Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
22.1.12 18:33
Petrance píše:
Ahoj, mám dotaz (pokud se to tu už řešilo, omlouvám se…): včera jsem poprvé vytáhla Mutsy originál pláštěnku a snažila se jí napasovat na sporťák, který je v lehu a v protisměru…a nešlo mi to…je v tom nějakej fígl nebo to pasuje jen na sporťák po směru? Předem díky :oops:

pasuje i protismeru.. ale nesedi tak hezky jako po smeru… zrovna vcera jsem ji mela nasazenou u sediciho prcka, ale nerekla bych, ze je v tom tak velky rozdil (a driv jsem ji mela i u leziciho)

• Citovat
  • Upravit
4633
22.1.12 20:00

Ahoj,

asi taky milionkrat resene tema, ale stejne nevim.

Jedna se o velky nakupni kos a sportovni sedacka (kdyz je dite otocene celem ke mne). Vim, ze kos je blbe dostupny, ale kdyz jsem vcera zkusila otocit sedacku, tak mel malejdefacto boty v tom kosi…minimalne pulka hloubky kosiku byla pryc tim, ze tam mel ten sportak a nohy. Jde to nejak resit ? Nepodarilo se mi dat polohovani nozicek jakoby vodorovne nebo mirne vzhuru…je to trosku z kopce. To tak ma byt ? Nebo mam tu sedacku dodrbanou ?

Dekuji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 22:18

Lolinko, spíš ho máš dodrbanej :lol: když jsme jezdili proti směru jízdy tak jsem měla nožičky ( polohování ) téměř do roviny s košíkem a přizvednutí mi drželo, ale jen tak na oko, ne na to že by tam malá do toho mohla kopat a že by to nespadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
22.1.12 22:32

No on je po 3 detech, takze je to mozne. To polohovani nesjizdi, ale proste to neni uplne vodorovne a v tom kosi je to znat. Mozna bych ten kosik mohla dat o 2cm niz, al ej aho schvalne pridelala co nejvyse,aby se nemohl odirat. Koukala jsem taky na mmb, na fotky starsich UR k prodeji. Nektere to tak take mely, ale vetsina ne. Bohuzel jsem nedohledala fotku, kdy je dite proti smeru a kosik. Jako myslim detailnejsi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.12 23:32

a kočárek máš na mimíska nebo na toho velkýho chlapa? Ono stejně moc dlouho s tím protisměrem nejezdíš… já měla holku protisměru 4-5 měsíců a malá si to vyloženě vyřvala, že jsem jí musela otočit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
23.1.12 09:21

Ahoj holky, někdo se tu ptal zda vybrat 4R nebo UR. Já napíšu podle čeho jsem vybírala kočárek já - bydlím ve městě, takže tak 80% jízd s kočárkem bude po městě, v obchodech atd. Zbytek bude v terénu, jako les, hory, sníh atd. Pak přišlo na věc zkoušení kočárku v obchodě a co se mi líbí víc. Takže já nemám ráda vzhledově klasické uspořádání 4 koleček, takže UR se mi nelíbil vzhledově z tohoto důvodu. Pak jízdní vlastnosti - UR má své specifikum při jízdě, takže je potřeba si na to zvyknout a to byla pro mě další věc, která mi vadila. Jakmile mi něco hned nejde a nesedí mi to, nechci to. Takže vyhrál 4R - má přední kolečka blíže u sebe - což se mi vzhledově líbí a jak jsem ho vzala do ruky a projela se s ním po krámu, bylo rozhodnuto. Kočárek prostě musí sednout a musíte se s ním cítit hned dobře. Já se tak cítila s 4R. Někdo to má naopak s UR.
Samozřejmě že nečekám, že budu s kočárkem na 100% spokojená, to ani nejde, to nebudeme nikdy žádná s žádným kočárkem. Vše má své pro a proti.
Tak to jen můj postřeh při vybírání mezi Mutsynama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.1.12 09:37
rybkabezvody píše:
a kočárek máš na mimíska nebo na toho velkýho chlapa? Ono stejně moc dlouho s tím protisměrem nejezdíš… já měla holku protisměru 4-5 měsíců a malá si to vyloženě vyřvala, že jsem jí musela otočit :lol:

ted tam vozim dvouletaka…otocila jsem sedacku proto, ze mu huste snezilo do obliceje. Jinak jezdi normalne.
A miminko asi budu pak od tech 6m vozit proti smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.1.12 17:12

Ahoj nevíte kdy budou letošní nové kolekce od mutsy? Kámoška ted byla v babyparku a prý stahují hněde, černé a budou nové nevíte kdy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.1.12 18:18

Bývá to tak v březnu. Na těch veletrzích v Brně už obnvykle mají novou kolekci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.1.12 18:52

Jo jo ten bývá koncem, vid. Ale co v krámě? Já takhle vloni čekala na golfky a byly až víc než měsíc po veletrhu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.1.12 19:16

Já mám pocit, že fotky novinek byly ještě před veletrhem, na veletrhu si je holky i objednaly (se slevou) a docela krátce na to jsem byla náhodou v obchodě (Babyparku) a už tam byly. Ale nevím, jestli na dodání pak nebyly nějaké dlouhé lhůty. Jestli toho měli dost na skladech… Zkusi jim na Babypark napsat, oni jsou docela ochotní a odpovídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.1.12 19:26

v Brně v BP měli nové kolekce navežené současně s veletrhem. Dokonce v BP platila i ta veletržní sleva, pokud jste předložili vstupenku na veletrh. Já jsem tak loni kupovala novou kolekci. Jinak mám pocit, že už tak 14dní dopředu byla nová kolekce na FB Babyparku.

Taky jsem zvědavá na nové barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.1.12 17:14

Tak babypark na facebooku hlasi novy mutsy… Mutsy evo.

Mutsy představuje stylový kočárek Mutsy Evo. Kompaktní, lehký, s neotřelým designem. K dispozici na černém nebo stříbrném podvozku. Od března 2012. Předobjednávky startujeme již v únoru.

• Citovat
  • Upravit
3513
24.1.12 17:48

tak na první pohled se mi líbí ta kloubová rukojeť, jinak zatím nic. Ale nikde žádné info co to umí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.1.12 17:52
MMartina1 píše:
tak na první pohled se mi líbí ta kloubová rukojeť, jinak zatím nic. Ale nikde žádné info co to umí :mrgreen:

dle obrazku jde otacet sedacka, jde na to i hluboka korba… a celkem jde i do lehu, ale polohovani nohou nic moc.
tady a tady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí