Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
14.1.12 08:46
Bébka píše:
Jo, já při rozsvícení vánočního stromečku u nás na okrsku vjela všema 4 kolama u UR do hovna, možná kdybych měla 4R, tak jsem vjela jen dvěma kolama :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.1.12 09:59

S tema ho*nama jste me teda pobavili…

S chodníkama v Praze máte pravdu. Tak budu teda více koukat po urbanovi :-) Tak ted jeste jestli nový nebo z druhé ruky. Já bych ho chtěla časem i pro druhé dítě, takže radeji nový. Ale přítel je šetřílek :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.1.12 10:34

Nový kup podvozek a později sportovní sedačku (ta se používá dýl a víc trpí). Korbu kup po jednom dítěti z druhé ruky. Budeš ji mít za půlku ceny a jako novou. využij toho, že u Mutsy nemusíš vše kupovat naráz, jako u některých jiných kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.1.12 11:01

mafino díky za tip, to je pravda :-) vůbec mě to nenapadlo:-/ máme něco ve sledování na aukru, tak koupíme asi jen korbičku a nový podvozek:-) ze koupíme sportovni nadstavbu pozdeji jsem taky premyslela. ted by musela do sklepa a zbytečně by se tam na ni prášilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
14.1.12 13:46
Broučkovka píše:
mafino díky za tip, to je pravda :-) vůbec mě to nenapadlo:-/ máme něco ve sledování na aukru, tak koupíme asi jen korbičku a nový podvozek:-) ze koupíme sportovni nadstavbu pozdeji jsem taky premyslela. ted by musela do sklepa a zbytečně by se tam na ni prášilo

já to také tak udělala, dokonce jsme pořídili Ur + korbu v akci v září na Dny marianne s 25% slevou. Nyní lituji, že jsem si tu sedačku nekoupila, protože bych nemusela řešit, zda dát 4500kč za sedačku s nánožníkem nebo 7-9tis. za úplně jiný sporťák :lol: těch hodin na netu a diskuzi :lol: :lol: :lol: Nyní bych už korbu koupila asi taky již použitou, my jí používáme cca 2 -3 měsíce a je jako nová. Navíc, tuhle zimu je větrno, takže s prckem moc nejezdíme ven, tudíž není skoro používaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
14.1.12 13:51

akce s maminkou jsem prošvihla a stejne jsem nemela vybrano. A mimco bude jarni, tak pak na zimu uvidim, jak to bude s korbickou nebo jestli uz prejdeme na sportak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.1.12 17:53

k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele :palec:
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojeti :) ma termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 20:02
xreni píše:
k taskam na kocarek, ja koupila bababing, cerna je univerzalni a vozim na oba kocary, jsem zatim spokojena http://www.u-ticiny.cz/detail.php?… meli ji za 1300.- i primo v puntanele :palec:
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojeti :) ma termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci
Ta je hezkááá :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 21:10

Ahojky, tak v úterý nám mutsynka dorazí :palec: :palec:

Chtěla jsem se zeptat, jestli teď někdo máte doplňky od pinkie, našla jsem zde v diskusi, že to chvíli byla velká nespokojenost, ale že paní nakonec skončila s firmou, která jí snad doplňovala materiál, nebo dokonce šila, teď nevím. Je kvalitza dobrá? Jejich výrobky nejsou nejlevnější, tak bych je nerada měla dva měsíce :-( Uvažuji o dece a podložce do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.12 21:32

Tak ke Cargo grey jsem našla tyto tašky, mohly by se hodit :palec:

http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…ska/galerie/?…
http://www.malvik.cz/…aci-taska-09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.1.12 12:22

Viki, přebalovací tašku nebudeš ze začátku potřebovat (zvlášť pokud budeš kojit), takže není spěch. Tak radím kup ji až budeš mít kočárek doma a budeš si moct barvičku porovnat někde přímo v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
15.1.12 12:50

Ahoj, já mám právě tašku od Pimkie a byla jsem s ní spokojená. Má sice jen 1 oddíl a malou kapsičku zevnitř, ale právě na začátku jsem ji využívala hodně, i když jsem kojila. :lol: Na plínku, přebalovací podložku, hygienické ubrousky a krém… stačila. Teď už ji nepoužívám, malá má 20 měsíců a stačí nám jen nákupní koš a moje kabelka. A záleží na zvyku a požadavcích každého…

• Citovat
  • Upravit
15.1.12 13:24
Mafina5 píše:
Viki, přebalovací tašku nebudeš ze začátku potřebovat (zvlášť pokud budeš kojit), takže není spěch. Tak radím kup ji až budeš mít kočárek doma a budeš si moct barvičku porovnat někde přímo v obchodě.
Děkuji, ale já už mám 8měs. mimčo :-) Z hluboké jsme odrostli v jiném kočárku a sporťák nám u něj nevyhovoval, tak jsme přesedlali na Mutsynku :-) Právě, že přebalovací tašku hojně využívám, jezdíme nacelodenní výlety, kam potřebuji dostat úplně vše :-) Ale děkuji za rady.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.1.12 17:09

Aha, o vidíš, tak to jsem někde přehlédla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.1.12 22:31
xreni píše:
v mutsy ji vozim dole v kosiku (nekdy i na rukojeti) a na concordu normalne na rukojeti :) ma termo cast na flasku, tam mam vetsinou piti pro sebe, velkou cast uvnitr jeste clenenou kapsickama a jednu zepredu na moje veci

TA JE KRÁSNÁ!!! ALE DALŠÍ TAŠKU (TŘETÍ) BYCH DOMA ASI NEVYSVĚTLILA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4