Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6885
10.11.11 14:42

Ano ta barva je tmave tyrkysova.A nahodou fotku jak to vypada byste prosim neprihodila?A jste s tim fusakem spokojena nebo by jste priste koupila jiny?diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.11.11 14:46
Alepoudaki píše:
Ano ta barva je tmave tyrkysova.A nahodou fotku jak to vypada byste prosim neprihodila?A jste s tim fusakem spokojena nebo by jste priste koupila jiny?diky.

jsem s nim moc spokojena, rozhodne bych ho koupila znovu, ale nemam jeste chodiciho prcka ;) jdu hledat :)

staci to takhle?

• Citovat
  • Upravit
6885
10.11.11 14:56
Anielkha píše:
Alepoudaki píše:

jsem s nim moc spokojena, rozhodne bych ho koupila znovu, ale nemam jeste chodiciho prcka ;) jdu hledat :)

staci to takhle? [/citac

Ja mam taky zatim nechodici miminko.Vypada to s tim fusakem krasne.Myslite,ze ten v barve ultramarine se do toho nebude hodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.11.11 15:00
Alepoudaki píše:Ja mam taky zatim nechodici miminko.Vypada to s tim fusakem krasne.Myslite,ze ten v barve ultramarine se do toho nebude hodit?

ja nevim, ja ho nazivo nevidela… zas si nemyslim, ze je ta tyrkysova tak vyrazna… takze treba i ano… on ten cargo grey neni nijak vyrazny, tak snese dost ;)

• Citovat
  • Upravit
9454
10.11.11 15:23

bibi: urcite urbana…ale kazdej je spokojenej s tim co ma :mrgreen: z vybavy uplne nejlepsi je velkej kos. plastenka taky dobra…ale koupila jsem na mmb za 300 pouzitou..za novou bych litr nedala. nanoznik sem mela na kocaru asi 2×. tasku kdyz mas ten kos neni treba. jeste bych dneska koupil fusak eskimo…ale fusaku je fura… dvoulety dite se vleze…nicmene moje dite od roku a pul do kocaru nedostanu…je to chodec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
10.11.11 15:23

Prave,ze je sedy,tak si rikam,ze ten barevny fusak by mohl vypadat dobre.Bala jsem se,aby sedy fusak v sedem kocarku nezanikl.Ale na fotce to vypada hezky,tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 15:24
Alepoudaki píše:
Prave,ze je sedy,tak si rikam,ze ten barevny fusak by mohl vypadat dobre.Bala jsem se,aby sedy fusak v sedem kocarku nezanikl.Ale na fotce to vypada hezky,tak nevim.

ja bych sla do barevnejsiho…ale to je uz vec kazdeho vkusu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
10.11.11 19:19

Děkuju moc holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.11 20:56

ahoj chtěla bych si pořídit mutsy 4R, ale měřím jen 158cm. Nevíte jestli jde i pro menší postavy. Nemám možnost se na něj nikde podívat. Překvapilo mě, že má zasouvací rukojeť. Já mám teď X-lander, ale sporťák chci jiný, abych viděla na dceru. Děkuji za odpověď. Snad to mám dobře jsem tu nová :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 21:00

madlo jde zasunout tak ze s tim umi jezdit moje dvoulety dite (i kdyz takovym stylem bych ja to vozit nechtela :mrgreen: )…takze myslim ze to zvladnes :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 21:03

jinak hlasim ze prodavam kocar (UR)…ale neni to uz zadnej sperk (je po dvou detech)..spis pro nenarocnou maminu nebo jako druhej na chalupu apod. tankuje ale porad dobre :mrgreen: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… (snad me za to neprasknete adminovi ze sem taham reklamu na sebe 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.11 21:09
mikitaa píše:
madlo jde zasunout tak ze s tim umi jezdit moje dvoulety dite (i kdyz takovym stylem bych ja to vozit nechtela :mrgreen: )…takze myslim ze to zvladnes :wink: :mrgreen:

Jé tak to je skvělý. Já už jsem z těch kočárků úplně zblblá. Pořád vybírám sedačku čelem ke mě a otočná kolečka. Teť to tady teda pročítám a koukám, že hodně tu má toho druhýho mutsyho. Tam zatáčí náprava? My tu máme takový chodníky naprd, že pořád kočárek přizvedávám, tak by to bylo možná lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.11 21:12

jj tam je kloub v prostredku kocaru…ale to se tady nic moc nedozvis…kdo ma UR peje ody na UR kdo 4rider tak miluje ten :mrgreen: UR je lepsi do terenu rozhodne..ale zas si musis zvyknout na to specificky zataceni…vetsinu lidi to zezacatku obtezuje..az se nauci tak na nej neda dopustit :-) do mesta a obchodu bude asi lepsi ten 4rider…ale ten sem nikdy nezkousela. holky napisou urcite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.11.11 21:28

Děkuju za odpověď. Tak to vypadá spíš na toho 4R. Už jsem na ty kolečka zvyklá z X-landru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.11.11 21:37

je to tak jak píše Makita. Já mám 4R. Ve městě jezdí úplně výborně, super do malých prostor, otočím se s ním na místě, vymanévruju s ním jednou rukou fakt pidi prostory, ale do terénu není. Chce to rozmyslet kde budeš většinu času jezdit a co ti bude vyhovovat víc. Já jsem jeden čas dokonce zvažovala, že koupím ještě podvozek UR, ale už k tomu nedošlo. 90 % procházek je po chodníku, parku, cyklostezkách, takže už jsem to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí