Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
15.12.11 16:00

Já tedy měla na korbičce proti suchému zipu na středu boudičky protikus suchého zipu. Ale už je to dýl a nechce se mi korbu kvůli tomu vybalovat. Nebo nebyl ten suchý zip na tom vnitřním obalu korby? V každém případě střed boudičky šel určitě tím sucháčem k něčemu přichytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.12.11 16:04

To asi soudruzi v Holandsku udělali někde chybu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nooo, jestli tam ten sucháč vážně není, tak to už je opravdu přespříliš :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
15.12.11 16:06
Mafina5 píše:
Já tedy měla na korbičce proti suchému zipu na středu boudičky protikus suchého zipu. Ale už je to dýl a nechce se mi korbu kvůli tomu vybalovat. Nebo nebyl ten suchý zip na tom vnitřním obalu korby? V každém případě střed boudičky šel určitě tím sucháčem k něčemu přichytit.

takže chyba nebude na našem přijímači :) díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.12.11 16:33

Noo, jestli tam ten čtvereček sucháče opravdu není, tak to Mutsík klesá i pod polský kočáry :mrgreen: :roll:
Není tam kus žvejkačky přibalenej, že bys dotvořila sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
15.12.11 17:57
Bébka píše:
Noo, jestli tam ten čtvereček sucháče opravdu není, tak to Mutsík klesá i pod polský kočáry :mrgreen: :roll:
Není tam kus žvejkačky přibalenej, že bys dotvořila sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mazec 8o

bohužel tam neni ani kus izolepy, natož žvýkačka :mrgreen: ale už jsem volala do Babyparku, tak zítra zavolají a řeknou mi, kdy bude nová korbička :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
15.12.11 18:24
Bébka píše:
Mazec 8o
:mrgreen:
a není pod tím potahem co je přetažený přes korbičku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
15.12.11 18:28
rybkabezvody píše:
Bébka píše:
Mazec 8o
:mrgreen:
a není pod tím potahem co je přetažený přes korbičku?

není nikde nic, všechno detailně prozkoumáno. Korbička zvenku zezadu naprosto hladká bez známek sucháče :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.12.11 23:05
rybkabezvody píše:
MMartina1 píše:
já mám taky Lodgera a je to naknop, ne teda před madlem, jelikož já mám drobka dítě, ale třeba když náhodou usne a položím ho, tak je tam jak sardinka :lol:. Ale to musí být fakt velká náhoda, jinak Lodger je super.
jak tam máš daný ten fusak? Mě vždycky jakoby sjede a malá má to zabalení až v půlce těla a vy to máte krásně u krku?

Rybka, mám ten fusak ohnutý až za opěrku a stáhnutý těma tkaničkama, tak nesjede. Akorát se pak blbě dává dolů ta opěrka, protože je tam ten fusak, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.12.11 11:24
MMartina1 píše:
Sofiko, s těma dírama si hlavu nelámej, tam dáš fusak. Jinak já si myslím, že Mutsy je dávno překonaný kočár. Taky jsem chtěla kvalitu a jedinečnost, teď bych upřednostnila pohodlí pro děcko. Kdyby ten kočár třeba jenom trošku doladili, nenadávala bych tolik.

Já vím, ale stejně mi to přijde takový otevřený,no asi můj blbej pocit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.12.11 11:31
rybkabezvody píše:
Sofika píše:
Přijde mi, že když jsem si tady před rokem četla celou diskuzi, tak tolik nedostatků tu psáno nebylo, tak nevím, čím to je, jsme náročnější nebo to Holanďani začínají víc flákat? Kdo ví, ale myslím, že designem to do budoucna nezachrání a to jsem se tak těšila na sporťák, ale teď na zimu mi fakt přijde to bouda naprd :think:
já kupovala sporták tento rok v únoru a fuky tam skoro vůbec nemám :nevim:

já kupovala sporťák teď v září při nákupech s Marianne v Babyparku a fuky tam mám, jezdíme teda proti směru a jak je polaha úplně dole, tak po stranách jsou fuky, když to vytáhnu na jedné straně, na druhé to zase vyjede nahoru, tak to mám, tak akorát ve středu a na každé straně díra. Kdyby tam přidali trochu látky bylo by to OK. Jinak s podvozkem UR jsem moc spokojená, do terénu i na ty rozbitý chodníky po městě super, ale ta sportovní nástavba by potřebovala holt doladit. Nebo dělají víc verzí?Jedny s fukama a jedny bez? :P :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
16.12.11 12:32

:mrgreen: zřejmě není sleva zadarmo :mrgreen:
ne, je to divné, ale je fakt že v létě to doladíš vložkou a v zimě fusakem. Hele já také špačkuju a kdybych neměla golfky tak Mutsyna už je dávno prodaná a koupila bych něco jiného, ale já ji mám především kvůli podvozku, který je bezkonkurenční. Ono až ti tam mimčo nebude jen ležet tak to bude lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.12.11 15:45

a ty fuky si myslím, že se dají fakt dobře vyřešit nalepením těch sucháčů. Chtěla jsem počkat až mi skončí záruka na sporťák, ale asi to prubnu a pak sem hodím foto.
Já jsem třeba na podvozek 4R hodně nadávala, když byl malej v hlubokým, ale jak jsme přesedlali na sporťák, tak jsem fakt spokojená. Mě hodně vyhovuje. Akorát mám teď fedry ze zimy, jak se poperu se sněhem, protože loni to fakt bylo u nás peklo. Jestli já ještě nebudu nakonec přikupovat jetýho UR :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.12.11 19:59

My máme celého Mutsyka Urbana z akce Marianne včetně korby. Již jsem si všimla, že sucháč nesedí a kouká z 2/3 ven a nedrží stříšku u korby. Byla jsem se podívat a máme protikus cca vysoko 1cm od okraje na vnitřní straně boudičky. Jelikož jsem ale do kapsy na boudě nacpala zde vychvalovanou a levnější variantu pláštěnky, tak asi proto mi sucháč nesedí. Někdo zde psal, že Emitexová pláštěnka se tam vejde. Mně se vejde, ale dělá bouli a sucháč pak nesedí…Jinak do terénu je Urban úžasný, nemůžu si stěžovat,ale do obchodů šílené. Tento týden jsem málem sundala všechny krabicové věže v Humanicu, Nevydržela jsem to a pořídila jsem si z druhé ruky na MMB podvozek Quinny zapp(čekám pošťáka), na to rychlé přejetí k doktorce a do obchodu to bude lepší i lehčí. Přeci jen 11 kg podvozku 3× za den zvedat do kufru auta se pronese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.12.11 20:10

Danielo, já mám pláštěnku (Emitex ma nalé korbičky a používala jsem na korbu i na sporťák) smotanou do ruličky v igelitce a danou v té kapse co je v dolním košíku vepředu. Vejde se mi tam i deštník pro mě. Jsem tak na déšť vybavená ať mám na podvozku nasazeno cokoli a nemusím na to myslet. Vidět to vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
16.12.11 20:31

Aha, díky za tip. Zkusím to, v té kapce na boudě korby to dělá hrb a nevypadá to dobře a navíc ta stříška netěsní. Děštník pro mne se také hodí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí