Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
18.1.12 19:59

ale jinak musím říct, že s hlubokým jsem byla taky nespokojená, což lze vyčíst z mých dřívějších příspěvků. Ale byla jsem nespokojená i s hlubokým s podvozkem UR, kterýho jsem měla měsíc na zkoušku. Sporťák má jízdní vlastnosti podstatně jiný, jiné těžiště, což ale neznamená, že jsem se značkou Mutsy spokojená. Vadí mi sportovní sedačka, která je na oba podvozky stejná :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.1.12 20:48

Děvčata, děvčata… Jako bych to nepsala dopředu.
Nevím jestli mi to stojí za to, ale přece… To, že jsem i v dobře odpruženém kočárku dávala miminko na polštářek svědčí snad jen o tom, že je to pohodlí dítěte pro mě opravdu prioritní. Protože jsem prostě ty vnitřky do peřinky (péřové, naducané) měla dva a používala jeden, tak jsem ho použila takto a použila bych ho tak i kdybych měla Firkona, nebo jiný dobře odpružený kočárek (pro skeptičky, které nevěří tomu, že urban opravdu houpe stejně jako Firkon :-) )Pokud plánujete jezdit jen po skutečně rovných chodnících, tak si klidně 4R kupte a budete třeba spokojené. Ale já mám přímo před vchodem do paneláku 5m úsek opravdového betonového tankodromu a vůbec si nedovedu představit, že bych po něm denně dítě vozila ve 4R. 4R má jistě jiné výhody, ale odpružení k nim opravdu nepatří. Je to zcela pevný kočárek typu Jané apod.
Ta paní měla kolečka nafukovací s jednou vzpěrou (ta plastová jsou myslím s hvězdicovou nebo jak to popsat prostě s více než jednou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
18.1.12 20:54

Nevim jestli Vás to baví se pořád navážet do Mafiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.1.12 20:56

však ti nikdo nevnucuje ať si koupíš 4R, když máš před barákem tankodrom. Jenom nechápu pořád tu tvoji potřebu činit tak opačně. Někdy mě to přijde, že potřebuješ přesvědčit hlavně sama sebe, že máš to nejlepší.

A nikdy tady nikdo holce, která chtěla kočár do terénu neříkal, ať si koupí 4R. Ba naopak.

Viděla jsem u nás v ZOO paní, co měla urbana a za boha nemohla najet do turniketu a potřebuju to tady někomu sdělovat, nepotřebuju. Prostě každej si vybere to co je mu blízký, co chce a s čím se mu jezdí nejlíp.

Tak to proboha pořád neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.1.12 21:01

No vzhledem k tomu, že mi tato diskuse pomohla vybrat si kočárek k plné spokojenosti a z ohlasů tady a ve schránce svých SZ vím, že moje příspěvky pomohly dalším k témuž, tak o to se snažím. K tomu myslím tato diskuse slouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.1.12 21:24

a Mafino nevšimla sis, že podvozek, respektive nespokojenost s ním, tady nikdo neřeší jenom ty to tady pořád přetřásáš. Hlavní nespokojenost je tu poslední dobou se sportovní sedačkou.

A tvoje hodnocení mi někdy přijdou neobjektivní a hlavně zaujaté. A dítě v hluboké korbičce při najetí do díry by nadskočilo snad v každém kočáře. Proto se dírám vyhýbáme a tomu kdo bydlí v lokalitě se špatným terénem ani 4R nedoporučujeme, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.1.12 22:21

hehe no nase mala treba nadskakovani rada :mrgreen: uspavali jsme ji v tvrdem concordu jizdou pres ty slepecke tecky na chodnicich :mrgreen: takze zalezi i na mimcu. ale do terenu je UR proste pohodlnejsi pro nas ridice, ze nam to neskace pod rukama :nevim:
jako pro kombinaci mesto-teren bych volila radsi tereni kocar. ja myslela, ze kompromis bude v pohode, ale nebyl.no jak uz jsem rikala, dva jsou idealka :palec:

Vivien udelala jsi dobre, Bebecar ma svagrova a ta sportovni verze neni moc dobra, radsi jezdili do 10m v hlubokaci s naklopenyma zadama :mrgreen: navic po dvou detech maji kocar na odpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
19.1.12 11:44

Já musím dnes pochválit Urbana. Nadílka sněhu zvládnuta!!!!Já bych tu diskuzi nehrotila, každý si musí osahovat, co mu nejvíc vyhovuje…já se zde na diskuzi nadchla do Urbana, a po měsíci užívání jsem si koupila golfky na autosedačku MC do obchodu. Nyní uvažuji o koupi do města jetého podvozku 4R z důvodu sporťáku a Urban bude do terénu (bydlím na vesnici)…+ golfky do obchodu… Jinak Urban opravdu pruží, malému se krásně spí…dokonce drncáky má rád :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.1.12 12:54

Taky bych to nerada hrotila a už na předešlých stránkách jsem si stěžovala, že někdy je to jako souboj o to, že prostě Urban je nejlepší.

Na podvozku 4R není prostě nic špatnýho, pokud chcete kočár čistě do města a požadujete otočný přední kolečka a výbornou ovladatelnost. Samozřejmě budu počítat s tím, že do těžšího terénu si ho prostě nevezmu. Hory a dovolenou jsme odchodili s Manducou.

U nás ve městě je na chodnících všude zámková dlažba, na cyklostezkách nový koberec. Do většiny obchodů na náměstí máme dvoje dveře, jedny hlavní a jedny závětrný, takže se fakt potřebuju s kočárem vytočit na místě, pokud teda nehodlám děcko nechávat s kočárem před obchodem, což bych neudělala. Prostě a jednoduše, já bych tady s Urbanem nebyla spokojená a je nás takových víc.

Samozřemě počítám ale s tím, že nebudu projíždět díry v chodníku, že vyšší obrubníky budu sjíždět po zadních kolech apod., ale to je asi maličkost.

A taky musím říct a dokážu to přiznat a psala jsem to tu už několikrát, že u hluboké verze mi ten podvozek nevyhovuje. Ale to už tu taky někdo psal, že ani Urban mu v hluboké verzi nevyhovoval.

Takže abych to shrnula, každý má prostě jiné potřeby a jiné priority a dělat závěry z toho, že omylem nějaká mamina najela do díry v chodníku s 4R, což asi chuděra běžně nedělá a nebylo to jistě jejím záměrem, že 4R je prostě nanic je naprosto mimo a s pohodlím dítěte to fakt nemá co dělat.

A proč ten podvozek pořád tak obhajuju, protože tohle je diskuse o Mutsy a pokud někdo váhá, jestli si koupit 4R a má to stejně jako já, tak ať do něho klidně jde, protože pak by s UR třeba nemusel být spokojený ze stejných důvodů jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.1.12 13:50

Tak ja sa musim tiez zastat trosku 4R. Mam mutsy 4rider light weich - to su nenafukovacie kolecka, co je vyslovene urceny len ako kocik do obchodakov a iba na rovny teren. A mozem povedat, ze som s nim chodila do lesa - ziaden problem, na plaz - ziaden problem, sneh - presla som. Do lesa chodime skoro denne, cize za seba hovorim ze 4R nie je iba na bezproblemove cesty. Ja ho mozem len odporucit, nechavam si ho aj pre druhe miminko, urcite by som nemenila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.1.12 14:10

a ja bych chtela v pristim zivote taky vyzkouset 4r!
jde mi jiste velmi o pohodli ditete,ale davam mu
docela zabrat,protoze s ur bezne vrazim do dveri na
poste,u vytahu i do regalu v obchodech-v dm jsem musela
kolikrat sbirat :-D. Takze me kdyby videla maminka
s 4r,asi by si taky rekla,chudak dite v UR,jeste stesti,
ze mam 4r,to by se mi nestalo! :-D:-D:-D
nebala bych se toho 4r podvozku,ba naopak,i se
mi vic libi! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 14:20

Jak se tady resila kdysi ta nahnuta korbicka.. mrknete Seed Pli http://img.mimishop.cz/…a3676340.jpg tak to je husty…

Martina: hezky jsi to napsala.. :palec:

Ja si taky rikam, ze bych 4R vyuzila vic, teren sice davame, ale ne tak casto… tak misto toho mam golfky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3513
19.1.12 14:31

tak na obrázku Seed vypadá hrozně, ale kámoška ho má a ve skutečnosti nakloněnej vůbec není. To je taky UFO kočár, ale jak říká Bébka, taky bych si ho chtěla v příštím životě aspoň na půl roku vyzkoušet :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.1.12 14:34
MMartina1 píše:
tak na obrázku Seed vypadá hrozně, ale kámoška ho má a ve skutečnosti nakloněnej vůbec není. To je taky UFO kočár, ale jak říká Bébka, taky bych si ho chtěla v příštím životě aspoň na půl roku vyzkoušet :lol: :lol: .
:)))) Mne prislo, ze na dalsich fotkach to tak silene neni, ale z boku to na tehle vypadalo silene. ;)
  • Citovat
  • Upravit
3513
19.1.12 14:49
Anielkha píše:
MMartina1 píše:
tak na obrázku Seed vypadá hrozně, ale kámoška ho má a ve skutečnosti nakloněnej vůbec není. To je taky UFO kočár, ale jak říká Bébka, taky bych si ho chtěla v příštím životě aspoň na půl roku vyzkoušet :lol: :lol: .
:)))) Mne prislo, ze na dalsich fotkach to tak silene neni, ale z boku to na tehle vypadalo silene. ;)

ježíš a teď se dívám, že ta cena je úplně nízká 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí