Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMafina5 píše:
Hahahe tak tady je ta fotka. Jde to buď mít takto jen přehozené, nebo to jde vepředu i zkřížit, abys dostala do rukávníků rukama. Když je to zavázané jako šála, tak samo do rukávníků nedostaneš. Na jednoém z těch rukávníků je ještě z druhé strany kapsa na drobnosti a zřejmě to není kompletní. Na horní straně za krkem je zip, kterým to jde rozepnout a uvnitř jsou knoflíčky. Zřejmě tam byla ještě kapuca, kterou jsi mohla složit dovnitř té šály. Asi ta kapuce měla i nějaké zapínání pod krk, aby to zároveň krylo krk zepředu, ve chvíli, kdy se ten rukávník používá. Přijde mi to jako docela dobrý nápad a jde to ušít i doma…
To je divný
![]()
Mafina: to vyzerá ako super vec.
Predsa len musíš uznať, ako je to prima mať narozky ![]()
Ahoj holky,vím, že už se to tu řešilo, ale těžko se to hledá, jaký máte organizér na Mutsy? Někdo tu myslím ukazoval fotky, že byl uchycen ve čtyřech bodech, aby se nepřetáčel. Poraďte,díky.
Sofika píše:
Ahoj holky,vím, že už se to tu řešilo, ale těžko se to hledá, jaký máte organizér na Mutsy? Někdo tu myslím ukazoval fotky, že byl uchycen ve čtyřech bodech, aby se nepřetáčel. Poraďte,díky.
Myslim, ze vic nas tu ma tohle http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool
easa píše:MMartina1 píše:Ahoj, my mame box aj kos, zmesti sa to tam vsetko, nie je problem. Len sa potom horsie dostava do boxu ked chces z neho nieco vytiahnut, pretoze v podstate na nom je ten kos, cize ho musis bud nadvihnut alebo dat dole.
ssisley nebo ostatní holky s 4R mám dotaz k nákupnímu boxu. Když ho máte dole pod kočárem, nevadí Vám tam pak nákupní koš? Vejde se tam obojí? Zvažuju ještě jeho pořízení, ale zase pokud by se tam nevešel nákupní koš tak ten box oželím. Dík moc.
dík, tohle by mi celkem nevadilo, mám tam pláštěnku a deštník. Potřebuju něco uzavřeného místo té slídy dole, pořád si vozím domů listí a v zimě počítám, že to prohodím za sníh.
Zuzu, díky. Musím říct, že mi špatnou důchodcovskou náladu zvedli ale hlavně ti moji chlapi, když mi ráno popřáli a předali briliantový prstýnek ![]()
Jo a pokud jde o organizér, já to nakonec vyřešila termokapsičkou na pití z Rosmanna v černé barvě. Dám do něj pití a zbytek (peněženka, telefon a krabička s piškotama) se mi vejde do kapsy na boudičce sporťáku.
MMartina1 píše:easa píše:dík, tohle by mi celkem nevadilo, mám tam pláštěnku a deštník. Potřebuju něco uzavřeného místo té slídy dole, pořád si vozím domů listí a v zimě počítám, že to prohodím za sníh.MMartina1 píše:Ahoj, my mame box aj kos, zmesti sa to tam vsetko, nie je problem. Len sa potom horsie dostava do boxu ked chces z neho nieco vytiahnut, pretoze v podstate na nom je ten kos, cize ho musis bud nadvihnut alebo dat dole.
ssisley nebo ostatní holky s 4R mám dotaz k nákupnímu boxu. Když ho máte dole pod kočárem, nevadí Vám tam pak nákupní koš? Vejde se tam obojí? Zvažuju ještě jeho pořízení, ale zase pokud by se tam nevešel nákupní koš tak ten box oželím. Dík moc.
Ja ten box mam miesto tasky na madle.. vsetko potrebne mam dole v boxe ulozene… nahradne plienky, obruzky, oblecko… Ale ten spodny kosik-maly ten co tam je, som nedala dole, ten box som do neho vlozila aby sa nespinil zospodu.
Anielkha píše:Sofika píše:Myslim, ze vic nas tu ma tohle http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool
To je přesně ono!!! Díky. A spokojenost???
Sofika píše:Anielkha píše:To je přesně ono!!! Díky. A spokojenost???Sofika píše:Myslim, ze vic nas tu ma tohle http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool
jj vejde se do toho vsechno, piti, klice, penezenka, mobil, dalsi piti, krem, plinky… ma to tady jeste mooch (ta urcite doporucuje).. a myslim, ze jeste nekdo
drzi to, jen to trochu prekazi pri skladani kocaru, ale da se to…
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně? ![]()
Bébka píše:Mafina5 píše:To je divný
Hahahe tak tady je ta fotka. Jde to buď mít takto jen přehozené, nebo to jde vepředu i zkřížit, abys dostala do rukávníků rukama. Když je to zavázané jako šála, tak samo do rukávníků nedostaneš. Na jednoém z těch rukávníků je ještě z druhé strany kapsa na drobnosti a zřejmě to není kompletní. Na horní straně za krkem je zip, kterým to jde rozepnout a uvnitř jsou knoflíčky. Zřejmě tam byla ještě kapuca, kterou jsi mohla složit dovnitř té šály. Asi ta kapuce měla i nějaké zapínání pod krk, aby to zároveň krylo krk zepředu, ve chvíli, kdy se ten rukávník používá. Přijde mi to jako docela dobrý nápad a jde to ušít i doma…![]()
![]()
ty žiješ? ![]()
Sofika píše:
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně?
jsou tady ve fotoalbu.. treba 
jo a taky doporučuju!
A přeju opožděně Maf všechno nejlepší! ![]()