí, že mu „my maminky“ urveme ruce, on je totiž na všechno hrozný koumák. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale línej koumák :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madamme
3.2.12 18:05

Pročítala jsem diskusi,že není vhodný tento kočárek pro letní dítko(já čekám v červnu)snad holčinu a pořád se nechci kočárku vzdát i když dle hodně maminek bych měla v půl roce dost práce jí tam s fusakem nasoukat :( Ach jo je to opravdu nemožné.S manželem jsme celjem vysocí tak naše holčina bude asi také větší.
Poradíte mi ještě někdo?

• Citovat
  • Upravit
3513
3.2.12 18:21

to je napsáno v recenci od jedné uživatelky. Většině holkám tu se tam děti vešly. Já mám děcko prtě a stejně mi tam nechtěl být, ale ne kvůli dýlce, ale kvůli šířce korbičky (malej je náročnej na prostor).
Ono pokud si budeš vybírat kvalitnější kočár, tak skoro všechny mají ty korbičky +/- stejně velké. Ani si teď nedokážu vybavit nějakej mimopolskej kočár, kterej by měl velkou hlubokou korbu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madamme
3.2.12 18:54

Děkuji za reakci.Pořád hledám na mmb a bazaru mutsy za nákou pěknou cenu a v holčičí barvě a zatím nic :nevim: ale mám na to ještě pár měsíců tak snad se tam náký objěví

• Citovat
  • Upravit
3513
3.2.12 18:57

a jakou máš představu, myslím tím cenu a barvu. Mě právě příjde, že nabídek je celkem dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.2.12 19:03
madamme píše:
Pročítala jsem diskusi,že není vhodný tento kočárek pro letní dítko(já čekám v červnu)snad holčinu a pořád se nechci kočárku vzdát i když dle hodně maminek bych měla v půl roce dost práce jí tam s fusakem nasoukat :( Ach jo je to opravdu nemožné.S manželem jsme celjem vysocí tak naše holčina bude asi také větší.
Poradíte mi ještě někdo?

My jsme květnový a v korbičce ještě jezdíme teď, čekám až přejdou mrazy a půjdem do sporťáku, ale ne kvůli velikosti :lol: korbička je v poho, jsme taky vysocí a holčička je spokojená, ale každé dítko je jiné, však to poznáš sama. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.12 19:34
MMartina1 píše:
to je napsáno v recenci od jedné uživatelky. Většině holkám tu se tam děti vešly. Já mám děcko prtě a stejně mi tam nechtěl být, ale ne kvůli dýlce, ale kvůli šířce korbičky (malej je náročnej na prostor).
Ono pokud si budeš vybírat kvalitnější kočár, tak skoro všechny mají ty korbičky +/- stejně velké. Ani si teď nedokážu vybavit nějakej mimopolskej kočár, kterej by měl velkou hlubokou korbu :nevim: .
Patron falco tour, já s hlubokou vééélmi spokojena, má asi 82cm sporťák už zase bída.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
3.2.12 19:41

my jsme na konci srpna a v korbě s fusakem je teda tak tak. to v korbě Jane má ještě místo a to mi přišly stejně dlouhé podle metrů cca 73cm. a to Viky měří tak 66cm ale s fusakem a kombinezou se to nascita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
3.2.12 20:49

Madamme: ja bych ti pak mohla prodal autosedacku Maxi Cosi a k ni adaptery na Mutsy. Levne :)

• Citovat
  • Upravit
madamme
3.2.12 20:53

Díky.Třeba se dohodnem.
Ted mě asi střelíte já ze zoufalství koukala na X-landera což jsem původně polský nechtěla,ale musim říct,že nevypadá špatně a četla jsem disze a dost ho maminy chválí.Tak nevím ta cena je lákavá.

• Citovat
  • Upravit
3513
3.2.12 21:22
madamme píše:
Díky.Třeba se dohodnem.
Ted mě asi střelíte já ze zoufalství koukala na X-landera což jsem původně polský nechtěla,ale musim říct,že nevypadá špatně a četla jsem disze a dost ho maminy chválí.Tak nevím ta cena je lákavá.

teď si nejsem jistá, ale X-lander se ve sportovní sedačce tuším nedá otáčet po a proti směru. Což pokud je pravda, tak mě by vadilo. Třeba teď v tom mrazu a větru vozím malýho zásadně proti směru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí