Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
16.12.11 21:02

hehe tak s tou manipulaci v obchode jsem na tom uplne stejne.. nemuzu se nikde vytocit :-) ale od toho mam concorda.. proste dva kocary jsou ideal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janinanelka
16.12.11 21:23

Ahoj

Ahoj, tak se taky přidávám do této dlouhé diskuze a poprosím o radu. Čekám první mimi v květnu a měla jsem vybraný kočárek Mutsy.Ještě tedy nebylo přesně rozhodnuto jaký. Nejprve jsem z vašich recenzí byla moc nadšená, ale nějak se to pořád horší a mě to děsí. Tak mi třeba ze skušenosti zkuste poradit jestli teda jo nebo ne? V případě že ne, tak co jinpého? Připadá mi, že jsem už prošla úplně všechno a mám z toho akorát plnou hlavu a nervy v čem budeme vozit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1950
16.12.11 21:39

myslím že ideál neexistuje :nevim: Ono každému vyhovuje něco jiného, kdo jezdí denně s autem, je naštvaný na váhu podvozku, kdo jezdí v terénu tak ten zase na 4R, kdo má UR a chce do krámu mezi úzké uličky bourá regály, kdo má velké miminko nadává na korbu že je malá, kdo má nesedící nadává na fuky ( teda jak kdo :oops: :lol: ), kdo koupil origo pláštěnku na sport je nespokojenej s neskladností, novinkou jsou ty prokleté sucháče - ale na to rada jediná, pořádně kouknout při nákupu a všechno zkontrolovat - naklonění korbičky na podvozku - aby nebyla moc nakloněná, sucháče, aby byly v pořádku klouby u boudičky, aby skládání podvozku nešlo z těžka ap., u sportáku zase ty fuky… Ale zase aby jsme to moc nehrotily - je také spousta super věcí které jinde nenajdeš - košík, funseat, sluneční stříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.12.11 22:24

tak já mám pláštěnku a deštník uskladněný v tom spodním „košíku“ v tomto
http://www.ikea.com/…ts/90214006/. Ztratila jsem tu taštičku od pláštěnky a hledala jsem náhradní řešení, barvou mi sedne úplně ke kočáru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.12.11 22:31
rybkabezvody píše:
myslím že ideál neexistuje :nevim: Ono každému vyhovuje něco jiného, kdo jezdí denně s autem, je naštvaný na váhu podvozku, kdo jezdí v terénu tak ten zase na 4R, kdo má UR a chce do krámu mezi úzké uličky bourá regály, kdo má velké miminko nadává na korbu že je malá, kdo má nesedící nadává na fuky ( teda jak kdo :oops: :lol: ), kdo koupil origo pláštěnku na sport je nespokojenej s neskladností, novinkou jsou ty prokleté sucháče - ale na to rada jediná, pořádně kouknout při nákupu a všechno zkontrolovat - naklonění korbičky na podvozku - aby nebyla moc nakloněná, sucháče, aby byly v pořádku klouby u boudičky, aby skládání podvozku nešlo z těžka ap., u sportáku zase ty fuky… Ale zase aby jsme to moc nehrotily - je také spousta super věcí které jinde nenajdeš - košík, funseat, sluneční stříška…

Rybka to napsala moc dobře. Myslím si, že ti nikdo neporadí, to si musíš rozhodnout sama. Já jsem jeden z těch echt prudičů, ale pokaždé když si řeknu, že bych ten kočár prodala, tak to co mě ještě při něm drží je velký nákupní koš. Já už bych se bez něj prostě neobešla a ještě jsem nepotkala kočár, který by se v tomto Mutsy vyrovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
17.12.11 09:11

MMartina1:

Ahojky, vzhledem k tomu, že máš také 4R, tak potřebuju trošku rady od tebe :roll:
Včera jsem si zkoušela hrát se sporťákem (dokud ho máme doma s origoš balením, tak všechno vyzkoušet) a jak jsou zespoda sporťáku takové ty dva háky, tak když se s nima hýbe dopředu a dozadu, tak to hýbe se sedačkou sporťáku dopředu a dozadu. Tak teď nevím, zda mám ten sporták správně nasazený (ve směru jízdy), ty háky mám jakoby pod těma dvěma tyčema.
Pak jsem se ještě chtěla zeptat, jestli máš také trošičku vůli u madla, když ho dáš do nějaké polohy a zacloumáš s ním nahoru a dolů, jestli se jakoby maličko hýbne, že je tam maličká vůle (že prostě neni uplně pevný v tom bodě kde se zasekává) Čekám dubnové miminko a chtěla bych poradit, co do korbičky je nejlepší - zda nějaký jaro/letní fusak nebo zavinovačku a co jsi dávala na dno korbičky - čím jsi zakryla tu vložku na dně kočárku (prostěradlo, plínka) atd.

Snad moc neotravuji, ale potřebuji rady od zkušené majitelky 4R :hug: Děkuji předem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.12.11 10:58

Ahoj Jesterka.
Sportovní sedačka - ty háky jsou tam proto, že až budeš jezdit s kočárem po směru jízdy a budeš ho skládat i s podvozkem, tak při rozložení kočáru ti ty háky jakoby podseknou sedačku a vrátí ji do správné polohy (sedací) a opačně, když kočár budeš skládat tak tu sedačku narovnají. Jinak pokud se sedačkou budeš jezdit ze začátku proti směru jízdy, tak vzadu na sportovní sedačce máš takový suchý zip a tím obejmeš ty černý tyčky mezi konstrukcí kočárku a tím tu sedačku zafixuješ, aby ti právě tak nelítala (jak si zkoušela s těma hákma hýbat). Já jsem to tím sucháčem začala fixovat až malej seděl, dokud ležel, tak jsem to nedělala, protože když to nemáš přisucháčovaný, tak ta sedačka je víc v lehu. Pokud ta sedačka není chycená tím sucháčem, tak má tendence jakoby trošku ujíždět a kazí tak ten sed do pravého úhlu. Jinak po směru jízdy máš pravdu, že když s těma hákama pohneš, pohne se i sedačka, ale jakmile tam posadíš mimčo, tak se zatíží a už se nepohne. Sedačku máš nasazenou dobře, háky mají být po směru před těma tyčkama.
Madlo - byla jsem teď vyzkoušet, má malinkou vůli směrem do boku, ne ve směru výsunu madla. Jestli jsem to tak měla i na začátku si fakt neuvědomím, ale asi jo :lol: .
A malej je červencovej. Takže já jsem vozila jenom lehkou deku. Ale na duben bych si pořídila určitě nějaký jarňo podzimní fusak. Na podzim jsem měla Emitex
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a ještě jsem měla zavinovačku do autosedačky a když bylo chladněji, tak jsem ho vozila v ní a na něm ještě deku http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale letní verzi. No a někdy jsem ho měla v kočáře v rychlozavinočce. Ono je to těžký, některý děcko potřebuje být i v létě navlečený, některý ne. Můj byl pořád spocenej, takže my jsme měli spíš odlehčené verze. A na „matraci“ do hluboké jsem měla koupené prostěradlo do kočárku froté. Je to mini prostěradýlko a pasuje i na klasický přebalovací pultík.
Kdyby něco, ptej se :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
17.12.11 11:06
MMartina1 píše:
Ahoj Jesterka.
Sportovní sedačka - ty háky jsou tam proto, že až budeš jezdit s kočárem po směru jízdy a budeš ho skládat i s podvozkem, tak při rozložení kočáru ti ty háky jakoby podseknou sedačku a vrátí ji do správné polohy (sedací) a opačně, když kočár budeš skládat tak tu sedačku narovnají. Jinak pokud se sedačkou budeš jezdit ze začátku proti směru jízdy, tak vzadu na sportovní sedačce máš takový suchý zip a tím obejmeš ty černý tyčky mezi konstrukcí kočárku a tím tu sedačku zafixuješ, aby ti právě tak nelítala (jak si zkoušela s těma hákma hýbat). Já jsem to tím sucháčem začala fixovat až malej seděl, dokud ležel, tak jsem to nedělala, protože když to nemáš přisucháčovaný, tak ta sedačka je víc v lehu. Pokud ta sedačka není chycená tím sucháčem, tak má tendence jakoby trošku ujíždět a kazí tak ten sed do pravého úhlu. Jinak po směru jízdy máš pravdu, že když s těma hákama pohneš, pohne se i sedačka, ale jakmile tam posadíš mimčo, tak se zatíží a už se nepohne. Sedačku máš nasazenou dobře, háky mají být po směru před těma tyčkama.
Madlo - byla jsem teď vyzkoušet, má malinkou vůli směrem do boku, ne ve směru výsunu madla. Jestli jsem to tak měla i na začátku si fakt neuvědomím, ale asi jo :lol: .
A malej je červencovej. Takže já jsem vozila jenom lehkou deku. Ale na duben bych si pořídila určitě nějaký jarňo podzimní fusak. Na podzim jsem měla Emitex
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a ještě jsem měla zavinovačku do autosedačky a když bylo chladněji, tak jsem ho vozila v ní a na něm ještě deku http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale letní verzi. No a někdy jsem ho měla v kočáře v rychlozavinočce. Ono je to těžký, některý děcko potřebuje být i v létě navlečený, některý ne. Můj byl pořád spocenej, takže my jsme měli spíš odlehčené verze. A na „matraci“ do hluboké jsem měla koupené prostěradlo do kočárku froté. Je to mini prostěradýlko a pasuje i na klasický přebalovací pultík.
Kdyby něco, ptej se :kytka: :mavam:

Supr, díky moc za odpovědi :hug: :hug: :hug:
A jak jsi spokojená s jízdou ve sněhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.12.11 11:08
MMartina1 píše:
http://www.ikea.com/…ts/90214006/. Ztratila jsem tu taštičku od pláštěnky a hledala jsem náhradní řešení, barvou mi sedne úplně ke kočáru :mrgreen:

Já myslím,žes to dost dobře promyslela a máš to nejlepší a dokonalý :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.12.11 11:26
Bébka píše:
MMartina1 píše:
http://www.ikea.com/…ts/90214006/. Ztratila jsem tu taštičku od pláštěnky a hledala jsem náhradní řešení, barvou mi sedne úplně ke kočáru :mrgreen:
Já myslím,žes to dost dobře promyslela a máš to nejlepší a dokonalý :mrgreen: :pankac:

:lol: :lol: :lol: :lol: a že jo? :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.12.11 11:29
Jesterka21 píše:
MMartina1 píše:
Ahoj Jesterka.
A jak jsi spokojená s jízdou ve sněhu?

loni byl malej v hluboké korbě a nadávala jsem jako špaček. Myslím tím čerstvě napadenej neodhrnutej sníh. Nakonec jsme celou zimu odjezdili v klasickým houpacím hlubokáči. Celkově při vození v hluboké korbě má Mutsy horší jízdní vlastnosti (je tvrdej), ale u sporťáku je to mnohem lepší, tak uvidím letos, pokud ovšem napadne. Jinak my jsme měli na sníh vychytávku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
17.12.11 11:57
MMartina1 píše:
Jesterka21 píše:
MMartina1 píše:
Ahoj Jesterka.
A jak jsi spokojená s jízdou ve sněhu?
loni byl malej v hluboké korbě a nadávala jsem jako špaček. Myslím tím čerstvě napadenej neodhrnutej sníh. Nakonec jsme celou zimu odjezdili v klasickým houpacím hlubokáči. Celkově při vození v hluboké korbě má Mutsy horší jízdní vlastnosti (je tvrdej), ale u sporťáku je to mnohem lepší, tak uvidím letos, pokud ovšem napadne. Jinak my jsme měli na sníh vychytávku :lol: :lol:

tak o týhle vychytávce mi říkal manžel, že zapřahne dítě na saně a bude vystaráno. I když tady u nás v Plzni sníh je jen občas a na hory pojedeme až s větším prckem ve sporťáku. Tak snad to bude dobrý :) V korbičce už sníh asi nepotkáme, jedině že by se příroda zbláznila a v dubnu nebo květnu sněžilo :mrgreen:
Ono s tim sněhem to bude s více kočárkama, že to bude obtížnější. Mně se líbil i Bugaboo ale to mi odradil kamarád, že jakmile napadne sebemenší poprašek, už je kočárek neovladatelný :mrgreen:
Jinak jsem s kočárkem zatím spokojená, je nádhernej a doma s nim vjedu i do nejužších dveří :mrgreen: Tak jsem zvědavá, až tam naložím prcka, jak se tam bude líbit jemu :mrgreen:
A taky na mojí výšku 180 je ideální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.12.11 08:59

s tema fusakama, musim moc pochvalit ten Emitex.. ja mam zavinku na prechodne obdobi http://www.emitex.cz/…rechodne.php a jezdila jsem s tim az skoro doted prave treba jeste s dekou. je krasne tenka a hrejiva a pritom nezabere moc mista.. a i ted v zime do auta idealni, kdyz se trochu zatopi tak nemusim mrnouse vybalovat. jezdi jen v tenkem svetriku a v tom.. jo a doporucuju koupit na veletrhu - ja kupovala v breznu v praze v letnanech, nevim jak se ten veletrh jmenoval a byly tam fakt za super cenu.. tusim tenhle za 390kc a deka (taky krasne mekka a tepla) za 90kc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.12.11 15:50
Mafina5 píše:
Easo, já když vybírala lehké golfky, tak měla Easyrider také na seznamu, ale po prohlídce jsem ho vyřadila a jsem ráda. Koupila jsem sice výrazně dražší, ale také o milion procent lepší Maclaren Techno XT. A to jsem si ani při nákupu neuvědomila jak moc často budu golfky využívat na spaní. Maclaren má totiž úplný leh a dokonale uzavřenou boudičku, takže na spaní je výrazně lepší než Mutsy velkej kočárek. Když dávám malého přes den spát na balkón, tak jedině v golfkách. Easyrider jsem vyřadila právě proto, že nebyl do lehu, ale jen do takové té polohy plážového lehátka nebo jak to říct. Navíc boudička není nijak variabilní na rozdíl od Maclarenu, který je tedy opravdu nepřekonatelný. Bodička Maclaren je srovnatelná snad jen s Cybexy, ale i to jen z dálky. Je prostě výrazně lepší a také to byl jeden z důvodů proč jsem ho vybrala. Moc doporučuji!

Dakujem za tip na golfky. No my sme nakoniec predsa len kupili Easyrider a zatial maximalna spokojnost . :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.12.11 16:55

tak sem hoď fotky a recence. Golfáče tu myslím ještě nikdo nehodnotil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí