Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.12 08:35
danielacap píše:
xreni píše:
k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele :palec:
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojeti :) ma termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci
TA JE KRÁSNÁ!!! ALE DALŠÍ TAŠKU (TŘETÍ) BYCH DOMA ASI NEVYSVĚTLILA :roll:
:lol: :lol: :dance: :dance: Ti chlapi prostě ničemmu nerozumí. :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
17.1.12 14:01
Viktorie Vivien píše:
danielacap píše:
xreni píše:
k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele :palec:
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojeti :) ma termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci
:lol: :lol: :dance: :dance: Ti chlapi prostě ničemmu nerozumí. :dance: :dance:

naštěstí mám pohodáře, takže to moc neřeší :D ale sama se už musím krotit, je pravda, že až praxe ukáže, jak je co praktické či nepraktické pro fungování s prckem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.12 15:57
danielacap píše:
Viktorie Vivien píše:
danielacap píše:
xreni píše:
:lol: :lol: :dance: :dance: Ti chlapi prostě ničemmu nerozumí. :dance: :dance:
naštěstí mám pohodáře, takže to moc neřeší :D ale sama se už musím krotit, je pravda, že až praxe ukáže, jak je co praktické či nepraktické pro fungování s prckem ;)
Absolutní souhlas, taky jsem spoustu věcí vychytala až později :-))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
17.1.12 16:34

Já doufám, že nasbírám rozumy tady a pak už nebudu muset tolik věcí vychytávat :-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 12:57

Mutsynku máme doma, jsem úplně nadšená!!! :lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: :dance:

Po Patronu Falco tour a jeho děsivé sklopné celé sedačce a po Peg peregu GT3, který nešel otočit ke mně je tohle bájo. Jsem z něho unešená a ta jízda venku, prostě luxus. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
18.1.12 13:13

Viktorie a jaky mas? my se s pritelem nemuzeme rozhodnout jestli UR nebo 4R. Budeme to mit půl na půl velkoměsto/terén…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.1.12 16:17
Broučkovka píše:
Viktorie a jaky mas? my se s pritelem nemuzeme rozhodnout jestli UR nebo 4R. Budeme to mit půl na půl velkoměsto/terén…

si každej kupte jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
18.1.12 16:41
mooch píše:
Broučkovka píše:
si každej kupte jeden :mrgreen:

No uvazovali jsme :lol: Ale zase tak dobre na tom nejsme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 16:59
Broučkovka píše:
Mám UR, taky jezdím e město i terén, tudíž to pro mě byla jasná volba. Byli jsme dnes na p=rochajdě a fááákt supr :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
18.1.12 17:03

Viktorie slintam :-) Jedeme se jeste podivat do Malviku,tak uvidime… Ale mozna koupime nejaky jety UR a 4R novy, kdyz se nerozhodneme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.1.12 17:41

Já vím, že se tu možná zase strhne hádka :-)… ale dnes jsem u nás ve městě potkala paní s 4R, v něm ve sporťáku ještě ležící mimčo a když s ním vjela do díry v chodníku, tak jsem to mimčo litovala, jak to s ním házelo. To se ti prostě v Urbanu nestane. Je parádně odpruženej. Pro mě je to odpružení prostě podstatná věc pro pohodlí miminka a i kdybych se s urbanem neměla vytočit v obchoďácích, tak to pohodlí mimča je pro mě prostě priorita… Toť můj názor a to jsem původně 4R chtěla, ale naštěstí jsem dala na rady holek zde z diskuse a jsem teď spokojená já ale hlavně Štěpánek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
18.1.12 17:52

Mafino a neměla náhodou ta plastová kolečka? nevšimla sis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.12 19:07
Broučkovka píše:
Viktorie slintam :-) Jedeme se jeste podivat do Malviku,tak uvidime… Ale mozna koupime nejaky jety UR a 4R novy, kdyz se nerozhodneme :-D
:palec: :palec: :palec: Nevím, jestli to není zbytečné :-))) Ale veřím, že se rozhodnete, mně se u UR líbí, že to není klasika, kterou všude vidím :-)) Líbil se mi i Bebecar, taky má tu otáčecí nápravu. :-p Ale neměla jsem možnost jo nikde vidět naživo. UR jsem ještě jako těhotná prohlížela taky v Malviku, ale odradila mě korbička :twisted: :zed: :pocitac: Ale takhle jsem spokojená byla s hlubokou a teĎ SE SPORŤÁKEM. nEJHORŠÍ JE, ŽE KAŽDÝ KOČÁREK MÁ NĚCO, CO TI BUDE A NEBUDE VYHOVOVAT. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.1.12 19:53
Mafina5 píše:
Já vím, že se tu možná zase strhne hádka :-)… ale dnes jsem u nás ve městě potkala paní s 4R, v něm ve sporťáku ještě ležící mimčo a když s ním vjela do díry v chodníku, tak jsem to mimčo litovala, jak to s ním házelo. To se ti prostě v Urbanu nestane. Je parádně odpruženej. Pro mě je to odpružení prostě podstatná věc pro pohodlí miminka a i kdybych se s urbanem neměla vytočit v obchoďácích, tak to pohodlí mimča je pro mě prostě priorita… Toť můj názor a to jsem původně 4R chtěla, ale naštěstí jsem dala na rady holek zde z diskuse a jsem teď spokojená já ale hlavně Štěpánek :-)

ale Mafino, sama si říkala, že si malého v hluboké korbě vozila na polštářku :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.1.12 19:58
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie