Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
22.11.11 13:06

:pankac: šak jasně. Problém je v tom, že u první děcka to prostě člověk nedokáže přesně vychytat. Já jsem se asi před půl rokem zařekla, že do toho kočáru nevrazím už ani korunu a furt něco přikupuju :lol: :lol: .

Ale samozřejmě musí se Mutsy nechat, že je fakt pěknej, jinej. A já jsem teda spokojená i s 4R podvozkem. Pro moje potřeby jezdí výborně. Čímž tedy nechci opět rozproudit diskusi o tom, který podvozek je nejlepší. Takže se zde přítomné některé fanatičky tohoto výroku, prosím, nechytejte :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.11.11 13:31

Jo, jo. Origo slunečník je dost velký a vykryje i ležící mimčo aniž by se s ním muselo moc točit. Stejně tak clona, jde docela dobře naklápět, jen pro ležící mimčo, když jde slunko úplně z boku tak tedy nepopmůže. Ale samozřejmě, pokud jde člověk do města a lze očekávat, že bude bloudit ulicemi a furt zatáčet proti a po slunku, pak je lepší vzít boudičku a prodloužit si jí sluneční clonou. Výběr je nepřeberný :-) V tom vidím velkou výhodu Mutsy, že si člověk může vybrat co se mu hodí zrovna k té konkrétní situaic. Samo tedy když je jako já a pořídí si nakonec stejně všechny doplňky. Marně dumám, jestli je ještě něco, co od Mutsy nemám :-) Jo ten jídelní stolek vlastně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
24.11.11 13:58

zdravim damy, jdu poprosit s dotazem - jak je to se zarucnim servisem? hodne lidi pise, ze si ho nechalo pred koncem zaruky udelat, ale nejak nechapu kde…? u prodejce? koupim-li tedy kocarek pres e-shop, mam smulu…, chapu spravne…? diky moc za odpoved, vyhledove u nas Mutsy vede a tohle mne ted napadlo, porad jeste vybirame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.11.11 18:06

Holky, to s tím servisem mě taky napadlo, Říkala jsem si, že bychsi to taky mohla nechat nějak dotáhnout a tak, ale bude to v rámci záruky? A kam to dát do Babyparku, nebo přímo do Libfinu? Nebo se předem v LIbfinu nějak domluvit, zda to a to, co chci patří do záruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.11 19:01

muzete tak i tak..bud prodejce nebo bez problemu se obratit a posilat primo na libfin…jinak jsou i jine opravny kde umi opravit mutsynu podstatne levneji…ale to se netyka zarucnich oprav samozrejme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
24.11.11 19:41

Mikitaa-které opravny myslíš?Potřebovala bych to před prodejem dát do kupy a nějak nevím,kam se obrátit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.11 22:13

pate: zjisti se opravny kočárku v okoli a poptej se…ja jezdim do hodonina…pan opravi cokoliv za polovinu ceny co chteji v libfinu. a jeste jsem to mela na pockani..pujcil mi dycky jinej kocar..poslal na prochazku a za dve hodinky jsem to mela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.11.11 17:00

Tak už mám doma sporťák Mutsy - mám dotaz: to polohování zad nejde dát úplně do lehu? Mně se to podaří, ale nezacvakne to, takže když dám dítě do sporťáku zase se to prohne do sedu. Díky za odpověď. zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
26.11.11 17:12

úplně do lehu sporťák nejde. Můžeš to trošku ovlivnit pokud vozíš dítě proti směru jízdy, že nebudeš připínat ten sucháč a tím pádem v lehu se ti ta ložná plocha podaří trošku víc vyrovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.11.11 18:39

no ale kazdopadne by se to nemelo vracet do sedu!! to musi zacvaknout a drzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
27.11.11 20:31

Nemáte někdo do Mutsyny fusak od firmy Kaiser?A jak tam pasuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
laskonka01
27.11.11 21:02

zuzko, nám to taky nejde do lehu, ale zacvakne se to… koukla bych radši na to…

jinak se zeptám, jaké máte ke kočárku přebalovací tašky???

• Citovat
  • Upravit
68
27.11.11 21:05

Ahoj holky, zdravím stálice i nové mutsařky …po dlouhé době:-) Byla jsem tu naposledy asi před půl rokem, kdy jsem taky přemýšlela o koupi kočárku. Pořídili jsme nakonec opravdu Mutsy 4R Cargo Grey. Tehdy se tu zrovna řešil známý a asi věčný problém polohování sporťáku do lehu a nutnost připínáni suchého zipu:-)

Pak se nám narodil syn Tomášek, přikládám nějaké fotečky:-) Jedna z mojich největších obav u Mutsy byla taky velikost korbičky, jelikož náš taťka je celkem obr, tak se dalo předpokládat, že ani Tomík nebude žádnej prcek a za další je taky narozenej v červenci:-) Ale musím říct, že to je úplně v pohodě. Hoví si tam spokojeně doteďka a to ve 4,5 měsících měří 69cm:-) Náš klučík je takový miminko, který má rádo, když je někde pěkně zachumlanej jako v pelíšku, myslím že mu to připomíná sladký časy v bříšku a většinou, když ho uložim do korbičky, krásně se zklidní. Plasty na přidělání korby jsou opravdu OK, já hodně cestuju a používám podvozek s autosedačkou Maxi Cosi, kdy se musí přidat ještě plastové adaptéry. Sundávám a nandavám tedy korbičku téměř denně a opravdu to není žádný problém, drží krásně. Prostě hlubokej kočár je pro mě zatim na jedničku. Nebýt jednoho technického problému. A to je hlavně, proč jsem sem dneska přišla.

Holky poraďte mi prosím, jestli jste to samotná některá nezažila, anebo jste třeba o tom neslyšely nebo tady nečetly. Témeř ihned, zhruba po 5.výjezdu ven, se nám rozbila rukojeť. Na pravé straně jakoby zajíždí dovnitř, když jedem težším terénem. V servisu mi řekli, že se to stává, že to je vykvedlanýho něco uvnitř a musí se měnit celá rukojeť - cena 1000 Kč. Kočárek je sice v záruce, ale z e-shopu :-( Tudíž by mě zajímalo, jestli to mám řešit jako reklamaci, prostě jestli nevíte, zda to uznaj. Nerada bych byla týdny bez kočárku a zbytečně..

Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.11.11 21:20

Nigra - napsala bych přímo dotaz do Libfinu. Taky jsme takhle postupovali při reklamaci s dotazem, jestli nám to uznají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.11.11 10:16
laskonka01 píše:
zuzko, nám to taky nejde do lehu, ale zacvakne se to… koukla bych radši na to…jinak se zeptám, jaké máte ke kočárku přebalovací tašky???

tasku jsem prodavala nepouzitou…staci ten jejich paradni velikej kos..do tasky uz neni co dat ;) jinak jsem mela tasku babymoov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí