Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
11.1.12 08:34

je u sportovní sedačky rozdíl v hlubokém a v tom druhém sedu? Všude se tím MUTSY chlubí..ale bohužel jsem to neviděla v praxi s prckem. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.1.12 12:05
bara2 píše:
Letěli jsme s hlubokým urbanem, tak to snad není takový rozdíl. Normálně až k letadlu a tam si ho odnesli. Balila jsem korbu do obyč potravinové folie, aby se nezašpinil. Na sporťák bych použila to samé nebo nějaký velký igeliťák.

A dopláceli jste něco?Letíme s Austrian Airlines a tam píší že zdarma je jen kočár do 10kg? A že nad 10kg se musí odbavit i s kuframa. A jak podvozek neponičili ho nějak? Pořád přemýšlím, jestli ho mám brát, přemýšlela jsem nad golfkama, ale v době letu budem mít 11měsíců a malá je zvyklá spát v kočáře, tak zas by to neměla moc pohodlné v golfkách, no nevím, nerada bych, aby mi Mutsyka rozmlátili. :? Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.1.12 12:25
Sofika píše:
bara2 píše:
Letěli jsme s hlubokým urbanem, tak to snad není takový rozdíl. Normálně až k letadlu a tam si ho odnesli. Balila jsem korbu do obyč potravinové folie, aby se nezašpinil. Na sporťák bych použila to samé nebo nějaký velký igeliťák.
A dopláceli jste něco?Letíme s Austrian Airlines a tam píší že zdarma je jen kočár do 10kg? A že nad 10kg se musí odbavit i s kuframa. A jak podvozek neponičili ho nějak? Pořád přemýšlím, jestli ho mám brát, přemýšlela jsem nad golfkama, ale v době letu budem mít 11měsíců a malá je zvyklá spát v kočáře, tak zas by to neměla moc pohodlné v golfkách, no nevím, nerada bych, aby mi Mutsyka rozmlátili. :? Díky za odpověď :kytka:

já mám třeba golfáče až do lehu, takže bych se nebála, že by se v něm 11m dítko nevyspalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.1.12 12:49
Sofika píše:
A dopláceli jste něco?Letíme s Austrian Airlines a tam píší že zdarma je jen kočár do 10kg? A že nad 10kg se musí odbavit i s kuframa. A jak podvozek neponičili ho nějak? Pořád přemýšlím, jestli ho mám brát, přemýšlela jsem nad golfkama, ale v době letu budem mít 11měsíců a malá je zvyklá spát v kočáře, tak zas by to neměla moc pohodlné v golfkách, no nevím, nerada bych, aby mi Mutsyka rozmlátili. :? Díky za odpověď :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
11.1.12 12:50

my letěli klasika charter s Travel servisem a nedopláceli jsme nic. Asi bych to neřešila, normálně bych jela přes gate až k letadlu a tam to nikdo zkoumat nebude, jestli má kilo 10 nebo 14. Nic se neponičilo. Oni ti ho normálně z chobotu snesou přímo dolů po schodech do nákladního prostoru, takže nejede nikde po pásech apod. Nebála bych se. A při přistání bych letušku poprosila, aby vám nechala kočár vyndat taky hned do chobotu, aby ho neposílali s kuframa. Ničeho se neboj, oni jsou ochotní. Navíc k malým dětem se chovají ještě líp. :mrgreen:
Pokud nejsi zvyklá na golfky, tak se nestresuj. Chce to hlavně jednat sebejistě a nebýt nějaká uťáplá, domluvit se dá vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DandaK
11.1.12 12:52

Jsem asi ojedinělý muž na tomto serveru, ale i tak si dovolím reakci. My jsme taky dlouho vybírali kočár a Mutsy Urban Rider byl pro mě favoritem, ze kterého jsem nechtěl ustoupit. A pak jsem ho vyzkoušel… Měl jsem pocit, že mám v rukou opratě neovladatelného spřežení.. Představa, že s ním budu zatáčet v Bille mezi regály a že to napoprvé nevyjde, mě od něj odradila.. Zatáčet s tímto kočárkem vyžaduje pohyb rukou, který dělá Martina Sáblíková při rychlobruslení. Ale je to určitě dobrá „nadstavba“ pevné čtyřkolky. Tak jen taková zkušenost, která na první pohled nejde vidět. Hodně štěstí při výběru! :)

• Citovat
  • Upravit
pep
142
11.1.12 13:03
DandaK píše:
Jsem asi ojedinělý muž na tomto serveru, ale i tak si dovolím reakci. My jsme taky dlouho vybírali kočár a Mutsy Urban Rider byl pro mě favoritem, ze kterého jsem nechtěl ustoupit. A pak jsem ho vyzkoušel… Měl jsem pocit, že mám v rukou opratě neovladatelného spřežení.. Představa, že s ním budu zatáčet v Bille mezi regály a že to napoprvé nevyjde, mě od něj odradila.. Zatáčet s tímto kočárkem vyžaduje pohyb rukou, který dělá Martina Sáblíková při rychlobruslení. Ale je to určitě dobrá „nadstavba“ pevné čtyřkolky. Tak jen taková zkušenost, která na první pohled nejde vidět. Hodně štěstí při výběru! :)

Tak na tohle musím reagovat - mám UR asi tři měsíce a s podvozkem jsem maximálně spokojená. Je pravda, že první dvě jízdy jsem si připadala jako opilá, ale postupně jsem se vycvičila a teď zvládám řídit odaretovaný kočár mezi regálama jednou rukou :pankac: všechno je jen o zvyku a nesmí se dát na první dojem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.1.12 16:10
MMartina1 píše:
Sofika píše:
bara2 píše:
já mám třeba golfáče až do lehu, takže bych se nebála, že by se v něm 11m dítko nevyspalo.

Já vím, že vyspalo, ale komfort Mutsyny si myslím, že nemají, no to je jen můj úhel pohledu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
11.1.12 16:16
bara2 píše:
my letěli klasika charter s Travel servisem a nedopláceli jsme nic. Asi bych to neřešila, normálně bych jela přes gate až k letadlu a tam to nikdo zkoumat nebude, jestli má kilo 10 nebo 14. Nic se neponičilo. Oni ti ho normálně z chobotu snesou přímo dolů po schodech do nákladního prostoru, takže nejede nikde po pásech apod. Nebála bych se. A při přistání bych letušku poprosila, aby vám nechala kočár vyndat taky hned do chobotu, aby ho neposílali s kuframa. Ničeho se neboj, oni jsou ochotní. Navíc k malým dětem se chovají ještě líp. :mrgreen:
Pokud nejsi zvyklá na golfky, tak se nestresuj. Chce to hlavně jednat sebejistě a nebýt nějaká uťáplá, domluvit se dá vždycky.

Tak jsi mě asi přesvědčila a risknem to s Mutsym. Zkusíme se nějak domluvit, i když mou chabou němčinou, nevím nevím, tak snad anglicky :roll: Sporťák omotám asi tou fólií. Jo ještě dotaz, to jsi jim odevzdala na dva díly?Přemýšlela jsem že bych to celé dala do nějaké tašky? Právě jsem na netu četla nějaké diskuze a dost maminek psalo, že jim kočárek vrátili poškozený nebo různě poničený, proto mám trochu strach, no ale snad u nás to bude v poho. Díky za rady. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.1.12 17:51
Sofika píše:
bara2 píše:
Tak jsi mě asi přesvědčila a risknem to s Mutsym. Zkusíme se nějak domluvit, i když mou chabou němčinou, nevím nevím, tak snad anglicky :roll: Sporťák omotám asi tou fólií. Jo ještě dotaz, to jsi jim odevzdala na dva díly?Přemýšlela jsem že bych to celé dala do nějaké tašky? Právě jsem na netu četla nějaké diskuze a dost maminek psalo, že jim kočárek vrátili poškozený nebo různě poničený, proto mám trochu strach, no ale snad u nás to bude v poho. Díky za rady. :pankac:

Pegalle myslím objednávala nějaký fusak do letadla na sporťák - sice má 4ridera, ale když sundáš kolečka… je to tu někde - pohledej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.1.12 17:51

Pozor na ty kočárky!! V nějakých destinacích ti kočár k letadlu nevydají, dají ho až na pás, záleží na konkrétním letišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 21:56

Ahoj mutsykářky :-)

Prošla jsem křížem krážem Vaši diskusi a doufám, že jsem konečně vybrala ten nej kočárek. My máme Patron Falco tour F4 a hluboká naprosto úžasná, ale jezdíme v ní ještě teď, protože sporťák je tak naprd, že mi v něm malej brečí a vzteká se - pokud je ve fusaku a to být musí, samozřejmě :-( Vrtí se tam a chce ven. No hrůza. Pak jsme vyzkoušeli Peg perego GT3 - nešel otočit a tak šel taky z domu, chtěli jsme vyzkoušet Jané reverse, ale nakonec vyhrál mutsy. Tak doufám, že už to bude poslední, nejmilovanější kočárek. :-)ú)) Myslíte, že je u UR problém, když se koupí ojetý? Kupuji jetý 5 měs. hluboká, 5 měs sporták, takže 10 měs. Myslela jsem, že jej vyzkouším a event. koupím nový. Naskytl se mi za (myslím si) výbornou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:01
Pokud ti kočár poškodí hned to musíš nahlásit,oni ti to zaplatí a bez řecí. Já letěla s UR a sporťákem. S kočárema až do letadla tamjsem jim ho složila.Pak mi ho zas vrátili a úplně v pořádku tam i zpět
Sofika píše:
bara2 píše:
Tak jsi mě asi přesvědčila a risknem to s Mutsym. Zkusíme se nějak domluvit, i když mou chabou němčinou, nevím nevím, tak snad anglicky :roll: Sporťák omotám asi tou fólií. Jo ještě dotaz, to jsi jim odevzdala na dva díly?Přemýšlela jsem že bych to celé dala do nějaké tašky? Právě jsem na netu četla nějaké diskuze a dost maminek psalo, že jim kočárek vrátili poškozený nebo různě poničený, proto mám trochu strach, no ale snad u nás to bude v poho. Díky za rady. :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:03
Viktorie Vivien píše:
Ahoj mutsykářky :-)

Prošla jsem křížem krážem Vaši diskusi a doufám, že jsem konečně vybrala ten nej kočárek. My máme Patron Falco tour F4 a hluboká naprosto úžasná, ale jezdíme v ní ještě teď, protože sporťák je tak naprd, že mi v něm malej brečí a vzteká se - pokud je ve fusaku a to být musí, samozřejmě :-( Vrtí se tam a chce ven. No hrůza. Pak jsme vyzkoušeli Peg perego GT3 - nešel otočit a tak šel taky z domu, chtěli jsme vyzkoušet Jané reverse, ale nakonec vyhrál mutsy. Tak doufám, že už to bude poslední, nejmilovanější kočárek. :-)ú)) Myslíte, že je u UR problém, když se koupí ojetý? Kupuji jetý 5 měs. hluboká, 5 měs sporták, takže 10 měs. Myslela jsem, že jej vyzkouším a event. koupím nový. Naskytl se mi za (myslím si) výbornou cenu. [/citace
Já taky prodávám jetý a myslím, že jetý kočár MUTSY po 1 dítěti v pohodě odlouží další mimi,pokud o něj někdo pečoval. Vzhleem k PCkočáru si myslím, že si jej kupují lidi co o něj pečovali. Tak se neboj a kup ;) ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
11.1.12 22:04

Já taky prodávám jetý a myslím, že jetý kočár MUTSY po 1 dítěti v pohodě odlouží další mimi,pokud o něj někdo pečoval. Vzhleem k PCkočáru si myslím, že si jej kupují lidi co o něj pečovali. Tak se neboj a kup ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí