Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá mám Urbana, nového od září, jetý od prosince a koukám spíš po podvozku 4R. Ale těch se moc neprodává, Urbanů je všude na MMB a Aukru dost…tak nevím, čím to bude
Jsou golfky Maclaren odpružené? Já mám na autosedačku Quinny zapp a uvažuji jen o koupi nové otočné sedačky XTRA, ale všichni píší, že nejsou odpružené a do sněhu nepraktické. Lepí se sníh na kolečka…Mafino?? Jak to máš s golfkami? Vejde se i s fusakem? díky
já bych teda řekla, že žádné golfky nejsou do sněhu - nebo snad jo?
K tomu letadlu - já ho složila v jednom kuse i s korbičkou, měla jsem ještě tu s těm a táhlama, co šla složit skoro na placato.
Nejsem si teDˇjistá, jak moc jde složit sporťák, protože kočár vůbec neskládám, ale snad by měl jít. Pokud by to šlo, tak bych pak na tu sedačku dala jen nějaký igeliťák.
danielacap píše:
já mám Urbana, nového od září, jetý od prosince a koukám spíš po podvozku 4R. Ale těch se moc neprodává, Urbanů je všude na MMB a Aukru dost…tak nevím, čím to budeJsou golfky Maclaren odpružené? Já mám na autosedačku Quinny zapp a uvažuji jen o koupi nové otočné sedačky XTRA, ale všichni píší, že nejsou odpružené a do sněhu nepraktické. Lepí se sníh na kolečka…Mafino?? Jak to máš s golfkami? Vejde se i s fusakem? díky
no, taky si myslím, že celkem žádné golfky nebudou do sněhu a zvláště ty, které mají zdvojená kolečka, sníh se údajně lepí mezi ně. Nevím, na golfáčích má kolečka jednoduchá, ale přijde mi to logický.
Jinak mě přijde, že i na MMB se prodává hodně 4R, ale pravda je, že v setu. Samostatný podvozek jsem neviděla. Ale pokud ho chceš, zkus vyhodit poptávku a třeba se ti někdo ozve.
Tak bohužel jestli se lepí sníh do koleček golfek nevím, neb ho mám od srpna a od té doby tu sníh v takovém množství, abych vyzkoušela průjezdnost, nebyl
Malý se mi vleze samozřejmě s fusdakem, když v golfkách spí teď v zimě na balkóně. Mám tam fusak Aesthetic a na střídačku Fillikid - oba se vejdou úplně v pohodě, malý tam má víc místa než v Mutsyně. Když je velká zima, tak na to spaní ještě přes fusak obalím takovou silnou dečkou (silnou asi jako samotný fusak) a i přesto tam má na spaní víc místa než v Mutsyně. Lůžko jde víc do lehu. Jinak odpružený je Maclaren na golfky opravdu moc dobře. Navíc, aby mohl mít tu supernízkou váhu, tak ten kočárek není pevný jako třeba mutsy, ale vše je poměrně pružné a volné, takže i to pomáhá. Ale samozřejmě takové odpružení jako u Mutsy Urbanrider to tedy není. Pokud jsem měla možnost zkusit v obchodě 4Rider, tak to si troufám tvrdit, že ty moje golfky jsou odpružené lépe ![]()
Ahoj holky, tak jsme si dnes dovezli domů podvozek urban rider a nevím jestli tam správně dávám přes adaptéry sedačku maxi cosi cabrio fix - jde to tam nacvaknout jen v jedné poloze? Připadá mně že to dítě bude nějak moc v lehu - ale asi to bude správně.
Jo, jo, sedačka je i pro nesedící miminka, tak musí být v lehu
souhlasím, autosedačka je vlehu, také mě to nejdřív překvapilo.jinak Mafino díky za tip na golfky…musím se podívat v reálu. A mají posložení pojistku proti otevření? Na quinny zapp to není a otvírá se mi při nošení atd.
Už nám Mutsýk jede domů
Asi v pondělí bude, tak jsem móóóc zvědavá ![]()
Vím, že už bylo milion dotazů k přebalovacím taškám, taky jsem zde projela, co se dalo a našla jsem, že se nejčastěji kupují tyto Neonato, Aesthetic, Red Castle, Babymoov, Chic-o-bello, JJCole - ale žádná mi z nich nepadla do oka, nemáte ještě někdo typ na nějakou, co by se hodila ke Cargo Grey??? A teď ještě sehnat plášťu, líbí se mi ta deluxe, jak jinak
A ještě nemáte zkušenost, co se do tepla i pohodlí týká, jaký je pohodlnější fusak? Jestli Lodger nebo emitex?
za mě Lodger. Emitex má dělený nožičky, což u nás by asi neprošlo, určitě by se z něho vykopal a navíc materiálově je Lodger podstatně hebší.
Viktorie Vivien píše:
Vím, že už bylo milion dotazů k přebalovacím taškám, taky jsem zde projela, co se dalo a našla jsem, že se nejčastěji kupují tyto Neonato, Aesthetic, Red Castle, Babymoov, Chic-o-bello, JJCole - ale žádná mi z nich nepadla do oka, nemáte ještě někdo typ na nějakou, co by se hodila ke Cargo Grey??? A teď ještě sehnat plášťu, líbí se mi ta deluxe, jak jinak![]()
A ještě nemáte zkušenost, co se do tepla i pohodlí týká, jaký je pohodlnější fusak? Jestli Lodger nebo emitex?
original Mutsy ![]()
krasne tam ladi (vykradla jsem fotku z fotoalba)
jen mne teda doma od te doby, co sla Viky do sportaku lezi.. ja to nejak nevyuziju ![]()
MMartina1 píše:Děkuji
za mě Lodger. Emitex má dělený nožičky, což u nás by asi neprošlo, určitě by se z něho vykopal a navíc materiálově je Lodger podstatně hebší.
Jé, tady to vypadá opravdu hezky. Já zase tašku pouřívám pořád a na vše, takže myslím, že bez ní se neobejdeme
No ale ta cena je teda taky hezká
![]()
Jenže takto tu tašku využiješ právě jen s korbičkou (6 měsíců) a se sporťákem (rok a půl) už ne. A za mě tedy si nedovedu představit, mít tašku tak daleko, Já do ní lezu pro kapesník, pro peněženku, zkrátka pořád…
Jinak Maclaren samozřejmě má pojistku. Je velmi kvalitně udělán, vůbec si nedovedu předtavit, že by se nějak rozepnul nebo tak něco… Tedy doufám, abych to zase nezakřikla…