Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
4.11.11 08:16

Ten pásek se suchým zipem je složen (připnut) uvnitř sedačky. Hledej ho na zadní straně v tom zlomu (sedu) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.11.11 08:40

mockrát děkuji za bleskovou odpověď. Pásek jsem úspěšně našla :-) zkusial to, ale nepřijde mi, že by to nějak extra drželo a pomohlo, no snad to časem vychytám :-D jinak jsem z kočárku moc nadšená, patřil mezi favority a jak jsem ho porovnala s ostatníma, tak byl náš :dance: (zlaté kupony z Maminky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.11.11 10:53
pep píše:
mockrát děkuji za bleskovou odpověď. Pásek jsem úspěšně našla :-) zkusial to, ale nepřijde mi, že by to nějak extra drželo a pomohlo, no snad to časem vychytám :-D jinak jsem z kočárku moc nadšená, patřil mezi favority a jak jsem ho porovnala s ostatníma, tak byl náš :dance: (zlaté kupony z Maminky)

škoda že jste nekupovali s Mariane nákupy, tam ta sleva byla ještě větší, ale i tak díky Bohu za ty dary :lol: . Taky už mám konečně objednanou autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.11.11 13:23

Cože? Ty nákupy s Maminkou už byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.11.11 13:47

no já využila kupon do babyparku 15% a ten platí od 31.10. do 13.11. - teda přes internet, ale ochotná prodavačka to zařídila i v obchodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.11.11 13:52

Aha, tak koukám, že bych měla časopis pomalu pořídit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.11.11 13:58

Ještě bych se zeptala (sice se to tu již řešilo…) - nánožník. Psaly jste, že origo je k ničemu, tak jestli máte některá zkušenost s ušitým z mmb nebo s nějakým druhem od emitexu? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
4.11.11 15:40

Ahoj holky poradíte rozhoduji se mezi těmito sportáky kočárky. Potřebuji kočárek do terénu otočná sedačka , hodně místa ve sportovní nástavbě. A taky potřebuji docela skladnost na kočárku panelákový malý výtah a skrz auto nemáme kombika. Díky mooc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.11.11 16:18

Pep - já sice ze začátku origo nánořžník kritizovala, ale naučila jsem se ho používat a když ho mám připnutý až k té opěrce, tak mi kryje mimčo až nad madlo viz foto, takže já nakonec nánožník doporučuji. Ale je pravda, že s jiným nemám zkušenost.

Renitko - máme Nissan Almeru kufrový (čtyřdvéřák) - ten má sice vlký prostor v kufru, ale velmi nevhodně řešený, takže se do něj vejdou jen malé věci a přesto se kočárek vejde celý i s přidělanou sportovní nástavbou. Ale v každém případě to chce kočárek před koupí buď pořádně proměřit nebo vyzkoušet, když je ta možnost do kufru dát. Jo a jsou tu holky, co denně sundavají kolečka a nevadí jim to. Je to otázka pár vteřin, takže i to by bylo řešení. JInak já kolečka sundavám, když jedeme k našim a potřebuji kromě kočárku do kufru dát ještě alespoň něco. Výtah máme v paneláku extrémně malý (tři lidi už se docela tlačí) a právě proto jsem vybrala urbanrider, protože jako jeden z mála kočárků projel našimi extrémně úzkými dveřmi od výtahu - 62 cm. 4Rider by podle naměřených mír neprošel - má podlě měření v obchodě 64 cm rozchod zadních kol. Nicméně vzhledem k tomu, že se do našeho výtahu nakonec nasoukala i kamarádka s Firkonem (66 cm podle údajů výrobce), tak ani na to měření se nedá spolehnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
4.11.11 16:19

jo Pep, a tady je tedy to zapomenuté foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
4.11.11 18:42

Díky za rady no jde mi o to že tak nějak tápu v těch podvozkách chtěla bych s nafukovacíma kolama a přední otočnás aretací, ale zase nikde nemůžu přesně najít váhu podvozku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.11.11 19:20

Mafina5: mockrát děkuju za foto nánožníku, vypadá to moc pěkně, asi si ho taky koupím :-) ty neorigo by stejně neladily, tak co.
Renitko dle oficiálních stránek mutsy má UR podvozek 11,5kg a rozměr složeného kočárku je d 106 cm x v 30 cm x š 62 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
4.11.11 20:42

Tiez pridam foto svojho nanoznika. Na porovnanie, tento je z MMB. Dobre je, ze je dost vysoky, takze mi tam nenafuka. A po stranach je na zipy

• Citovat
  • Upravit
3513
4.11.11 21:13
zuzuna píše:
Tiez pridam foto svojho nanoznika. Na porovnanie, tento je z MMB. Dobre je, ze je dost vysoky, takze mi tam nenafuka. A po stranach je na zipy

:palec: mám taky nánožník z MMB. Pro mě hlavní plus, že na Honzu nefouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
5.11.11 08:58

A můžete prosím přidat odkaz na ten mmb, já jich tam našla víc, tak ať vím, která paní je osvědčená, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí