Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
3.1.12 13:48
lissa píše:
Ahoj Všem :mavam:
Nevíte prosím, jestli adaptéty z kočárku Maxi cosi na autosedačku Maxi cosi cabrio fix jdou použít i na kočárek Mutsy?
Děkuji

těžko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
3.1.12 13:52

určitě ne..

Příspěvek upraven 03.01.12 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
3.1.12 14:15

Kočárek Maxi cosi má jiné uchycení než Mutsy, takže bohužel nelze:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.12 14:57

Ahojda všem a taky vše nej nej do Nového roku :kytka:

Prosím holky co už jezdíte se sporťáčkem jakou máte pláštěnku? Ta origoš mi příjde dost drahá, pak jsem koukala na Emitex, jen nevím jakou a jak to bude vůbec pasovat…jak to máte vy??? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.1.12 15:22

Já mám pláštěnku Emitex torndo/tajfun - zbyla mi z jiného kočárku a sedí moc pěkně :D , jednoduše se nandává a je skladná. O origo jsem ani neuvažovala, ty peníze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.1.12 16:21

já mám Mutsy, ale tu levnější http://mutsy.libfin.cz/4rider.php, stojí kolem 250,–-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.1.12 18:52

Já mám origo a nelituju.
Miluju jí,to rozepínací velké okno je k nezaplacení :pankac:
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.1.12 19:41

Tak u té mé jde rozepnout bok a dítě vyndat bez nutnosti sundávání pláštěnky a kryje mi i košík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
4.1.12 20:04
pate81 píše:
Já mám origo a nelituju.
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat :dance:
:pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.12 20:12

Tak ta pláštěnka od Emitexu, kterou Emitex přímo doporučuje na Mutsy sporťák, je Tracking Univerzal. Pep nemůžeš sem hodit fotku té tvé na kočárku, ať můžem kdyžtak vybrat? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.1.12 20:17
Mafina5 píše:
Tak ta pláštěnka od Emitexu, kterou Emitex přímo doporučuje na Mutsy sporťák, je Tracking Univerzal. Pep nemůžeš sem hodit fotku té tvé na kočárku, ať můžem kdyžtak vybrat? Díky :kytka:

foto nemám, pokusím se dodat zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.12 20:18

Jsi skvělá. Jinak co jsem se dívala na Emitexu na fotky obou (Tracking Universal i Tornado) tak mi přijde, že by líp asi měla sedět ta Tornado. Je dost podobná té, co mám od Emitexu na malé korbičky, a ta sedí perfektně, jen samozřejmě nemá vyřešeno to upnutí kolem nosné tyče. Ale co do střihu je ta Tornado dost podobná, tak ji asi koupím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.1.12 20:28
pate81 píše:
Já mám origo a nelituju.
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat :dance:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
4.1.12 20:34

holky díky za rady a budu ráda za foto, origoš mám na korbičce a jsem spokojená, ale na sporťák to je dost korunek :twisted: … Mafi ty máš jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.1.12 21:32

Já mám na korbičku Emitex Exclusive na malé korbičky a sedí mi i na sporťák. Zkus nejdřív tu co máš na korbičku dát na sporťák a uvidíš. Třeba ti bude sedět a nic jiného nebudeš potřebovat. Vždyť kolikrát jdeš po venku když leje jako z konve a nikde se nemáš šanci schovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí