Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
9.12.11 23:16

no holky a když si zvědšíte obrázek s tou bílou korbou tak to přece není podvozek slider né ale 4rider jak to od sebe poznám?? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.12.11 23:17

nejde mi vložit odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.12.11 23:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.12.11 08:45

jo to je slider, 4R má tu tyčku dole trošku vymodelovanou. A v oblasti uchycení korby a sporťáku má takový kloub.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.12.11 13:15

Slider má širší rozchod kol, uchycení korby je zcela jiné (u riderů je plastový obdélníček, na který se korbička posadí, u slideru je kolečko a z něj koukají kovové tyčky na obě strany, ovládání vysouvání madla je nahoře a ne dole. Je tam tisíc drobných rozdílů, ale hlavně kočárky nejsou kompatibilní, takže v obchodě to rozeznáš podle nasazené nástavby - slider má výrazně na první pohled levnější materiál, který šisuje narozdíl od riderů (korbičky po pěti letech jsou pořád v původní barvě viz polské nebo české aurko…), sporťák u slidera není polohovací jen naklápěcí atd. atd. Za mě: Slider nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
10.12.11 19:15

Diky anielkho :hug: ještě dotaz neprodáváte některá ten košík? a jak velky rozdil ve velikosti hluboke korby je prodavacka rikala ze sport je nejvetsi tak jestli se mam zaobirat na nej a nebo jde treba jen o cm? a jeste jak pridelavate ten nanoznik me to prijde furt takovy divne vytlemeny nevim kam presne ho cvaknout. a skladat i se sedackou to jde po nebo proti smeru jizdy me to moc nejde tak ani tak. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.12.11 20:01

Ráďulka - koš prodává teď paní na MMB http://www.mimibazar.cz/foto.php?…. Sporťák se dá složit na podvozku pouze pokud je po směru jízdy. A k nánožníku se nevyjadřuju, protože slušně narazit ho umí asi jenom Mafina, takže ta ti systém určitě ráda popíše. Za mě je to věc k ničemu. U korbiček zásadní rozdíl ve velikosti není, některé jsou užší v nožičkách, ale vždycky jde řádově o pár cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.12.11 23:57

Byl tu dotaz, zda koupit nový či jetý. Tak za mě: hluboká korba spíš jetá. Po jednom a určitě i dvou dětech vypadá jak nová. Já jsem měla na léto takovou světle limetkovou a nádhera, byla jsem s ní maximálně spokojená a myslím si, že se hodí jak pro holky, tak pro kluky. Byla z kolekce Team a na sluníčku házela krásné odlesky. Co se týče podvozku, tak u toho jsem se strašně spálila. Jak tu bylo už zmíněné, pozor na skládání. Taky mi bylo předchozí majitelkou řečeno, že to těžké skládání je normální, že to chce jen grif a časem mi to půjde. No tak grifem to není, prostě špatný podvozek, navíc byl asi nějaký pokřivený, protože mi kočárek neustále zatáčel. Sice jen mírně, ale zatáčel, takže jsem ho nemohla vézt pozpátku, protože bych po několika metrech sjela z chodníku. A u hluboké korby by se mi někdy pozpátku jet hodilo. Takže pokud jetý podvozek, tak jedině ho vyzkoušet a nejlépe v záruce.
Dále byla zmínka o plastové vaničce - barva. Viděla jsem nejen černou (možná tmavě modrá, nedokážu určit přesně) boudičku s proužky, ale i fialovou boudikčku s proužky. Takže možná by se dala sehnat i v jiných barvách.
Abych to shrnula. Kočárek mutsy se mi líbí víc jak 8 roků a strašně jsem se na něho těšila. Diskuzi jsem průběžně četla od začátku už kolik roků a měla jsem jasno, že to bude podvozek UR. Těsně před porodem jsem chvíli váhala, zda UR nebo 4R, ale protože jsem po urbanovi toužila tolik roků, tak jsem si nakonec pořídila jetého urbana, kterého jsem postupně vyměnila za nového, protože byly stále nějaké problémy. Nevím, zda je to tím, že jsem si kočárek tak vysnila nebo je to tím kočárkem, nejsem s ním až tak spokojená, jak bych si představovala a jak spousta maminek píše. Je pravda, že když se koupí komplet se vším všudy, tak může sloužit víc než dobře, ale v takovém případě se dostáváme na cenu, za kterou bych si koupila kočár, kterému nechybí např. zmiňované odvětrávání, na kterém dokonale bez složité manipulace sedí nánožník, který se časem nenaklání a hlavně kočár, který nemá u sportovní nástavby fuky jak blázen. I když to je možná to odvětrávání :?: Všechny víme a několikrát to tu bylo i zmiňované, ideál prostě není a každý kočár má nějaké mouchy, ale kdybych plánovala kočár s tím, že bude mít moře much, tak si koupím kočár za třetinu a pak nad tím mávnu rukou. No abych pořád jen nebrblala, s hlubokým jsem byla max spokojená. Korbička je vysoko, takže se tam miminko dobře dává a na pohled je nádherný :srdce: . Ze sporťáku jsem zklamaná :cert: . Neustále upravuji boudičku - málo látky, sedačka je docela nízko, takže si většinou rozmyslím brát s sebou přídavný koš, těžko se polohují zádička, takže když jede na procházku tatínek nebo babičky, tak dcera spí vsedě, apod. Pořád pokukuji po jiných, ale asi bych si stejně nevybrala, takže zůstanu u UR. Dnes bych možná volila spíš 4R, třeba by to bylo menší zlo, protože by vyhovoval aspoň ostatním členům rodiny.
:nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.12.11 09:11

No,jo,mne ted taky jde nejak tezce polohovat leh u sportaku.
Ani se nedivim,ze ho tchyne nesklopila,to kolecko se blbe
macka,jak je hned u tyce a do toho se musi tlacit,
chce to trochu grif!

Asi bych po tom vsem koupila levnejsi kocar,
ale se vsemi doplnky a vychytavkama,kt. Mutsy
nema. I kdyz by nebyl tak elegantni…

Ale za tu cenu je to dle meho nevychytanej a problemovej kocar!
Meli by si Holandani maknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
11.12.11 09:31
Bébka píše:
No,jo,mne ted taky jde nejak tezce polohovat leh u sportaku.
Ani se nedivim,ze ho tchyne nesklopila,to kolecko se blbe
macka,jak je hned u tyce a do toho se musi tlacit,
chce to trochu grif!

Asi bych po tom vsem koupila levnejsi kocar,
ale se vsemi doplnky a vychytavkama,kt. Mutsy
nema. I kdyz by nebyl tak elegantni…

Ale za tu cenu je to dle meho nevychytanej a problemovej kocar!
Meli by si Holandani maknout!

souhlasím s Bébkou a Ivkou, ale o mě se to tu ví, že jsem nespokojenec. Ale i to je třeba vypsat, aby hodnocení kočáru bylo objektivní. Tak holky třeba na dalšího mimouse. :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
11.12.11 09:44

Na dalšího mimouše , jestli teda stihnu :mrgreen: , asi nechám, nejsem náruživá měnička kočárů :mrgreen: JSem si tak nějak zvykla i s těma mouchama, ale prskat nepřestanu nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.12.11 10:56
Ráďulka89 píše:
Diky anielkho :hug: ještě dotaz neprodáváte některá ten košík? a jak velky rozdil ve velikosti hluboke korby je prodavacka rikala ze sport je nejvetsi tak jestli se mam zaobirat na nej a nebo jde treba jen o cm? a jeste jak pridelavate ten nanoznik me to prijde furt takovy divne vytlemeny nevim kam presne ho cvaknout. a skladat i se sedackou to jde po nebo proti smeru jizdy me to moc nejde tak ani tak. dekuji

rozdily tam jsou… davno se to tu resilo, takze si bohuzel nevzpomenu.. treba cargo je pry nejmensi… ale fakt par centimetru.

Ja nanoznik nemam a kupovat ho nebudu, po tom, co tu ctu, jsou to proste vyhozene penize ;)

Ja jsem spokojena, ale ten leh jde opravdu ztezka… Urcite ten kocar ma mouchy, ale to uz je jen o tom, jak jsou pro koho zasadni. :)

(a mmch skoro vsichni okolo mne, kdo koupili levne kocarky, je prodali a koupili drazsi (treba pouzite) :nevim:

• Citovat
  • Upravit
pep
142
11.12.11 13:22
Sofika píše:
pep píše:
mám tento http://www.toysport.cz/…hermo-Fleece a barvy v reále odpovídají. Foto se pokusím dodat zítra
Díky, já bych chtěla ten hnědý. Za foto budu ráda :dance:

pozdě ale přece foto mutsy a kaiser fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.12.11 14:22

Mate niekto skusenost s golfacom Mutsy Easyrider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
11.12.11 23:02
pep píše:
Sofika píše:
pep píše:
mám tento http://www.toysport.cz/…hermo-Fleece a barvy v reále odpovídají. Foto se pokusím dodat zítra
Díky, já bych chtěla ten hnědý. Za foto budu ráda :dance:
pozdě ale přece foto mutsy a kaiser fusaku

ten fusak je sladkej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport