Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
13.1.12 14:03
Mafina5 píše:
Jenže takto tu tašku využiješ právě jen s korbičkou (6 měsíců) a se sporťákem (rok a půl) už ne. A za mě tedy si nedovedu představit, mít tašku tak daleko, Já do ní lezu pro kapesník, pro peněženku, zkrátka pořád…

asi jak kdo… ja Viky vozim jeste ted proti smeru… a na drobnosti mam Cups n cool.

Ale tasku nevozim, nepotrebuju ji ;)

• Citovat
  • Upravit
13.1.12 14:10

My ještě jezdíme v hluboké (ale ne mutsy kočárek) :-) Čekáme na sporŤÁK, ALE I TAK MUSÍM MÍT TAŠKU PO RUCE, PŘESNĚ, JAK ŘÍKÁŠ. Peněženka, klíče, mobil, kapesník a docela často jezdíme na celodenní výlety, takže pak se přidává čaj, plena, přesnídávka atd. Ještě musím tedy zvážit, jakou vybrat. :pocitac: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.1.12 14:22

Jo, jo, tak to jo. Já malého docela brzo otočila. Chtěl už koukat ven a jezdili jsme s odkrytou boudičkou a slunečníkem, takže jsem na něj dostatečně viděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
13.1.12 15:40

Ahoj všem, ráda bych se připojila s dotazem :-) Uvažuju o Mutsy kočárku, ale nevím, který podvozek. Jestli UR nebo 4R. Budu s ním jezdit po městě (Praha) i terén. Co byste mi doporučily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.1.12 16:39
Broučkovka píše:
Ahoj všem, ráda bych se připojila s dotazem :-) Uvažuju o Mutsy kočárku, ale nevím, který podvozek. Jestli UR nebo 4R. Budu s ním jezdit po městě (Praha) i terén. Co byste mi doporučily?

pokud budeš jezdit terén, tak si 4R neber. Do města je zase 4R jako udělanej. Tak teď si vyber, že jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.1.12 18:16
MMartina1 píše:
Broučkovka píše:
pokud budeš jezdit terén, tak si 4R neber. Do města je zase 4R jako udělanej. Tak teď si vyber, že jo :lol:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
13.1.12 19:05
Broučkovka píše:

Broučkovko, já mám Urbana, jezdím s ním po Praze i v terénu. A občas ty chodníky jsou v Praze horší jak nějaký terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
13.1.12 19:12
já jsem si s kočárkem koupila i tašku Mutsy a jsem nespokojená. Nemá žádné boční kapsy, vše je umístěné v jedné velké, která se různě člení. Takže když jsem v obchodě hledala peněženku mezi plínama, ještě k tomu počůranejme od doktorky :lol: tak jsem si koupila dle rad černou z DM od Babylove a jsem s ní spokojená, akorát mi kamarádka řekla, že ty kytičky na DM tašce se nehodí k mutsymu (korba)…tak teď o tom přemýšlím, že asi originál tašku jednou použitou prodám… při koupi tašky se to chce opravdu pořádně podívat, vše ukáže zkušenost. Jinak černou DM tašku měli na skladě,v regálech měli jen béžovou a fialovou cca 3 měs. zpět.
Viktorie Vivien píše:
My ještě jezdíme v hluboké (ale ne mutsy kočárek) :-) Čekáme na sporŤÁK, ALE I TAK MUSÍM MÍT TAŠKU PO RUCE, PŘESNĚ, JAK ŘÍKÁŠ. Peněženka, klíče, mobil, kapesník a docela často jezdíme na celodenní výlety, takže pak se přidává čaj, plena, přesnídávka atd. Ještě musím tedy zvážit, jakou vybrat. :pocitac: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.1.12 19:16

Já velkou tašku moc nevozila, ven na procházky skoro vůbec, jen když jsme někam jeli na dýl než jen procházka. Mám na to speciální stříbrnou toaletní taštičku , kterou jsem dávala do koše :mrgreen: Jinak jsem měla tašku Lassig a teď mám takovou malou tašku Lassig, ta je fajn, používám i na golfky, vejde se tam vše potřebný, hodím ji křížem přes rameno, když potřebuju a vypadá to dobře. Jen ty Lassig jsou docela drahý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 20:04
anecak píše:
Broučkovka píše:
Broučkovko, já mám Urbana, jezdím s ním po Praze i v terénu. A občas ty chodníky jsou v Praze horší jak nějaký terén.
To souhlasím, sice nejsem z Prahy, ale když jsme naposledy bylio na rozsvícení stromečku, tak jsem byla šťastná za můj čtyřkolový tank a nedala bych ho z ruky, proto teď volba Urbana. V obchoďáku by sice byl jiný kočárek pohodlnější, ale přeci jen víc se asi jezdí po venku, než po obchoďáku :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.1.12 20:18

Jo, já při rozsvícení vánočního stromečku u nás na okrsku vjela všema 4 kolama u UR do hovna, možná kdybych měla 4R, tak jsem vjela jen dvěma kolama :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.12 20:20
Bébka píše:
Jo, já při rozsvícení vánočního stromečku u nás na okrsku vjela všema 4 kolama u UR do hovna, možná kdybych měla 4R, tak jsem vjela jen dvěma kolama :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :pankac: :pankac: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.1.12 20:36

Bébko, všema čtyřma kolama? To muselo být ale ho…
Ale plně tě chápu, já včera na procházce v lese přímo v prostřed cesty vjela také do obřího a nadávala jsem na ty pejskaře jako špaček. Ještě že včera ještě byly všude louže, dnes by to bylo horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.1.12 22:22
denca29 píše:
Pokud ti kočár poškodí hned to musíš nahlásit,oni ti to zaplatí a bez řecí. Já letěla s UR a sporťákem. S kočárema až do letadla tamjsem jim ho složila.Pak mi ho zas vrátili a úplně v pořádku tam i zpět
Sofika píše:
bara2 píše:
my letěli klasika charter s Travel servisem a nedopláceli jsme nic. Asi bych to neřešila, normálně bych jela přes gate až k letadlu a tam to nikdo zkoumat nebude, jestli má kilo 10 nebo 14. Nic se neponičilo. Oni ti ho normálně z chobotu snesou přímo dolů po schodech do nákladního prostoru, takže nejede nikde po pásech apod. Nebála bych se. A při přistání bych letušku poprosila, aby vám nechala kočár vyndat taky hned do chobotu, aby ho neposílali s kuframa. Ničeho se neboj, oni jsou ochotní. Navíc k malým dětem se chovají ještě líp. :mrgreen:
Pokud nejsi zvyklá na golfky, tak se nestresuj. Chce to hlavně jednat sebejistě a nebýt nějaká uťáplá, domluvit se dá vždycky.
Tak jsi mě asi přesvědčila a risknem to s Mutsym. Zkusíme se nějak domluvit, i když mou chabou němčinou, nevím nevím, tak snad anglicky :roll: Sporťák omotám asi tou fólií. Jo ještě dotaz, to jsi jim odevzdala na dva díly?Přemýšlela jsem že bych to celé dala do nějaké tašky? Právě jsem na netu četla nějaké diskuze a dost maminek psalo, že jim kočárek vrátili poškozený nebo různě poničený, proto mám trochu strach, no ale snad u nás to bude v poho. Díky za rady. :pankac:

Doufám, že nic nezničí, už se vidím v noci někde něco řešit s dítětem v náručí :zed: Ale dobrá rada, snad nebude třeba.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
13.1.12 22:28
bara2 píše:
K tomu letadlu - já ho složila v jednom kuse i s korbičkou, měla jsem ještě tu s těm a táhlama, co šla složit skoro na placato.
Nejsem si teDˇjistá, jak moc jde složit sporťák, protože kočár vůbec neskládám, ale snad by měl jít. Pokud by to šlo, tak bych pak na tu sedačku dala jen nějaký igeliťák.

Zkusím to obmotat tou potr.fólií, jak jsi psala, to mi přijd jako fajn nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí