Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafina5 píše:Jé, není to 307??? My teď zrovna také budeme kupovat
Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžuJinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila
Jinak teď jsem byla v Babyparku pro nánožník a Holanďani se asi zamysleli protože na kolekci 2011 padne nánožník jako ulitý,nikde neplandá a pod.Tak si možná pročetli tuhle diskuzi:-)))))
Na stříšce jsem neměla jezdec zipu, ach jooo, zrovna jsme přišli z procházky a vždycky, když to vidím, tak mě to zamrzí… Kdepak ho asi vezmu
Koupit jiný, ale já jsem taková puntíčkářka
![]()
Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korun
to potěší ![]()
Mafina5 píše:Krásné!!!
Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korunto potěší
Mafina5 píše:
Je to 308 kombík 1,6 v benzínu ve výbavě Active, tedy skoro v té nejvyššía navíc s metalízou a parkovacím asistentem a v akci sedm dní peugeot byla za cenu nižší, než je u základního modelu. Takže jsme ušetřili 162 tisíc korunto potěší
Mají moji rodiče a jsou moc spokojení tak ať slouží…barvička je super!:-) ![]()
danielacap píše:
Můžete mi prosím někdo poradit, jak je velký kočár 4rider a Urban po složení včetně sportovní sedačky?? Bohužel nemůžu nikde najít tento rozměr. I na Libfinu mi poslali údaje jen podvozku a sedačky zvlášť. Moc děkuji.
ahoj, tak posílám rozměry složeného 4R
ahoj ženské, nějak mi uniklo, jestli tu tenhle dotaz už padl. Pokud ano, tak se omlouvám, ale k čemu jsou tyhle sucháče na potahu sportovní sedačky, nemůžu k nim najít protistranu ![]()
Držej vypnutou tu boční stranu. Protistrana vede z dolní části - je obdobně krátká, takže hledej asi tak 5 cm za zlomem (tedy dole pod sedačkou). Spojené to potomvede před roh té plastové (nebo kovové) části sedačky.
Maf dík. Budu muset zalehnout pod kočár. Dneska jsme ho ošahávali dva i v inkriminovaných místech a nic jsme nenašmátrali.
MMartina1 píše:danielacap píše:ahoj, tak posílám rozměry složeného 4R
Můžete mi prosím někdo poradit, jak je velký kočár 4rider a Urban po složení včetně sportovní sedačky?? Bohužel nemůžu nikde najít tento rozměr. I na Libfinu mi poslali údaje jen podvozku a sedačky zvlášť. Moc děkuji.
prosím a výška?? moc děkuji
MMartina1 píše:
Maf dík. Budu muset zalehnout pod kočár. Dneska jsme ho ošahávali dva i v inkriminovaných místech a nic jsme nenašmátrali.
Mmarti, vespod sedačky jsou patentky, na kterých by to mělo být asi připevněno, jestli jsem to správně pochopila, protože jsem právě měla sundanou sedačku a zjistila, že je tam také nemám, tedy mi stejně takhle ty suché zipy trčí. Ta Tvá otázka byla totiž jak dělaná i pro mě
Teď jsem psala paní, od které jsem kočárek kupovala, jestli by to někde nenašla.
Když jsem celý kočárek odstrojila a vyprala, tak jsem pak pěkně dlouho dávala polstrování dohromady. Ty bočnice pro mě byly pěkný hlavolam ![]()