Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderzuzuna píše:Děkuji moc
ViktorieVivien: posielam ti link na navod ku UR kocarku.
http://fotky.ludra.cz/v/mutsy+navod/
Viktorie - je toho hodně, tak snad si na vše vzpomenu:
Tak snad je to vše, na co ses ptala. Přeju hodně šťasně nachozených kilometrů a spokojenost ![]()
Danielo, pokud si dobře pamatuji, tak ze sedačky (včetně madla, nánožníku i boudičky) nic nepřečuhuje přes podvozek, pokud je kočárek složený - je ale v té složené poloze samozřejmě o téměř polovinu vyšší
Mafina5
Zlatá a nejzlatější, moc děkuji za všechny vyčerpávající odpovědi. Mooooc mi to pomohlo, hlavně ty háky!!!
Já jsem trdlo
Ještě jednou velké díky, zítra si s tím pohraji ![]()
Danielo, já ti zítra složenej 4R změřím, ale mám dojem, že UR je po složení kratší
. Soudím pouze pocitově, že když jsme měli UR, tak se nám do kufru jaksi vešel líp
.
Mafi,i když to nebylo napsáno pro mě tak i přesto jako by bylo:-) Taky ti moc děkuji…vím že by sis mohla otevřít poradnu na používání Mutsy,radíš tu kde komu pořád dokola!Díky,díky i já:-)
Zajímala by mě ještě pláštěnka.....kupovali jsem origoš?Nezdá se mi moc praktická ale třeba se pletu…na UR stoji kolem 1000 a na Transp. stoji okolo 300…docela nepoměr:-) díky za odpověď
Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžu ![]()
Jinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila ![]()
partak píše:
Zajímala by mě ještě pláštěnka.....kupovali jsem origoš?Nezdá se mi moc praktická ale třeba se pletu…na UR stoji kolem 1000 a na Transp. stoji okolo 300…docela nepoměr:-) díky za odpověď
Je i obycejnejsi verze… nebo davaji holky univerzalni.. ja mam teda tu deluxe a je fajn
da se krasne otevrit a pritom na prcka nesnezi ![]()
Partaku, měš by to samotnou nenapadlo, ale holky na naší zářijové diskusi se ptaly, jestli je na sporťák třeba pořizovat speciální pláštěnku a někdo tam říkal, že se sporťákem jezdí s tou na hluboikou korbu, tak jsem to zkusila a sedí. Takže jsem žádnou speciální na sporťák nekupovala. Pouižívám tu Emitex na malé korby a docela sedí. JInak pokud chceš neznačkovou přímo na sporťák, tak Emitex sedí ta Tornado, Tajfun o pár stránek zpět tu někdo dokonce dával fotku. Stojí dvě stě korun a vejde se narozdíl od té velké značkové Mutsy do té malé kapsičky v dolním košíčku. Takže máš pláštěnku stále s sebou a přitom nevozíš zbytečně obrovkou tašku. Na druhou stranu jsou tu holky, co si tu origoš pláštěnku nemohou vynachválit. Ale já si říkám, že je to věc, která je nutná k provozu a u slušného výrobce by měla být v ceně a navíc dát tiskara za pláštěnku, kterou jsem za rok používání vytáhla třikrát, mi příjde fakt mimo nějakou mou realitu
Mafina5 píše:
Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžuJinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila
Parádní auto:-)Gratuluju…to my jsme absolutně nesladění…auto červené,bílé a Mutsíka Caribbean…hotl někdo má a někdo nemá…:-)))
Carribean je trošku podobná té, co jsem měla na hluboké korbě (Team Ocean) jen ta byla světlejší a taková víc zářivější. Tak to máme podobný vkus.
Mafina5 píše:
Carribean je trošku podobná té, co jsem měla na hluboké korbě (Team Ocean) jen ta byla světlejší a taková víc zářivější. Tak to máme podobný vkus.
jj ja koukala kdyz jsi ji prodavala a mrzelo me ze uz jsem si kopila od jine pani jinou barvu…tu co jsi mela ty se mi moc libila.Nechtela jsem novou protoze ty korbicky se fakt teda neznici.Tedka budu prodavat tu svou a je tim padem po 2 detech a uplne neznicena…mame ji pul roku a uz se stehujeme do sportaku:-)
Já korbičku pořád mám. Holčině, co si ji zarezervovala, by se tam totiž to nadělení, co se jí narodí, nevešlo. Ne proto, že by korbička byla nějak moc malá, ale proto, že bude mít miminka hned dvě ![]()
Mafina5 píše:
Partaku, měš by to samotnou nenapadlo, ale holky na naší zářijové diskusi se ptaly, jestli je na sporťák třeba pořizovat speciální pláštěnku a někdo tam říkal, že se sporťákem jezdí s tou na hluboikou korbu, tak jsem to zkusila a sedí. Takže jsem žádnou speciální na sporťák nekupovala. Pouižívám tu Emitex na malé korby a docela sedí. JInak pokud chceš neznačkovou přímo na sporťák, tak Emitex sedí ta Tornado, Tajfun o pár stránek zpět tu někdo dokonce dával fotku. Stojí dvě stě korun a vejde se narozdíl od té velké značkové Mutsy do té malé kapsičky v dolním košíčku. Takže máš pláštěnku stále s sebou a přitom nevozíš zbytečně obrovkou tašku. Na druhou stranu jsou tu holky, co si tu origoš pláštěnku nemohou vynachválit. Ale já si říkám, že je to věc, která je nutná k provozu a u slušného výrobce by měla být v ceně a navíc dát tiskara za pláštěnku, kterou jsem za rok používání vytáhla třikrát, mi příjde fakt mimo nějakou mou realitu
Rada k nezaplacení!Nenapadlo me to…zkusila jsem a sedi perfektne…moc diky.My sme docela vyletnici takze se plastenka hodi.Diky moc