Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2419
31.1.12 13:30

Holky neprodavate nektera pridavny kosik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 14:24
Mafina5 píše:
Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžu :-)Jinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila :-)
Jé, není to 307??? My teď zrovna také budeme kupovat :-))) Musíme vyměnit 206, protože se sporťákem už to jaksi není možné se tam narvat. Jinak jsem dala dečku, zajistila sedačku, přítel než šel do práce vypodložil ty háky na košík takovou gumou a je to supééér :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 15:35

nánožník

Jinak teď jsem byla v Babyparku pro nánožník a Holanďani se asi zamysleli protože na kolekci 2011 padne nánožník jako ulitý,nikde neplandá a pod.Tak si možná pročetli tuhle diskuzi:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.1.12 15:37

HOLANĎANI, JÁ CHCI RUČNÍ BRZDUUUUUUUU!!! :mrgreen: :mrgreen:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 16:04
mooch píše:
HOLANĎANI, JÁ CHCI RUČNÍ BRZDUUUUUUUU!!! :mrgreen: :mrgreen: :mavam:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 16:08

Na stříšce jsem neměla jezdec zipu, ach jooo, zrovna jsme přišli z procházky a vždycky, když to vidím, tak mě to zamrzí… Kdepak ho asi vezmu :-((( Koupit jiný, ale já jsem taková puntíčkářka :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.1.12 16:44

Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korun :-) to potěší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 16:55
Mafina5 píše:
Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korun :-) to potěší :-)
Krásné!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 19:17
Mafina5 píše:
Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korun :-) to potěší :-)

Mají moji rodiče a jsou moc spokojení tak ať slouží…barvička je super!:-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.1.12 20:42
danielacap píše:
Můžete mi prosím někdo poradit, jak je velký kočár 4rider a Urban po složení včetně sportovní sedačky?? Bohužel nemůžu nikde najít tento rozměr. I na Libfinu mi poslali údaje jen podvozku a sedačky zvlášť. Moc děkuji.

ahoj, tak posílám rozměry složeného 4R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.1.12 20:45

ahoj ženské, nějak mi uniklo, jestli tu tenhle dotaz už padl. Pokud ano, tak se omlouvám, ale k čemu jsou tyhle sucháče na potahu sportovní sedačky, nemůžu k nim najít protistranu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.1.12 22:09

Držej vypnutou tu boční stranu. Protistrana vede z dolní části - je obdobně krátká, takže hledej asi tak 5 cm za zlomem (tedy dole pod sedačkou). Spojené to potomvede před roh té plastové (nebo kovové) části sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
31.1.12 22:17

Maf dík. Budu muset zalehnout pod kočár. Dneska jsme ho ošahávali dva i v inkriminovaných místech a nic jsme nenašmátrali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
1.2.12 11:24
MMartina1 píše:
danielacap píše:
Můžete mi prosím někdo poradit, jak je velký kočár 4rider a Urban po složení včetně sportovní sedačky?? Bohužel nemůžu nikde najít tento rozměr. I na Libfinu mi poslali údaje jen podvozku a sedačky zvlášť. Moc děkuji.
ahoj, tak posílám rozměry složeného 4R

prosím a výška?? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 11:47
MMartina1 píše:
Maf dík. Budu muset zalehnout pod kočár. Dneska jsme ho ošahávali dva i v inkriminovaných místech a nic jsme nenašmátrali.

Mmarti, vespod sedačky jsou patentky, na kterých by to mělo být asi připevněno, jestli jsem to správně pochopila, protože jsem právě měla sundanou sedačku a zjistila, že je tam také nemám, tedy mi stejně takhle ty suché zipy trčí. Ta Tvá otázka byla totiž jak dělaná i pro mě :-) Teď jsem psala paní, od které jsem kočárek kupovala, jestli by to někde nenašla. :-))) Když jsem celý kočárek odstrojila a vyprala, tak jsem pak pěkně dlouho dávala polstrování dohromady. Ty bočnice pro mě byly pěkný hlavolam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí