Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderdenca29 píše:
Já taky prodávám jetý a myslím, že jetý kočár MUTSY po 1 dítěti v pohodě odlouží další mimi,pokud o něj někdo pečoval. Vzhleem k PCkočáru si myslím, že si jej kupují lidi co o něj pečovali. Tak se neboj a kup ]
ja koupila za super cenu po 2 detech a rozhodne neni nejak extra zniceny. jen poskrabany bezne
jsem spokojena a za 4tis cela trojkombinace uzas ![]()
Jen bacha na skládání - jak jsem psala, tak Ráďulka kupovala jetý ale v záruce a šlo jí špatně skládání (fakt hodně špatně oproti mému jetému dááávno bez záruky). No a reklamaci jí neuznali s tím, že se s ním špatně zacházelo.
tak já ho složila za 2 roky tak třikrát tak nevím, ale to je kus od kusu. a taky bejvá vytažená ta kůže
xreni píše:Tak tomu říkám super kup
ja koupila za super cenu po 2 detech a rozhodne neni nejak extra zniceny. jen poskrabany beznejsem spokojena a za 4tis cela trojkombinace uzas
denca29 píše:
tak já ho složila za 2 roky tak třikrát tak nevím, ale to je kus od kusu. a taky bejvá vytažená ta kůže
já skládám do auta a ten Rádi jsem fakt nesložila a ještě jsem si v něm málem skřípla prsty. A ona - to musíš zabrat - a začla to tam rvát, no rvát mi takhle muj kočár, tak jí asi zabim ![]()
Pak si vyzkoušela ten můj a svůj vyreklamovala. Bohužel bezúspěšně (teda aspoň jí to pořádně promazali a jde to teď prý o trochu líp)
Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmu
Ale byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není
Viktorie Vivien píše:
Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmuAle byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není
denca29 píše:S prodejem je to vždycky bída, já se té své trojkombinace také nemohu zbavit a to je ještě přes rok v záruce
je jich všude hafo, já nakoupila vše za 30 tis. Teď prodávám bez autoseačky a korby za 10 a nic moc zájem. No určitě to chce vyzkoušet.
Viktorie Vivien píše:
Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmuAle byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není
Já už bych asi do nového neinvestovala, jo a ještě dej pozor, aby to byl ten novější model podvozku.
já kupovala jetý se vším plus pláštěnka, moskytiéra, nánožník, adaptéry za 10tis. Skoro před 2 rokama.
Novější model… oups, jak jej poznám, paní mi psala, že je r. 2009 a je to NEXT s tou koženou rukojetí… Holky, vy jste zlaté, moc děkuji za rady. Paní mi psala, že za cenu 5 tis. je kočárek + fusak lodger+ vložka do kořárku red castle, moskytiéra a adaptéry a velký nákupní koš. Bez pláštěnky.
Viktorie rok 2009 je OK - to už je nový.- Starší byl někdy 2006 myslím…
Sofiko - záleží na golfkách. Já mám Maclaren a je výrazně pohodlnější na spaní než Mutsy. Jde do úplného lehu a je dokonale krytý proti nepřízni počasí a větru. Malého od jeho 10 měsíců dávám spát jen do golfek a spí mi venku denně na balkóně. Jo a váží 6,9 kg - celý kočárek ![]()
já už bych novou Mutsynu taky nekupovala (jetých ke koupi je jich všude mraky), takže vyzkoušej a případně jdi do toho ![]()