Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
6.2.12 22:19

:) Terez moc děkuji za odkaz.

A tak teď když jsem si to přečetla uvažuju jestli to není moc maličké .. hlavně ta hloubka a šířka .. jaké s tím máte zkušenosti vy co s ním už jezdíte v praxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
7.2.12 10:56

Já si pamatuji, že mne ty rozměry také zmátly, ale když jsem UR v Babyparku kupovala, tak jsem naměřila víc. Já v něm tedy vozím 15m dceru ve fusaku a má tam místa ještě spoustu. Je pravda, že je drobnější, ale zkoušela jsem i 21m kluka a prostor tam ještě měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.2.12 11:02

:) jééé tak to je super .. hodně mě to teď uklidnilo - s hlubokou korbičkou (tedy s těmi rozměry) jsem se už smířila - že nám zase tak dlouho neposlouží (ale která ano? většina výrobců těm rozměrům moc nedává) - ale ten sporťáček bych chtěla pak využívat co to půjde - min. do dvou let .. PEP moc děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.2.12 12:41

tak do dvou let si myslím, že je ten sporťák naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
7.2.12 13:40

Malému je 25měsíců a vejde se tam v pohodě v kombinéze a ve fusaku Mutsy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.2.12 17:09

Nooo tak to je parádička .. tak to už myslím že není co řešit :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
7.2.12 17:57

Ahojda :mavam:
Do kdy vám miminka jezdily v hluboké korbičce? Maty bude mít půl roku a je tam s fusakem už teda dost natěsno :think: Strašně mě to mrzí, kočárek jsme skoro nevyužili kvůli ošklivému počasí a mě se tááák strašně moc líbí. Budu muset hold korbu už prodat, no :-(

• Citovat
  • Upravit
11408
8.2.12 09:05

Andilku máme to stejně,malá už je tam na tesno. ale už jsou to velký mimina,tak to snad prezijou.já plánuju vyměnit,až skončí ty mrazy.naštěstí po praze jezdím concordem a tam ještě trochu místa má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
8.2.12 13:13
xreni píše:
Andilku máme to stejně,malá už je tam na tesno. ale už jsou to velký mimina,tak to snad prezijou.já plánuju vyměnit,až skončí ty mrazy.naštěstí po praze jezdím concordem a tam ještě trochu místa má :-)

Nojo, děti nám hold rostou… :-) Já strašně nechci zatím měnit, ale nic jiného nezbyde. Myslím, že tak březen-duben už budeme muset vyměnit za sporťák.

• Citovat
  • Upravit
3739
9.2.12 13:05

Ahoj holky,

taky mám Mutsy 4Rider. Mám skoro pětiměsíční holčičku a v korbičce s fusakem Loger Bunker už je tak tak. Musí ještě tak měsíc dva ale vydržet. Protože teprve budu objednávat sportovní sedačku a doplňky k ní, tak bych se vás chtěla zeptat na sluneční stříšku od Mutsy. Máte ji? Je dobrá? Nebo radši slunečník? Nevím, co všechno koupit, aby to zas nebyly vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.2.12 18:54
Jenye píše:
Ahoj holky,taky mám Mutsy 4Rider. Mám skoro pětiměsíční holčičku a v korbičce s fusakem Loger Bunker už je tak tak. Musí ještě tak měsíc dva ale vydržet. Protože teprve budu objednávat sportovní sedačku a doplňky k ní, tak bych se vás chtěla zeptat na sluneční stříšku od Mutsy. Máte ji? Je dobrá? Nebo radši slunečník? Nevím, co všechno koupit, aby to zas nebyly vyhozené peníze.

já hlasuju za sluneční stříšku. Mě osobně slunečník nesedí. Pořád jsem ho přeštelovávala a až jsem ho konečně pořádně nastavila, tak mi zase maloch do něho hrabal a ohýbal. Já jsem ji koupila na MMB za celkem slušnou cenu, sice mi barevně nesedí ke kočáru, ale prdím na to :P .

Za mě nekupuj nánožník a pokud ho budeš potřebovat, objednej si přes MMB nějakou alternativu na Mutsy. Odkazy jsme vkládali o pár stránek před, můžeš se mrknout.

Taška to je otázka názoru. Já mám origo Mutsy, využívám ji celkem hojně, ale stejnou službu ti udělá jakákoliv jiná. Třeba Mafina má z DM a moc si ji chválí. Kdybych o ní věděla dřív, asi bych do ní šla taky, i když Mutsy je o trošičku větší, ale musíš rozmyslet k čemu ji vlastně budeš potřebovat. Já v ní vozím i náhradní oblečení, když jezdíme na návštěvy, pití, oběd, svačiny, plíny, hračky… No, je napěchovaná k prasknutí, ale vejde se všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.2.12 19:15

Tak tašku Mutsy už mám, tu jsem kupovala hned s korbičkou a využívám hojně, mám v ní vše, jinou tašku už nenosím. Taky jsem dokoupila ten nákupní koš a nemůžu si ho vynachválit.

A proč ten nánožník ne? O tom jsem vůbec neuvažovala, že bych nekoupila. A kdy se vlastně nánožník používá? To je asi jen na zimu, aby se do toho dal fusak, ne? Tak to budu potřebovat asi až na tu příští, když tuto přebudem ještě v korbičce.

Taky jsem si spíš myslela, že tu stříšku. A je ta od Mutsy dobrá? V čem je rozdíl mezi ní a tou stříškou co je součástí sportovní sedačky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.2.12 19:36

no, já používám nánožník hlavně jako ochranu před větrem a jako další vyteplení fusaku a ten originální je tak moc vykrojený, že děcko ochrání jenom pramálo. Navíc já mám nánožník nasazený stále na kočáře, mám ho na dva boční zipy, takže jenom rozepnu a malýho v pohodě vyndám aniž bych se pak musela znovu trápit s nasazováním nánožníku.

Sluneční stříška je úplně jiná než bouda na sporťáku. Hlavní nevýhodou té boudičky je to, že se v létě nedá absolutně nijak vyvětrat a ani se nedá aspoň sklopit tak, aby šlo k ležícímu dítěti trošku vzduchu. Dokud jsem neměla tu sluneční stříšku, tak když Honza v kočáru usnul, tak byl až nezdravě upocenej a přehřátej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
9.2.12 19:49

:think: a ten nánožník z MMB přímo pasuje na Mutsy? Já slyšela, že i nánožníky od Emitexu k němu jdou, ale :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3513
9.2.12 19:53

jo, mě sedí úplně parádně po i proti směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí