Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
5.1.12 14:24
pep píše:
Mafina5 píše:
Tak ta pláštěnka od Emitexu, kterou Emitex přímo doporučuje na Mutsy sporťák, je Tracking Univerzal. Pep nemůžeš sem hodit fotku té tvé na kočárku, ať můžem kdyžtak vybrat? Díky :kytka:
foto nemám, pokusím se dodat zítra

slíbené foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.1.12 17:21

Díky moc. Vypadá fajn. Kde ji vozíš? Nezkoušela jsi ji smotat do malého balíčku a dát do té kapsy v dolním košíku? Já tam vozík pláštěnku a ta na korbičku se tam vejde i s deštníkem pro mě, takže jsem na déšť vybavená a přitom to na kočárku vůbec není vidět a jsem tak s tím moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.1.12 17:43
Mafina5 píše:
Já mám na korbičku Emitex Exclusive na malé korbičky a sedí mi i na sporťák. Zkus nejdřív tu co máš na korbičku dát na sporťák a uvidíš. Třeba ti bude sedět a nic jiného nebudeš potřebovat. Vždyť kolikrát jdeš po venku když leje jako z konve a nikde se nemáš šanci schovat…

Uvidím vyzkouším. No já pláštěnku docela využiju, bydlíme na vesnici a chodím na docela daleké procházky a když začne pršet tak mám smůlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.1.12 17:45

Pep: ta pláštěnka vypadá prima a je fajn, že se dá z boku otevřít jak jsi psala a cenově?
Mafi jakou kapsičku myslíš, tu jak je tam připěvěná pumpička???

Jo a holky co nákupní košík u sporťáku využíváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
5.1.12 17:48
Mafina5 píše:
Díky moc. Vypadá fajn. Kde ji vozíš? Nezkoušela jsi ji smotat do malého balíčku a dát do té kapsy v dolním košíku? Já tam vozík pláštěnku a ta na korbičku se tam vejde i s deštníkem pro mě, takže jsem na déšť vybavená a přitom to na kočárku vůbec není vidět a jsem tak s tím moc spokojená.

V dolním košíku je nějaká kapsa? :oops: Já ji mám složenou jen tak halabala v takové malé tašce a položenou v tom košíku, taky není skoro vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
5.1.12 17:52
saru píše:
Pep: ta pláštěnka vypadá prima a je fajn, že se dá z boku otevřít jak jsi psala a cenově?
Mafi jakou kapsičku myslíš, tu jak je tam připěvěná pumpička???Jo a holky co nákupní košík u sporťáku využíváte?

Já ji kupovala asi za 170,–Kč. Ta pláštěnka se právě jen „položí“ na kočárek a podélně se obejme sucháčema kolem těch nosných trubek - původně je určená pro trojkolky s otočným sezením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.1.12 18:32

Pep, ve přední části dolního košíku je taková kapsička, nad místem, kde je upevněná pumpička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
5.1.12 22:43

přesně tak, dle rady Mafiny jí také tak vozím :lol: včetně malého deštníku a již byla využita. Máme také od Emitexu na malé korby zatím na korbičku. Uvidíme, zda bude sedět na sporťák. Jinak košík si chválím na nákupy, zjistila jsem ale, že se mi jedna strana dře o kolečka, když je povolena náprava na zatáčení (nezaaretovaná). Již jsem zkoušela všechno - sundat, otočit, háky nasadit..ale stále je to stejné. Jelikož ale na nákupy jezdím autem do města, tak ho moc nevyužívám pro větší nákupy, to spíš hodím autosedačku na vozík. Jinak na malý nákup v naší jednotě je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.1.12 08:49

Aby se košík nedřel o kola, tak by musel být mělčí a to by výrazně zmenšilo jeho kapacitu, takže je to takový kompromis. Stačí myslet na to, že když máš košík plný věcí, tak nesmíš zatáčet naplný rejd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.1.12 11:15
Mafina5 píše:
Pep, ve přední části dolního košíku je taková kapsička, nad místem, kde je upevněná pumpička :-)

Tak jsem ji objevila a pláštěnka se tam vleze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
7.1.12 21:24

vleze se tam i malý deštník :lol: ten se také vždy hodí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.1.12 12:38

holky a co ten nákupní košík, vozíte ho se sporťákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.1.12 14:50

Samozřejmě. Ke sporťáku je super :pankac: Jen tedy proti směru já nevozila, ale holky tady ano a byly spokojené i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.1.12 15:49

bez košíku bych se neobešla, po i proti směru jízdu. Samozřejmě proti směru byl horší přístup, ale dá se. Po směru je to naprosto v pohodě.

Já jsem teď narazila na takovou (cimrmanovsky) nemilou věc. Taky to máte, že když jedete po směru, máte košík, tak se nemůžete dostat k tomu čudlu co se tím pokládá opěrka? Možná to bude jenom u 4F :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.1.12 21:41
MMartina1 píše:
bez košíku bych se neobešla, po i proti směru jízdu. Samozřejmě proti směru byl horší přístup, ale dá se. Po směru je to naprosto v pohodě.Já jsem teď narazila na takovou (cimrmanovsky) nemilou věc. Taky to máte, že když jedete po směru, máte košík, tak se nemůžete dostat k tomu čudlu co se tím pokládá opěrka? Možná to bude jenom u 4F :nevim:

asi jo, u Urbana je to v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4