Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17984
26.1.12 08:09

Já nevím, jak vy, ale já korbu s dítětem nikdy nepřenášela, takže popruhy byly vyndaný snad jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
26.1.12 09:27

Holky mam moznost koupit traveller autosedacku vite o tom nekdo neco?

Příspěvek upraven 26.01.12 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.1.12 10:01

já jsem měla Joey Silver a přenášela jsem, protože u tchánovců jsme neměli postýlku, takže jako úplný prtě v ní přes poledne spával. Korbu fakt vyber podle toho co se ti líbí.
Já jsem třeba chtěla úplně čistě bílou (byla kolekce tuším team white), ale zrovna ji nikde neměli a už ani nepočítali že naskladní, tak jsem šla do Joey, protože žádná jiná barva se mi nelíbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.1.12 11:26
Ráďulka89 píše:
Holky mam moznost koupit traveller autosedacku vite o tom nekdo neco?Příspěvek upraven 26.01.12 v 10:27

v testech (pry snad) nedopadla dobre… maxi cosi je urcite lepsi.

• Citovat
  • Upravit
19
27.1.12 10:57

sporťák

Ahoj všem,možná to sem úplně nepatří ale v kolika měsících jste přešly na sporťák.Mam pocit, že Mafi psala, že kolem toho 6 měsíce nechtěl už její klučina být v korbičce-mám ten samý problém:-)Sporťák od Mutsy je polohovací, ale stejně mi to přijde brzo…co myslíte?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.1.12 12:02

v 5. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.1.12 14:33

Buď v klidu, dítko ve sporťáku leží tak jak má. Nijak mu tím neubližuješ. Mě ani v postýlce tedy mimčo neleželo na rovině (měla jsem ten klínek pod matrací). Pokud máš fusak, což předpokládám, tak mu bude i pěkně teplíčko a bude tam pěkně utěsněnej. Vůbec se toho neboj. Já vytáhla sporťák na zkoušku a už jsme se do korby nevrátili. Bylo to prostě příjemnější… Možná to taky zkus a uvidíš. Při jedné jízdě se dítěti nic nestane a když se ti to nebude zdát, tak se do korby můžete vždycky vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
27.1.12 16:02

Já dceru dávala do sporťáku v 5,5m a to mi už měsíc v korbičce jen řvala a řvala, ty procházky byly utrpením a sporťák opravdu pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.1.12 16:12

Já jsem tu snad jedinná, která hodně pozdě - v 9. měsících :lol: :lol:. Mě se ho nechtělo dávat na zimu do sporťáku, takže jsme jezdili pak v klasickým hlubokým houpacím kočáru.

Ale jak píšou holky, vyzkoušej, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
27.1.12 18:09

Nejsi jediná :mrgreen:
My šli do sportáku v 8.měsících,v klidu se vešla do Mutsy korby i s fusakem mutsy eskimo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.1.12 21:06

My jsme v korbičce do teď, příští týden nám bude 9 měsíců a ještě počítám, že možná měsíc vydržíme než začne jaro, jak píše MMartina 1 nechtělo se mi dávat malou na zimu do sporťáku, ta korbička mi přijde tak nějak krytější, sporťák jsme zkoušely, ale vrátily se ke korbičcce a k tomu řvaní, jezdíme jen se sklopenou boudou :roll: i když prší/sněží jen nasadím pláštěnku a malá kouká nad sebe a je spokojená, nejlepší je jízda pod stromy :mrgreen: Boudu zvednu jen když usne. Taky jsem kolem 5.měsíce měla nerva, malá řvala a řvala v kočáře a nechtěla tam být, ale pak se naučila jezdit s tou sklopenou boudou a byl klid, taky ta korbička není moc hluboká, takže se to dá, vidí dobře ven. Ale jasně každé mimi je jiné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.1.12 10:47

Přidávám se k těm, co používaly korbu dlouho :mavam: Dcera je březnová a v korbičce bez problémů vydržela do dalšího jara, to jí bylo víc než rok. Stejně jako MMartina a Sofika jsem malou nechtěla dát do sporťáku na zimu. Korbičku jsme střídaly s Manducou a bylo to bez problémů. A není to tím, že by byla dcera tak malá, je normálně vysoká, jen je štíhlá.
Prostě každé dítě je jiné.

Hezký víkend
Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 16:20

Ahojky,
tak 14 dní jezdíme se sporťákem UR… Zatím nejlepší kočárek, co jsem měla, ale i přesto pár chybiček shledávám :-) Asi jako všude. A jdu k Vám zkušenějším pro radu…

Na procházky jezdíme se sporťákem proti směru jízdy, vyhovuje nám to tak oběma - no o nánožníku nemluvím, jak se šoupe o kolečka, zbytečná papírová výztuha a je nízký, ale ten už se nám přešívá k obrazu užitnému. Na nákup musíme kvůli košíku jezdit po směru. Já nevím, jestli se to někomu podařilo, ale když mám dítko k sobě a je tam ještě nánožník, tak prostě do toho koše nedám aňi ň A asi i bez nánořníku bych nedala, protože má nožičky jakoby zapadlé v tom koši:-O A sundat ho a nandat je taky boj. Jenže když zase jedeme po směru a košík naložím víc… tedy ne nějak hodně, ale zkrátka každodenní nákup, tak mi vždycky najede na tu páčku na aretaci kol a musím jet s kočárkem zaaretovaným, což mě trochu rozčiluje. Měly jste to některá taky tak? Případně podařilo se Vám to nějak vychytat? Jinak jsem myslela, že jde sporťák trochu víc do lehu, ale teda žádný zázrak a ten schod jsem taky čekala trošku menší. Jak je nejlépe mít nastavenou tu hloubku sedu? Měla jsem kočár celý odstrojený, když jsem prala potahy a nic se mi úplně nazamlouvalo. TeĎ TO MÁM NASTAVENÉ ASI NĚJAK NEJHŮŘ, CO TO JDE :-))) Protože prcek je při položení strašně z kopce. Nemám návod, tak jsem vše zjišťovala užíváním, tak se moc omlouvám, jestli jsou některé dotazy hloupé. A ještě vůbec nechápu, k čemu jsou ty dvě páčky pod sedačkou… Sedák pod zadečkem jakoby vyjíždí a zajíždí, ale nějak „zaklapnout“ to nejde. Mohl by mi někdo říct, jaký to má účel??? Děkuji mooooc. a omnlouvám se za zahlcení. ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
30.1.12 16:54

Můžete mi prosím někdo poradit, jak je velký kočár 4rider a Urban po složení včetně sportovní sedačky?? Bohužel nemůžu nikde najít tento rozměr. I na Libfinu mi poslali údaje jen podvozku a sedačky zvlášť. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
30.1.12 20:53

ViktorieVivien: posielam ti link na navod ku UR kocarku.
 http://fotky.ludra.cz/v/mutsy+navod/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí