Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.1.12 22:09
denca29 píše:
Já taky prodávám jetý a myslím, že jetý kočár MUTSY po 1 dítěti v pohodě odlouží další mimi,pokud o něj někdo pečoval. Vzhleem k PCkočáru si myslím, že si jej kupují lidi co o něj pečovali. Tak se neboj a kup ]
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.1.12 22:11

ja koupila za super cenu po 2 detech a rozhodne neni nejak extra zniceny. jen poskrabany bezne :nevim: jsem spokojena a za 4tis cela trojkombinace uzas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.1.12 22:13

Jen bacha na skládání - jak jsem psala, tak Ráďulka kupovala jetý ale v záruce a šlo jí špatně skládání (fakt hodně špatně oproti mému jetému dááávno bez záruky). No a reklamaci jí neuznali s tím, že se s ním špatně zacházelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:20

tak já ho složila za 2 roky tak třikrát tak nevím, ale to je kus od kusu. a taky bejvá vytažená ta kůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:20
xreni píše:
ja koupila za super cenu po 2 detech a rozhodne neni nejak extra zniceny. jen poskrabany bezne :nevim: jsem spokojena a za 4tis cela trojkombinace uzas :mrgreen:
Tak tomu říkám super kup :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.1.12 22:22
denca29 píše:
tak já ho složila za 2 roky tak třikrát tak nevím, ale to je kus od kusu. a taky bejvá vytažená ta kůže

já skládám do auta a ten Rádi jsem fakt nesložila a ještě jsem si v něm málem skřípla prsty. A ona - to musíš zabrat - a začla to tam rvát, no rvát mi takhle muj kočár, tak jí asi zabim :mrgreen:
Pak si vyzkoušela ten můj a svůj vyreklamovala. Bohužel bezúspěšně (teda aspoň jí to pořádně promazali a jde to teď prý o trochu líp)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:29

jejda, tak doufám, že paní byla ke kočárku šetrná :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:30

Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmu :-) Ale byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:37
je jich všude hafo, já nakoupila vše za 30 tis. Teď pr :-O odávám bez autoseačky a korby za 10 a nic moc zájem. No určitě to chce vyzkoušet.
Viktorie Vivien píše:
Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmu :-) Ale byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:40
denca29 píše:
je jich všude hafo, já nakoupila vše za 30 tis. Teď pr :-O odávám bez autoseačky a korby za 10 a nic moc zájem. No určitě to chce vyzkoušet.
Viktorie Vivien píše:
Mám jí teprve potvrdit, že si jej vezmu :-) Ale byla i ochotná se sejít na půli cesty a vše mi ukázat, tak doufám, že to bude ok. Koukala jsem po všemožných inzercích a přijde mi, že jich na prodej moc není
S prodejem je to vždycky bída, já se té své trojkombinace také nemohu zbavit a to je ještě přes rok v záruce :-((
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:42

Já už bych asi do nového neinvestovala, jo a ještě dej pozor, aby to byl ten novější model podvozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.1.12 22:45

já kupovala jetý se vším plus pláštěnka, moskytiéra, nánožník, adaptéry za 10tis. Skoro před 2 rokama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 22:54

Novější model… oups, jak jej poznám, paní mi psala, že je r. 2009 a je to NEXT s tou koženou rukojetí… Holky, vy jste zlaté, moc děkuji za rady. Paní mi psala, že za cenu 5 tis. je kočárek + fusak lodger+ vložka do kořárku red castle, moskytiéra a adaptéry a velký nákupní koš. Bez pláštěnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.1.12 23:14

Viktorie rok 2009 je OK - to už je nový.- Starší byl někdy 2006 myslím…

Sofiko - záleží na golfkách. Já mám Maclaren a je výrazně pohodlnější na spaní než Mutsy. Jde do úplného lehu a je dokonale krytý proti nepřízni počasí a větru. Malého od jeho 10 měsíců dávám spát jen do golfek a spí mi venku denně na balkóně. Jo a váží 6,9 kg - celý kočárek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.1.12 08:22

já už bych novou Mutsynu taky nekupovala (jetých ke koupi je jich všude mraky), takže vyzkoušej a případně jdi do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí