Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
18.12.11 20:15

Easyrider - je lahky, skladny - nezabere vela miesta v kufri auta, dobra manipulacia, je stabilny, tichucko ide, da sa sklopit takmer do lahu (nie uplna rovina, ale to som nemala ani u 4R), opierka noh ma 2 pozicie, predne otocne kolecka s moznostou aretacie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
18.12.11 20:32

Taky se mi moc líbil, chtěla jsem ho původně jako podvozek na autosedačku s možností pozdějšího využití jako golfky. Bohužel to Mutsy nemá vychytané a nejde to… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.12.11 18:10

Ahoj, jakožto čerstvá majitelka Urbana se přidávám do diskuse a ráda přispěju se svými zkušenostmi s Easyriderem, ten mám už 2,5 roku…
Tak nejdřív plusy :lol: , jako vždy záleží, co od kočárku očekáváte, já potřebovala něco lehkého a skladného, ale zároveň na celodenní výlet ve městě a aby se v něm vyspalo i větší dítě - a toto skvěle splnil.
Materiál je superkvalitní, látku stačí otřít hadříkem a po 2,5 letech nešetrného :mrgreen: zacházení na něm není naprosto znát používání, vůbec nešisuje, nepáře se atd…prostě kvalita. Má hodně dlouhou zádovou opěrku a vůbec plochu ležení, takže se mi v něm pohodlně vyspal téměř tříleťák. Taky je skvělý pro vyšší maminky, má vysoko madla a nehrbíte se u něj a co je důležité - při rychlé chůzi nekopete do brzdy a košíku (což není u golfek samozřejmost, to člověk zjistí až v praxi…).
A mínusy - opravdu nejdě úplně do lehu, ale záda jsou zpevněná. Já je používala od 1,5 roku staršího syna, takže ne od mimina. Opěrka pro nožičky jde pěkně zvednout, takže si dítě pohoví.
Kolečka jsou dost malá, ale to přední pérovaní je výborný, zdoláte díky tomu v pohodě nerovnosti i obrubníky…ale jednou jsem si naběhla a to na 3denním pobytu v Českém Krumlově, který je celý vydlážděný obr kočičími hlavami a tam se nám tedy jezdilo fakt blbě…v Praze úplně v pohodě. Do lesa to ale úplně kočár nebude :lol: , nicméně na to máte UR nebo 4R :-).
No a má dost malý košík, něco se tam vejde, ale sláva to není…když je kočár obsazen, v pohodě se na madla navěsí tašky i nákupy, ale když dítě v kočáru nesedí a náklad na madlech je velký (celodenní nákupy :roll: ), tak má tendenci se zvrhávat dozadu…ale to se stává, pokud je tam fakt něco těžkého.
Jinak už mě nic nenapadá a musím říct, že za ty peníze jsou to fakt bezva kvalitní golfky a hlavně zaberou v autě minimum místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.12.11 18:17

A mám dotaz (už se to probíralo stokrát, ale prosím po stoprvní…) na fusak vhodný do UR…5měsíční mimino mi spí skoro furt jen venku a bývá tam v kuse i 2-3 hodiny dopo i odpoledne, takže potřebuju co nejteplejší fusak na toto období, abych měla klid, že je v teplíčku…zatím ho mám v hlubokém klasikáči se superteplým Condorem, ale ten nejde do sporťáku a od ledna už ho do sporťáku budu dávat. Líbí se mi buď Kaiser nebo Lodger, který je teplejší? a který bude vhodnější pro velké dítě - máme obě děti dlouhány…předem díky za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
19.12.11 18:56

Já měla oba a prostornější i delší je Kaiser. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.12.11 22:38

Ahoj holky, tak už je to tady. Všem nám přeji příjemné prožití svátků a radostné úsměvy našich drobečků a drahoušků u stromečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.12.11 22:45

Taky všem krásné svátky. Ten můj drobeček stromečku řekl jé a serval většinu baněk :lol: :lol: . Ještě že jsme je vyměnili za plastové. Čau holky a užijte si v klidu vánoce :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
23.12.11 23:18
MMartina1 píše:
Taky všem krásné svátky. Ten můj drobeček stromečku řekl jé a serval většinu baněk :lol: :lol: . Ještě že jsme je vyměnili za plastové. Čau holky a užijte si v klidu vánoce :hug: .

zítra čekám něco obdobného :lol: ( jestli teda stromek přežije nájezd kočičáků :roll: ) Také se přidávám k přání krásné prožitých Vánoc :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.12.11 09:57

Nám přinese stromeček Ježíšek až přes polední spánek, tak jsem zvědavá. Zkusíme ho upevnit, aby si ho malý na sebe nestáhl. Co budou dělat baňky jsem tedy dost zvědavá.
Všem přeji krásné Vánoce a hodně spokojenosti v novém roce.
 Mafina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.12.11 18:00

Ahoj holky :D !

My jako majitele Mutsy 4Rider jsme hrozne radi, ze jej mame. Psala jsem tady uz davneji (snad jeste v lete)…do Calgary se Urban nedovazi a 4Ridera jsem sehnala nahodou a s obrovskym stestim :dance: . V lete jsem byli na dovolene na Slovensku a v Bratislave jsem zahledla par Urbanu, ale manevrovani jsem nezkousela.

4Rider je nase „townie“ - do mesta, na nakupy ( v obchode s nim jezdit mezi regalama je jedna basen ;)), letel s nama v letadle nekolkrat - brali jsme ho na dovcu na Slovensko a do Turecka. V Turecku jsme s nim jezdili k pisecne plazi a byl jednim z mala kocarku, ktereho kolecka si s piskem dokazali poradit a nezaborovali se do nej.

Manzel ale chce zacit na jare malyho vozit v privesu za sebou na kole, ja bych rada do prirody na koleckove brusle a pristi zimu bychom se znova vratili na zasnezene hory na bezky. Ja uz s 4 Riderem byla na upravenych turistickych stezkach a se zamcenymi koly byl fajn, ale na koleckove brusle si s nim netroufnu kvuli memu brzdeni - nebrzdeni :lol: .

Maly dostal na Vanoce Sportovni kocar (Made and designed in Calgary - konecne neco vysoke kvality do terenu, s vyjimkou lyzi - ty byly made in Czech Republic :potlesk: ) Chariot CX s kompletni vybavou. Ma rucni brzdu na riditku, takze muzem bruslit… Ma velka nafukovaci kola, ma totalne uzasny odpruzeni, takze zdolame i neupravene horske stezky, jizdu na kole a v zime na lyzich :dance: .

Prejeme vsem nadherne vanocni svatky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.12.11 20:06

Ahoj Pegale, zdravím za oceán. To jsem ráda, že jsi spokojená s kočárekem i vozíkem.
Já jezdím na kole hodně. Máme les za barákem a tak jsem vozík opravdu pečlivě vybírala hlavně s ohledem na odpružení, abych nemusela kvůli mimču jezdit krokem. Chariot mě tedy nepřesvědčil a to hlavně tím odpružením, ale také je to opravdu hodně malá „rakvička“ a bála jsem se, že by se tam malý necítil na nějaké delší cestě pohodlně. Navíc jsem jezdila dřív než malý seděl a chtěla jsem ho vozit v autosedačce a ta se do Chariota vůbec nevejde. A ty plátěné vložky pro mimča podle mě nejsou bezpečné. Tak jsem nakonec koupila Croozera a odpružení si na něj dokoupila od jedné jihočeské firmičky. Jsem moc spokojená. Vozík v podstatě žehlí terén, fakt paráda :palec: Teď jen doufám, že to bude bavit malého i nadále. Co chodí, tak už totiž v kočárku tam moc nechce být jako dřív, tak snad vozík na jaře zase vezme na milost. Jestli ne, tak mě asi vomejou :-(
Napiš pak, jak se vám jezdí a jak jsi s Chariotem spokojená. Já doufám, že jsme taky vybrali dobře a že nám to pár let vydrží. Navíc mám tady z eMimina kámošku, se kterou se tak minimálně jednou týdně vídáme a chodíme na výšlapy s kočárama. Je to taky takový venkovní typ jako já :-) Koupila si sedačku za kolo a už se těší, jak budeme na jaře s prckama drandit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.12.11 21:53

Jeee, nazdar Mafino!!

Vidim, ze hodne casu travite venku . To je super, ze jste s Croozerem spokojeni :palec: .

My taky jeste v lete na jednoho pokukovali, ale ten zase nepresvedcil nas ;) . Na jizdu za kolem je fajn, ale my potrebovali neco s vice variacema. Na nas je Croozer moc siroky, coz je pri bezkovani ne az takova vyhoda, neprodava se s lyzemi a nema rucni brzdu :? , coz ja zase moc a moc chtela :potlesk: . Chariot je proste pro nas versatilnejsi, taky lehci oproti Croozeru, ma „kloub“ na zapraveni na kolo jako prives a v neposledni rade je pro mne taky ;) hezci .

Croozer je prostornejsi a taky cenove levnejsi :palec: . My ale autosedacku do Chariota nechcem (zbytecna vaha navic, zvlaste ted, kdyz maly uz sedi :) ).

Papa, hezke svatky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.12.11 22:36

S tím běžkováním jsem na diskusích četla, že to je pro to dítě dost nepohodlné. Na běžkách člověk není schopen vyvinout plynulý pohyb, ale trhá s sebou. A na to dítě se to prý dost přenáší. Tak uvidíte, jak to půjde. U nás to stejně letos na běžky nevypadá. Sníh byl tady u nás na KLAdně asi dva dny před Vánocema, v Praze, která je o 200 výškových metrů níž, o sněhu ani neslyšeli :-( Ale třeba v lednu… Jak je v Kanadě? Jste zasněžení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
27.12.11 02:51

Jo, jo, uvidime :D . Kdyz ne cross-country skiing, tak bude mit kryte sanky na snowshoeing ;) . To se tady taky dost provozuje. Tady je hooodne suchej vzduch a snih, kdyz cerstve napade, je vetsinou prasanove kvality, takze se tolik nelepi a lip to na nem klouze. Urcite ty lyze na neco vyuzijem :mrgreen: . Jinak snehu ve meste uz moc neni, ale na horach je ho spousta. Ma nam zase snezit na Silvestra a pak vikend po Novem roce, jak tak koukam na 2-tydenni predpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
3.1.12 13:13

Ahoj Všem :mavam:
Nevíte prosím, jestli adaptéty z kočárku Maxi cosi na autosedačku Maxi cosi cabrio fix jdou použít i na kočárek Mutsy?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4