Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAnielkha píše:MMartina1 píše:Taky bych chtela mit stesti na to, ze vsechno, co koupim, je naprosto dokonale
někdy se fakt už musím pousmát, jak ty si to umíš Mafino všechno pěkně pochválit![]()
.
tomu říkám pozitivní přístup
![]()
pep píše:Sofika píše:pozdě ale přece foto mutsy a kaiser fusakupep píše:Díky, já bych chtěla ten hnědý. Za foto budu ráda
mám tento http://www.toysport.cz/…hermo-Fleece a barvy v reále odpovídají. Foto se pokusím dodat zítra
Díky za fotky, fusak vypadá luxusně, skoro jsi mě nahlodala s tou růžovou, tak teď nevím, ještě popřemýšlím..... ![]()
Balli píše: Čau holky.Mafi,Tobě musím ještě poděkovat za popis nasazování nánožníku,který jsi mně tady detailně vypsala před několika dny.Takže moc díky.
Musím se přidat do klubu ne moc spokojených se sporťákem.Taky mě tam vadí ty fuky,jak je nízko a navíc mi přijde dost úzkej.
No dopadlo to tak,že nánožník mám ušitý z mimibazaru a ten origoš můžu v krámě vrátit a za tu cenu si vybrat něco jiného,což jsem teda ráda.Mám v něm teď skoro šestiměsíční mimčo a jako moc místa tam teda nemá.Za ty peníze,co stál mi přijde akorát tak krásnej,ale jinak má much celkem dost,vlastně kromě vzhledu na tom sporťáku zatím nevidím nic pozitivního.Jediný,co na něm mám teď ráda,je ten neoriginální nánožník.
![]()
![]()
Taky mi tam vadí ty fuky, proto kupuju pořádnej fusak, protože jinak pořád ještě jezdíme v korbičce, malé je 7,5měsíce, ještě se vejde, a kvůli těm dírám se mi právě ještě nechce nastálo dávat do sporťáku, ráda spinká v kočáře venku. No trocha látky navíc, by snad Holanďany nezabilo ![]()
Přijde mi, že když jsem si tady před rokem četla celou diskuzi, tak tolik nedostatků tu psáno nebylo, tak nevím, čím to je, jsme náročnější nebo to Holanďani začínají víc flákat? Kdo ví, ale myslím, že designem to do budoucna nezachrání a to jsem se tak těšila na sporťák, ale teď na zimu mi fakt přijde to bouda naprd ![]()
Sofiko, s těma dírama si hlavu nelámej, tam dáš fusak. Jinak já si myslím, že Mutsy je dávno překonaný kočár. Taky jsem chtěla kvalitu a jedinečnost, teď bych upřednostnila pohodlí pro děcko. Kdyby ten kočár třeba jenom trošku doladili, nenadávala bych tolik.
Bébka píše:MMartina1 píše:yeah
Ty nám rozumíš, viď.![]()
Asi tak nějak
![]()
Ještě krátká poznámka a dotaz. Naše malá na výšku taky tabulkově odpovídá necelým 10 měsícům. A teď v čem je problém. Když sedí a není zacvaknutá bouda (prostě je složená, aby lépe viděla), tak ji ta složená část šoupe o hlavičku. Tak tu boudičku musím pořád nějak štelovat a upravovat. Má taky někdo takový problém?
Mě osobně se s kočárkem jezdí dobře, ale jsem z rodiny jediná. A připadne mi, že kdyby malá uměla mluvit, tak se přidá k ostatním členům rodiny a stěžovala si třeba na pohodlí, jak už zmiňovala MMartina1
Sofika píše:
Přijde mi, že když jsem si tady před rokem četla celou diskuzi, tak tolik nedostatků tu psáno nebylo, tak nevím, čím to je, jsme náročnější nebo to Holanďani začínají víc flákat? Kdo ví, ale myslím, že designem to do budoucna nezachrání a to jsem se tak těšila na sporťák, ale teď na zimu mi fakt přijde to bouda naprd
já kupovala sporták tento rok v únoru a fuky tam skoro vůbec nemám ![]()
Já to mám s tou boudou to samé,ale ted na zimu se mi tam už ani s fusakem nevejde,je mu 15 měsicu. Takže jsem kupovala nový sporták a jsem pěkně naštvaná
bo jsem myslela,že už s mutsy dojezdíme. ![]()
rybkabezvody píše:Sofika píše:já kupovala sporták tento rok v únoru a fuky tam skoro vůbec nemám
Přijde mi, že když jsem si tady před rokem četla celou diskuzi, tak tolik nedostatků tu psáno nebylo, tak nevím, čím to je, jsme náročnější nebo to Holanďani začínají víc flákat? Kdo ví, ale myslím, že designem to do budoucna nezachrání a to jsem se tak těšila na sporťák, ale teď na zimu mi fakt přijde to bouda naprd
kdo ví, kde ty kočáry šijou, jestli jim tam někdo nekrade matroš
.
dari74 píše:
Já to mám s tou boudou to samé,ale ted na zimu se mi tam už ani s fusakem nevejde,je mu 15 měsicu. Takže jsem kupovala nový sporták a jsem pěkně naštvanábo jsem myslela,že už s mutsy dojezdíme.
a kolik měříte?
Kolem 82cm a pod boudu se nevejde a celkově to vypadalo blbě,jak kdybych vezla 4leté dítě v kočáře.
tak Honza má 80 cm a na výšku se vejde, akorát bambule na čepici nám trošku drhne
, ale v tomto směru v pohodě.