Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAno ta barva je tmave tyrkysova.A nahodou fotku jak to vypada byste prosim neprihodila?A jste s tim fusakem spokojena nebo by jste priste koupila jiny?diky.
Alepoudaki píše:
Ano ta barva je tmave tyrkysova.A nahodou fotku jak to vypada byste prosim neprihodila?A jste s tim fusakem spokojena nebo by jste priste koupila jiny?diky.
jsem s nim moc spokojena, rozhodne bych ho koupila znovu, ale nemam jeste chodiciho prcka
jdu hledat ![]()
staci to takhle?
Anielkha píše:Alepoudaki píše:
Ano ta barva je tmave tyrkysova.A nahodou fotku jak to vypada byste prosim neprihodila?A jste s tim fusakem spokojena nebo by jste priste koupila jiny?diky.jsem s nim moc spokojena, rozhodne bych ho koupila znovu, ale nemam jeste chodiciho prcka
jdu hledat
staci to takhle? [/citac
Ja mam taky zatim nechodici miminko.Vypada to s tim fusakem krasne.Myslite,ze ten v barve ultramarine se do toho nebude hodit?
Alepoudaki píše:Ja mam taky zatim nechodici miminko.Vypada to s tim fusakem krasne.Myslite,ze ten v barve ultramarine se do toho nebude hodit?
ja nevim, ja ho nazivo nevidela… zas si nemyslim, ze je ta tyrkysova tak vyrazna… takze treba i ano… on ten cargo grey neni nijak vyrazny, tak snese dost ![]()
bibi: urcite urbana…ale kazdej je spokojenej s tim co ma
z vybavy uplne nejlepsi je velkej kos. plastenka taky dobra…ale koupila jsem na mmb za 300 pouzitou..za novou bych litr nedala. nanoznik sem mela na kocaru asi 2×. tasku kdyz mas ten kos neni treba. jeste bych dneska koupil fusak eskimo…ale fusaku je fura… dvoulety dite se vleze…nicmene moje dite od roku a pul do kocaru nedostanu…je to chodec ![]()
Prave,ze je sedy,tak si rikam,ze ten barevny fusak by mohl vypadat dobre.Bala jsem se,aby sedy fusak v sedem kocarku nezanikl.Ale na fotce to vypada hezky,tak nevim.
Alepoudaki píše:
Prave,ze je sedy,tak si rikam,ze ten barevny fusak by mohl vypadat dobre.Bala jsem se,aby sedy fusak v sedem kocarku nezanikl.Ale na fotce to vypada hezky,tak nevim.
ja bych sla do barevnejsiho…ale to je uz vec kazdeho vkusu ![]()
ahoj chtěla bych si pořídit mutsy 4R, ale měřím jen 158cm. Nevíte jestli jde i pro menší postavy. Nemám možnost se na něj nikde podívat. Překvapilo mě, že má zasouvací rukojeť. Já mám teď X-lander, ale sporťák chci jiný, abych viděla na dceru. Děkuji za odpověď. Snad to mám dobře jsem tu nová ![]()
madlo jde zasunout tak ze s tim umi jezdit moje dvoulety dite (i kdyz takovym stylem bych ja to vozit nechtela
)…takze myslim ze to zvladnes
![]()
jinak hlasim ze prodavam kocar (UR)…ale neni to uz zadnej sperk (je po dvou detech)..spis pro nenarocnou maminu nebo jako druhej na chalupu apod. tankuje ale porad dobre
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (snad me za to neprasknete adminovi ze sem taham reklamu na sebe
)
mikitaa píše:
madlo jde zasunout tak ze s tim umi jezdit moje dvoulety dite (i kdyz takovym stylem bych ja to vozit nechtela)…takze myslim ze to zvladnes
![]()
Jé tak to je skvělý. Já už jsem z těch kočárků úplně zblblá. Pořád vybírám sedačku čelem ke mě a otočná kolečka. Teť to tady teda pročítám a koukám, že hodně tu má toho druhýho mutsyho. Tam zatáčí náprava? My tu máme takový chodníky naprd, že pořád kočárek přizvedávám, tak by to bylo možná lepší.
jj tam je kloub v prostredku kocaru…ale to se tady nic moc nedozvis…kdo ma UR peje ody na UR kdo 4rider tak miluje ten
UR je lepsi do terenu rozhodne..ale zas si musis zvyknout na to specificky zataceni…vetsinu lidi to zezacatku obtezuje..az se nauci tak na nej neda dopustit
do mesta a obchodu bude asi lepsi ten 4rider…ale ten sem nikdy nezkousela. holky napisou urcite ![]()
Děkuju za odpověď. Tak to vypadá spíš na toho 4R. Už jsem na ty kolečka zvyklá z X-landru.
je to tak jak píše Makita. Já mám 4R. Ve městě jezdí úplně výborně, super do malých prostor, otočím se s ním na místě, vymanévruju s ním jednou rukou fakt pidi prostory, ale do terénu není. Chce to rozmyslet kde budeš většinu času jezdit a co ti bude vyhovovat víc. Já jsem jeden čas dokonce zvažovala, že koupím ještě podvozek UR, ale už k tomu nedošlo. 90 % procházek je po chodníku, parku, cyklostezkách, takže už jsem to neřešila.