Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMMartina1 píše:
bez košíku bych se neobešla, po i proti směru jízdu. Samozřejmě proti směru byl horší přístup, ale dá se. Po směru je to naprosto v pohodě.Já jsem teď narazila na takovou (cimrmanovsky) nemilou věc. Taky to máte, že když jedete po směru, máte košík, tak se nemůžete dostat k tomu čudlu co se tím pokládá opěrka? Možná to bude jenom u 4F
Asi to mas tie haky moc vysoko pripnute alebo co.. Ja mam 4R, jazdime po smere a kos tam mam stale pripnuty a nie je problem dat opierku do lahu. K tomu tlacitku sa v pohode dostanem.
Holky máte některé zkušenost se stupátkem na Mutsy? Jak se s tím chodí? A od jakého věku lze využít? Moc děkuji ![]()
Tak já se také připojím… měli jsme Mutsy trojkolku..kočárek skvělej na houpaní..malej furt řval..takže pro nás super. Co se týče velikosti korby..tak strašne malinká…Domča se narodil v lednu…mel ji 5 měsiců…pak už se tam vůbec nevešel…neměl natažený nožičky..neumím si představit, že bych rodila na podzim..a v zime bych ho tam nedala vůbec.. (když se narodil měl 53cm)..takže na jaře sem ho dala do Mutsy sporťáku…ten byl taky katastrofa…nešel do lehu (teď třeba už jde nevím) a jak měl polohovatelnej sed, tak se tam udělalo cosi na zádech..že se mu blbě opíralo…takže sem ho vyměnila za jinej…Na druhé dítě sem si ho sice nechala..ale jen zkrz to houpání..jinak bych si ho už nepořizovala za mě. ![]()
však tady trojkolku taky nikdo nemá…měla sis vybrat pořádnej kočár ![]()
Tak tady nejde o to jestli to je trojkolka
ale jak je velká korba a jakej sporťák ne?
Holky, neletěla jste některá letadlem se sporťákem Mutsy?Konkrétně UR?Vzali vám ho do letadla bez problémů nebo je moc těžký?Jak jste ho balily?Nezničili ho při nákládání/vykládání?Budu ráda za jakékoliv info,díky. ![]()
Letěli jsme s hlubokým urbanem, tak to snad není takový rozdíl. Normálně až k letadlu a tam si ho odnesli. Balila jsem korbu do obyč potravinové folie, aby se nezašpinil. Na sporťák bych použila to samé nebo nějaký velký igeliťák.
ja mam tiez 3Ridera - trojkolku a zase tak nespokojna nie som.
Je fajn, ze sa s nim tak dobre manevruje, otoci sa prakticky na mieste. A lahsi teren, ako pole alebo luku zvladne v pohode.
Mmoje dieta bolo v hlbokej korbe do zari, to malo 7mesiacov, a 71cm. Naviac ta korba aj sportak su rovnake pre vsetky Mutsyny.
PROSÍM O RADU. NEMÁM SÍLU ČÍST VŠECH 460STR.
nyní máme Urbana a mám možnost koupit ještě jetý podvozek 4R + sportovní sedačku Cargo New Black. Vím, že se zde někde řešilo, že některé sedačky dost kloužou (potah). O jaký tip se jednalo a je rozdíl ve velikostech sedaček - Cargo, Active atd.?? díky
Rozdíl ve velikostech sportovní sedačky Cargo a Team myslím nejsou žádné. Rozdíl byl dříve v materiálech, myslím tak do roku 2010. Od sezóny 2011 již i ten materiál Cargo je stejný nebo má stejné vlastnosti jako Team, Active. Dřív to byl takový jako neopren a některé holky si právě stěžovaly, že nejen že klouže, ale také dost praská ve skladech. Tolik tedy co si pamatuji z doby, kdy jsme kočárek kupovali a líbila se nám barvička Cargo Kaki, ale právě klvůli četné kritice zde jsme ji nekoupili. Ale je možné, že to byl už ten rok, kdy ten materiál byl OK. Holky, které to mají, jistě dají vědět…
Ahoj, kočárek Mutsy jsem si koupila, v ke konci července se nám narodilo mimčo, nyní ji je skoro půl roku ale minimálně měsíc a půl se v kočárku tlačí, kočárek je jinak perfektní, ale už jen kvůli té velikosti bych si ho nekoupila, sporťák se mi zdá dost otevřený. Kočárek je fakt výborný když se Ti dítě narodí na zimu, ale jak je tam i zimní fusak tak je to na knop. Jinak bych se tímto chtěla zeptat, jestli někdo neví, zda se dá pořídit na podvozek 4rider nějaké jiná větší korbička s adaptéry aby to pasovalo?
Lucie Rymešová píše:
Ahoj, kočárek Mutsy jsem si koupila, v ke konci července se nám narodilo mimčo, nyní ji je skoro půl roku ale minimálně měsíc a půl se v kočárku tlačí, kočárek je jinak perfektní, ale už jen kvůli té velikosti bych si ho nekoupila, sporťák se mi zdá dost otevřený. Kočárek je fakt výborný když se Ti dítě narodí na zimu, ale jak je tam i zimní fusak tak je to na knop. Jinak bych se tímto chtěla zeptat, jestli někdo neví, zda se dá pořídit na podvozek 4rider nějaké jiná větší korbička s adaptéry aby to pasovalo?
nedá
. Mám taky červencovýho a v zimě už se mu v hluboké Mutsy nelíbilo, takže jsem to taky zjišťovala jako ty. Nakonec jsme pořizovali ještě klasický hlubokáč. Pak jsme zase přešli do sporťáku Mutsy.
Prosím dá se koupit jiná hluboká korbička, která bude větší? na podvozek 4rider Mutsy.
Lucie Rymešová píše:
Prosím dá se koupit jiná hluboká korbička, která bude větší? na podvozek 4rider Mutsy.
Martina Ti už odpověděla.. Nedá..