Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhojda holky. ![]()
Moc Vás prosím o radu.Máme 5ti měsíčního klučinu a do korbičky už se nevejde a teď řeším jestli na zimu půjčit větší kočár s korbou nebo ho dát takhle brzo do sporťáku. ![]()
Ještě řeším nánožník.Že ten originální stojí za prd jsem se tady dočetla i jsem se přesvědčila na vlastní oči.
Tak bych si ráda objednala z MMB,jak jste se tady o něm zmiňovaly,ale ráda bych,aby mně to ladilo.Kočárek máme v barvě Cargo Grey,tak nevím,jestl iten nánožník objednat šedý nebo černý?
Mám na kočárku černou tašku a černý rukávník.Fusak mám lodger světle modrý.A ještě bych potřebovala poradit s nějakou vložkou do toho sporťáku.Když ho sklopím do lehu a přetáhnu boudičku,tak tam mám docela fuky.Jsem z toho taková rozpačitá a nevím jestli ho už do toho sporťáku dát na zimu. ![]()
MMartina1 píše:Bébka píše:Mafina5 píše:To je divný
Hahahe tak tady je ta fotka. Jde to buď mít takto jen přehozené, nebo to jde vepředu i zkřížit, abys dostala do rukávníků rukama. Když je to zavázané jako šála, tak samo do rukávníků nedostaneš. Na jednoém z těch rukávníků je ještě z druhé strany kapsa na drobnosti a zřejmě to není kompletní. Na horní straně za krkem je zip, kterým to jde rozepnout a uvnitř jsou knoflíčky. Zřejmě tam byla ještě kapuca, kterou jsi mohla složit dovnitř té šály. Asi ta kapuce měla i nějaké zapínání pod krk, aby to zároveň krylo krk zepředu, ve chvíli, kdy se ten rukávník používá. Přijde mi to jako docela dobrý nápad a jde to ušít i doma…![]()
![]()
ty žiješ?
jj, jen jsem šmírovala bez komentáře
Až ta Mafinina ufo šála mě pobavila
Čekám, že najde ještě dalších 10 funkcí
![]()
Balli - stejné pocity jsem měla u prvního mimíse…taky jsme přestupovali ve 4 měsících…byla jsem z toho špatná a nakonec v pohodě - klidně ho tam dej ![]()
pro mě byla najlepším řešením podložka do kočárku - kopupila jsem si u pinkie a jsem docela spokojená - je to tak akorát tenké a přitom to dobře změkčí - mám tu s takovými těmi postranními „uchy“ - nevím jak to přesně popsat - takže na mimčo už nikudy netáhlo…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
prostě tenhle tvar - ale mám šedého méďu
i na MMB jich mají mraky, klidně bych šla i do lehce použitého
nánožník sem používala jen u prvního…druhé dítě už jezdilo jen v kombinéze vražené do fusaku - nic mu nechybělo - když byla nějaká hnusná fujavice nebo hodně pod nulou, natáhla jsem přes kočár pláštěnku…když bylo hodně pod nulou, ani jsme nikam nejezdili
Kostičko,děkuju za odpověď.Já bych neměla problém ho dát do sporťáku,kdyby bylo jiné roční období,ale teď na zimu mám trochu obavy,hlavně aby na něj moc netáhlo.Snad to teda vyřeší ta vložka do kočárku.
Ještě bych byla ráda za nějaký jiný tip než od Pinkie.Koukala jsem na ně a taky mi přijdou předražený a navíc tuším,že někdo psal,že šisujou.
Na zimu mu asi ten nánožník pořídím.Máme teda koupený ten origoš a nevím co s ním.Asi s ním budeme moct zatopit,protože pochybuju,že ho prodám.Leda bych se musela zkusit domluvit na krámě jestli mi ho vezmou zpátky…no uvidíme.
Mně se Mutsyna hrozně líbí vzhledově,máme urbana,dobře se s ním jezdí,všechno ok,když teda pominu jednu reklamaci,ale myslím si,že to je dost drahý kočár a za tu cenu by mohl být vychytanější. ![]()
A ještě takovej minidotaz???
![]()
Sporťák nejde sklopit úplně do lehu,že???
Balli - a proč tam ten originál nánožník nedáš? dát tam přeci jde…jiný bych nekupovala - bude to mít stejný efekt
a roční období neřeš - miminku bude v boudičce dobře a s vložkou mu tam nijak nepotáhne - my slavně přesedali 1. ledna
bylo lehce pod nulou
v dobré kombinéze a fusaku opravdu bude všecko v pořádku ![]()
a spor´ták jde téměř do lehu - hlavička je lehce nadzvedlá - ničemu to nevadí, spíš naopak
balli - a na ty podložky se podívej na Mimibazar - je tam dost maminke které je doma šijí a přivydělávají si tím - můžeš si nechat nějakou ušít dle svých představ nebo koupit nějakou už použitou ![]()
kostickaa píše:Balli - a proč tam ten originál nánožník nedáš? dát tam přeci jde…jiný bych nekupovala - bude to mít stejný efekt
a roční období neřeš - miminku bude v boudičce dobře a s vložkou mu tam nijak nepotáhne - my slavně přesedali 1. lednabylo lehce pod nulou
v dobré kombinéze a fusaku opravdu bude všecko v pořádku
a spor´ták jde téměř do lehu - hlavička je lehce nadzvedlá - ničemu to nevadí, spíš naopak
No možná jsme ho tam dávali blbě,ale přijde mi takovej neforemnej a že tam jsou taky hrozný díry a tak všemožně trčí.
No jsem rozhodlá ho taky přesedlat do sporťáku.Variantu půjčení jinýho kočáru jsem zavrhla.Nekupovala jsem si přece kočárek,abych půl roku jezdila s nějakou jinou šlupkou,žejo? ![]()
kostickaa píše:
balli - a na ty podložky se podívej na Mimibazar - je tam dost maminke které je doma šijí a přivydělávají si tím - můžeš si nechat nějakou ušít dle svých představ nebo koupit nějakou už použitou
Jojo už to tam študuju.Dík. ![]()
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
Nám tam takhle netáhlo ![]()
kdyz das vlozku fusak nanoznik…tak nema sanci na dite kdekoliv tahnout
![]()
Holky,fotky prostuduju,ten náš nánožník vyzkouším ještě jednou a uvidíme.
Moc díky za informace. ![]()
Balli, koukni jak to mámk připnuté já. Ani si nedovedu představit, jak líp by ten nánožník mohl dítě krýt.
Mafi,díky za fotečku.A za co to tam máš připnutý?Musím si vzít kočár domů a pořádně si s ním pohrát a zjistit co,kde,jak. ![]()