Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderlaskonka01 píše:
zuzko, nám to taky nejde do lehu, ale zacvakne se to… koukla bych radši na to…jinak se zeptám, jaké máte ke kočárku přebalovací tašky???
já na normální procházky s kočárem tašku taky nevozím. Maximálně nějaký organizér na řidítka. Pokud jsme jeli na celodenní výlet, nebo k doktorce, tak mám origo Mutsy. Ale není v ničem lepší než ostatní obyčejné tašky ke kočárku. Maximálně jsem teda ale využívala vychytávky holek, že jsem tu tašku vozila ne na řídítkách (protože mě se tašky na řidítkách nelíbí), ale na stupátku přichycenou k těm černým tyčkám. Myslím, že Anielkha na to přišla, ale nevím to přesně.
Holky, v sedu mi to samozřejmě zacvakne, ale píšete tu, že se musí použít suchý zip. To je asi ten dole ze spodu sportovního doplňku, že? Jen nevím na co to tam je. Sporťák mi vyzvedával přítel a já doufala, že se na všechno zeptá, bohužel jsem se spletla. Asi budu muset zajet do Babyparku
,aby mi to prodavačky ukázaly.
zuzkanoo píše:
Holky, v sedu mi to samozřejmě zacvakne, ale píšete tu, že se musí použít suchý zip. To je asi ten dole ze spodu sportovního doplňku, že? Jen nevím na co to tam je. Sporťák mi vyzvedával přítel a já doufala, že se na všechno zeptá, bohužel jsem se spletla. Asi budu muset zajet do Babyparku,aby mi to prodavačky ukázaly.
jen kdyz mas sportak proti smeru.. tim suchacem prichytis spotak k tyckam dole (u UR)
Sofika píše:
Nemáte někdo do Mutsyny fusak od firmy Kaiser?A jak tam pasuje?
mám v UR fusak Kaiser Iglu thermo fleece a sedí báječně
díky!
Anielkha píše:zuzkanoo píše:jen kdyz mas sportak proti smeru.. tim suchacem prichytis spotak k tyckam dole (u UR)
Holky, v sedu mi to samozřejmě zacvakne, ale píšete tu, že se musí použít suchý zip. To je asi ten dole ze spodu sportovního doplňku, že? Jen nevím na co to tam je. Sporťák mi vyzvedával přítel a já doufala, že se na všechno zeptá, bohužel jsem se spletla. Asi budu muset zajet do Babyparku,aby mi to prodavačky ukázaly.
ten suchac neni nijak zasadni…je nas tu dost kdo o nem celou dobu uzivani nevedely a nic nam nechybelo…zacvakavat to musi v nekolika polohach ta operka…ja nevim jeslti jich tam bylo 5
mozna kecam..treba holky vedi presny cislo.
pep píše:Sofika píše:mám v UR fusak Kaiser Iglu thermo fleece a sedí báječně
Nemáte někdo do Mutsyny fusak od firmy Kaiser?A jak tam pasuje?
Díky, právě nad ním uvažuji, nebyla by fotečka, prosím?
Nemám ho kde vyzkoušet a budu objednávat z netu, tak abych pak nebyla překvapená. A odpovídají ty barvy na netu skutečnosti?
mám tento http://www.toysport.cz/…hermo-Fleece a barvy v reále odpovídají. Foto se pokusím dodat zítra
Prosím o radu, v jiné diskusi jsem četla, že k podvozku urban rider je možné použít korbičku mura maxi cosi? Máte s tím některá zkušenosti, je třeba nějakých adaptétů?
Děkuji.
lissa píše:
Prosím o radu, v jiné diskusi jsem četla, že k podvozku urban rider je možné použít korbičku mura maxi cosi? Máte s tím některá zkušenosti, je třeba nějakých adaptétů?
Děkuji.
to se mi moc nezda ![]()
TerezaJ píše:
Když to vezmu logicky tak s adapterama na maxi-cosi ano…
aha vidis…to me vubec nenapadlo adaptery na autosedaku ![]()
Přece když autosedačka jde na maxi-cosi, tak musí mít stejné uchycení jako korbička, tudíž když by se použily ty adaptery tak by to mělo pravděpodobně pasovat. Samotnou by mě to zajímalo.
Příspěvek upraven 21.12.11 v 23:48
já jsem to zkoušela na 4R a nejde to. V té korbě Maxi cosi už jsou totiž zabudované vlastní adaptéry, takže na adaptéry od autosedačky to nesedělo a navíc Mura je širší.
Spíše to nepůjde … Ptala jsem se na téměř totéž v Libfinu - mohla jsem mít od sousedky korbu od Quinny Speedy , argumentovala jsem taky tim , že přes adaptér na autosedačku MaxiCosi by to mělo jít - ale nejde to … Kvůli šířce .
Myslím , že s Murou to bude totéž .....