Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderdanielacap píše:xreni píše:TA JE KRÁSNÁ!!! ALE DALŠÍ TAŠKU (TŘETÍ) BYCH DOMA ASI NEVYSVĚTLILA
k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojetima termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci
Viktorie Vivien píše:danielacap píše:xreni píše:TA JE KRÁSNÁ!!! ALE DALŠÍ TAŠKU (TŘETÍ) BYCH DOMA ASI NEVYSVĚTLILA
k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojetima termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci
![]()
![]()
![]()
Ti chlapi prostě ničemmu nerozumí.
![]()
naštěstí mám pohodáře, takže to moc neřeší
ale sama se už musím krotit, je pravda, že až praxe ukáže, jak je co praktické či nepraktické pro fungování s prckem ![]()
danielacap píše:Absolutní souhlas, taky jsem spoustu věcí vychytala až pozdějiViktorie Vivien píše:naštěstí mám pohodáře, takže to moc neřešídanielacap píše:xreni píše:TA JE KRÁSNÁ!!! ALE DALŠÍ TAŠKU (TŘETÍ) BYCH DOMA ASI NEVYSVĚTLILA
![]()
![]()
![]()
Ti chlapi prostě ničemmu nerozumí.
![]()
ale sama se už musím krotit, je pravda, že až praxe ukáže, jak je co praktické či nepraktické pro fungování s prckem
Já doufám, že nasbírám rozumy tady a pak už nebudu muset tolik věcí vychytávat
![]()
Mutsynku máme doma, jsem úplně nadšená!!!
![]()
Po Patronu Falco tour a jeho děsivé sklopné celé sedačce a po Peg peregu GT3, který nešel otočit ke mně je tohle bájo. Jsem z něho unešená a ta jízda venku, prostě luxus.
![]()
Viktorie a jaky mas? my se s pritelem nemuzeme rozhodnout jestli UR nebo 4R. Budeme to mit půl na půl velkoměsto/terén…
Broučkovka píše:
Viktorie a jaky mas? my se s pritelem nemuzeme rozhodnout jestli UR nebo 4R. Budeme to mit půl na půl velkoměsto/terén…
si každej kupte jeden ![]()
mooch píše:Broučkovka píše:si každej kupte jeden
No uvazovali jsme
Ale zase tak dobre na tom nejsme ![]()
Broučkovka píše:Mám UR, taky jezdím e město i terén, tudíž to pro mě byla jasná volba. Byli jsme dnes na p=rochajdě a fááákt supr
Viktorie slintam
Jedeme se jeste podivat do Malviku,tak uvidime… Ale mozna koupime nejaky jety UR a 4R novy, kdyz se nerozhodneme ![]()
Já vím, že se tu možná zase strhne hádka
… ale dnes jsem u nás ve městě potkala paní s 4R, v něm ve sporťáku ještě ležící mimčo a když s ním vjela do díry v chodníku, tak jsem to mimčo litovala, jak to s ním házelo. To se ti prostě v Urbanu nestane. Je parádně odpruženej. Pro mě je to odpružení prostě podstatná věc pro pohodlí miminka a i kdybych se s urbanem neměla vytočit v obchoďácích, tak to pohodlí mimča je pro mě prostě priorita… Toť můj názor a to jsem původně 4R chtěla, ale naštěstí jsem dala na rady holek zde z diskuse a jsem teď spokojená já ale hlavně Štěpánek ![]()
Broučkovka píše:
Viktorie slintamJedeme se jeste podivat do Malviku,tak uvidime… Ale mozna koupime nejaky jety UR a 4R novy, kdyz se nerozhodneme
Mafina5 píše:
Já vím, že se tu možná zase strhne hádka… ale dnes jsem u nás ve městě potkala paní s 4R, v něm ve sporťáku ještě ležící mimčo a když s ním vjela do díry v chodníku, tak jsem to mimčo litovala, jak to s ním házelo. To se ti prostě v Urbanu nestane. Je parádně odpruženej. Pro mě je to odpružení prostě podstatná věc pro pohodlí miminka a i kdybych se s urbanem neměla vytočit v obchoďácích, tak to pohodlí mimča je pro mě prostě priorita… Toť můj názor a to jsem původně 4R chtěla, ale naštěstí jsem dala na rady holek zde z diskuse a jsem teď spokojená já ale hlavně Štěpánek
ale Mafino, sama si říkala, že si malého v hluboké korbě vozila na polštářku
.