Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderlissa píše:
Ahoj Všem
Nevíte prosím, jestli adaptéty z kočárku Maxi cosi na autosedačku Maxi cosi cabrio fix jdou použít i na kočárek Mutsy?
Děkuji
těžko
Kočárek Maxi cosi má jiné uchycení než Mutsy, takže bohužel nelze:(
Ahojda všem a taky vše nej nej do Nového roku ![]()
Prosím holky co už jezdíte se sporťáčkem jakou máte pláštěnku? Ta origoš mi příjde dost drahá, pak jsem koukala na Emitex, jen nevím jakou a jak to bude vůbec pasovat…jak to máte vy??? díky ![]()
Já mám pláštěnku Emitex torndo/tajfun - zbyla mi z jiného kočárku a sedí moc pěkně
, jednoduše se nandává a je skladná. O origo jsem ani neuvažovala, ty peníze ![]()
já mám Mutsy, ale tu levnější http://mutsy.libfin.cz/4rider.php, stojí kolem 250,–-.
Já mám origo a nelituju.
Miluju jí,to rozepínací velké okno je k nezaplacení ![]()
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat ![]()
Tak u té mé jde rozepnout bok a dítě vyndat bez nutnosti sundávání pláštěnky a kryje mi i košík
pate81 píše:
Já mám origo a nelituju.
Miluju jí,to rozepínací velké okno je k nezaplacení
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat
Tak ta pláštěnka od Emitexu, kterou Emitex přímo doporučuje na Mutsy sporťák, je Tracking Univerzal. Pep nemůžeš sem hodit fotku té tvé na kočárku, ať můžem kdyžtak vybrat? Díky ![]()
Mafina5 píše:
Tak ta pláštěnka od Emitexu, kterou Emitex přímo doporučuje na Mutsy sporťák, je Tracking Univerzal. Pep nemůžeš sem hodit fotku té tvé na kočárku, ať můžem kdyžtak vybrat? Díky
foto nemám, pokusím se dodat zítra
Jsi skvělá. Jinak co jsem se dívala na Emitexu na fotky obou (Tracking Universal i Tornado) tak mi přijde, že by líp asi měla sedět ta Tornado. Je dost podobná té, co mám od Emitexu na malé korbičky, a ta sedí perfektně, jen samozřejmě nemá vyřešeno to upnutí kolem nosné tyče. Ale co do střihu je ta Tornado dost podobná, tak ji asi koupím…
pate81 píše:
Já mám origo a nelituju.
Miluju jí,to rozepínací velké okno je k nezaplacení
Nemusíš sundavat pláštěnku,jen rozepneš okno a dítě má celý předek volný a jde tamtudy i vyndat
holky díky za rady a budu ráda za foto, origoš mám na korbičce a jsem spokojená, ale na sporťák to je dost korunek
… Mafi ty máš jakou?
Já mám na korbičku Emitex Exclusive na malé korbičky a sedí mi i na sporťák. Zkus nejdřív tu co máš na korbičku dát na sporťák a uvidíš. Třeba ti bude sedět a nic jiného nebudeš potřebovat. Vždyť kolikrát jdeš po venku když leje jako z konve a nikde se nemáš šanci schovat…