Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTen pásek se suchým zipem je složen (připnut) uvnitř sedačky. Hledej ho na zadní straně v tom zlomu (sedu) ![]()
mockrát děkuji za bleskovou odpověď. Pásek jsem úspěšně našla
zkusial to, ale nepřijde mi, že by to nějak extra drželo a pomohlo, no snad to časem vychytám
jinak jsem z kočárku moc nadšená, patřil mezi favority a jak jsem ho porovnala s ostatníma, tak byl náš
(zlaté kupony z Maminky)
pep píše:
mockrát děkuji za bleskovou odpověď. Pásek jsem úspěšně našlazkusial to, ale nepřijde mi, že by to nějak extra drželo a pomohlo, no snad to časem vychytám
jinak jsem z kočárku moc nadšená, patřil mezi favority a jak jsem ho porovnala s ostatníma, tak byl náš
(zlaté kupony z Maminky)
škoda že jste nekupovali s Mariane nákupy, tam ta sleva byla ještě větší, ale i tak díky Bohu za ty dary
. Taky už mám konečně objednanou autosedačku.
no já využila kupon do babyparku 15% a ten platí od 31.10. do 13.11. - teda přes internet, ale ochotná prodavačka to zařídila i v obchodě ![]()
Ještě bych se zeptala (sice se to tu již řešilo…) - nánožník. Psaly jste, že origo je k ničemu, tak jestli máte některá zkušenost s ušitým z mmb nebo s nějakým druhem od emitexu? Děkuju
Ahoj holky poradíte rozhoduji se mezi těmito sportáky kočárky. Potřebuji kočárek do terénu otočná sedačka , hodně místa ve sportovní nástavbě. A taky potřebuji docela skladnost na kočárku panelákový malý výtah a skrz auto nemáme kombika. Díky mooc za rady
Pep - já sice ze začátku origo nánořžník kritizovala, ale naučila jsem se ho používat a když ho mám připnutý až k té opěrce, tak mi kryje mimčo až nad madlo viz foto, takže já nakonec nánožník doporučuji. Ale je pravda, že s jiným nemám zkušenost.
Renitko - máme Nissan Almeru kufrový (čtyřdvéřák) - ten má sice vlký prostor v kufru, ale velmi nevhodně řešený, takže se do něj vejdou jen malé věci a přesto se kočárek vejde celý i s přidělanou sportovní nástavbou. Ale v každém případě to chce kočárek před koupí buď pořádně proměřit nebo vyzkoušet, když je ta možnost do kufru dát. Jo a jsou tu holky, co denně sundavají kolečka a nevadí jim to. Je to otázka pár vteřin, takže i to by bylo řešení. JInak já kolečka sundavám, když jedeme k našim a potřebuji kromě kočárku do kufru dát ještě alespoň něco. Výtah máme v paneláku extrémně malý (tři lidi už se docela tlačí) a právě proto jsem vybrala urbanrider, protože jako jeden z mála kočárků projel našimi extrémně úzkými dveřmi od výtahu - 62 cm. 4Rider by podle naměřených mír neprošel - má podlě měření v obchodě 64 cm rozchod zadních kol. Nicméně vzhledem k tomu, že se do našeho výtahu nakonec nasoukala i kamarádka s Firkonem (66 cm podle údajů výrobce), tak ani na to měření se nedá spolehnout ![]()
Díky za rady no jde mi o to že tak nějak tápu v těch podvozkách chtěla bych s nafukovacíma kolama a přední otočnás aretací, ale zase nikde nemůžu přesně najít váhu podvozku
Mafina5: mockrát děkuju za foto nánožníku, vypadá to moc pěkně, asi si ho taky koupím
ty neorigo by stejně neladily, tak co.
Renitko dle oficiálních stránek mutsy má UR podvozek 11,5kg a rozměr složeného kočárku je d 106 cm x v 30 cm x š 62 cm
Tiez pridam foto svojho nanoznika. Na porovnanie, tento je z MMB. Dobre je, ze je dost vysoky, takze mi tam nenafuka. A po stranach je na zipy
zuzuna píše:
Tiez pridam foto svojho nanoznika. Na porovnanie, tento je z MMB. Dobre je, ze je dost vysoky, takze mi tam nenafuka. A po stranach je na zipy
mám taky nánožník z MMB. Pro mě hlavní plus, že na Honzu nefouká.
A můžete prosím přidat odkaz na ten mmb, já jich tam našla víc, tak ať vím, která paní je osvědčená, děkuji.