Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo já budu většinu času ve městě - chodníky…žádné tramvaje, busy.. na chalupu mám už sehnaný od kamošky starý kočár, at nemusím pořád kočár převážet, a protože jsem se bála, abych si neničila nový, který bych chtěla, aby mi vydržel na 2 děti, když už do něj investuji…
chartep píše:No já budu většinu času ve městě - chodníky…žádné tramvaje, busy.. na chalupu mám už sehnaný od kamošky starý kočár, at nemusím pořád kočár převážet, a protože jsem se bála, abych si neničila nový, který bych chtěla, aby mi vydržel na 2 děti, když už do něj investuji…
zvaž kde budeš většinu času jezdit. Jinak já mám 4R, což teda je naprosto ovladatelný podvozek pro všechny a jedna babička ho stejně po staru pozvedává v zatáčkách a jede po zadních![]()
.
vyzkoušej, uvidíš ![]()
Jak tu Bébka psala o těch špatných otočných kolečkách, tak mám pocit, že někdo dřív tu psal, že jsou naopak úplně v pohodě a jezdí se s nimi stejně jako s 4Riderem. Tak nevím, jestli to není zase nějaký kus na reklamaci, jak je u Bébky obvyklé
Ale já s nimi tedy osobní zkušeost nemám, neb jak jsem psala, naučili jsme se s tím jezdit všichni. Tchýně dokonce s odaretovaným podvozkem najíždí a sjíždí z obrubníků, což už je vyšší pilotáž ![]()
Tak ja za nas pridam, ze s odaretovanym podvozkem jezdim jen ja a manzel, moje mamka a zbytek rodiny aretuje… mne to az tak nevadi, jezdim s nim predevsim ja, mamka preferuje golfky.
U nás aretujou jen babičky a manžel (i když ten odaretovává do terénu). Já a dědové zatáčíme.
Tak jsem dnes viděla Mutsy v životní velikosti. Trochu mě zarazilo, že korbička nemá žádné větrání a sama korbička je dosti malá, jen 72 cm vnitřní délka na ležení. Můžu se zeptat, jak dlouho Vám dítě v té korbičce vydrželo? Termín mám na konci dubna, takže 6měsíců budeme mít v říjnu a to už budeme dávat fusak, tak aby se to vešlo.
Dále se mi zdálo, že ta stříška, je taková malá, není stahovací, takže n aléto asi nic příjemného.
A manželovi se nelíbí plastové nacvakávátko korbičky.
Prosím o Vaše zkušenosti. Já z Mutsy nejsem nijak extrémně nadšená, ale byly jsme v Malvíkovi a byl to jediný kočár, který se nám tam líbil. Tak jsem se rozhodla, že zjistím víc od vás. Paní v obchodě mě přesvědčovala, že dítě v půl roce má dle tabulky 65cm a můžu dát dítě ve 4měsících do sporťáku. Já nevím, mě by v tom sporťáku byla zima i ve dvou fusacích, prostě tomu nějak nevěřím…
Jinak je pravda, že se s ním musí jezdit bombasticky!!
Anielkha píše:Sofika píše:ja mám koženou a bez problémů.Anielkha píše:Díky, vypadá to dobře. A bude to dobře držet i na kožené rukojeti?Vidím, že tam je pěnová.Jsem neúnavná, já vímSofika píše:
A ještě prosím fotka by nebyla jak ten organizér vypadá na Mutsyně?Tak tento týden bude doma hurááá, už se těším až ho vyzkouším, díky za rady všem.
jsou tady ve fotoalbu.. treba![]()
Holma píše:
Tak jsem dnes viděla Mutsy v životní velikosti. Trochu mě zarazilo, že korbička nemá žádné větrání a sama korbička je dosti malá, jen 72 cm vnitřní délka na ležení. Můžu se zeptat, jak dlouho Vám dítě v té korbičce vydrželo? Termín mám na konci dubna, takže 6měsíců budeme mít v říjnu a to už budeme dávat fusak, tak aby se to vešlo.Dále se mi zdálo, že ta stříška, je taková malá, není stahovací, takže n aléto asi nic příjemného.
Prosím o Vaše zkušenosti. Já z Mutsy nejsem nijak extrémně nadšená, ale byly jsme v Malvíkovi a byl to jediný kočár, který se nám tam líbil. Tak jsem se rozhodla, že zjistím víc od vás. Paní v obchodě mě přesvědčovala, že dítě v půl roce má dle tabulky 65cm a můžu dát dítě ve 4měsících do sporťáku. Já nevím, mě by v tom sporťáku byla zima i ve dvou fusacích, prostě tomu nějak nevěřím…
Co se týče hluboké korby, tak já jsem extrém. My jsme přikupovali hlubokej kočár, protože malej je červencovej a na zimu s fusakem se nám nevešel, ale ne na dýlku, ale šířka byla problém, on se rád rozvaluje a navíc já jsem prostě nechtěla v 5m dávat děcko do sporťáku kór na zimu. Ale většina holek přesedlala na sporťák dřív a v pohodě.
Jinak k té stříšce nevím jak to myslíš. V hluboké je boudička celkem normál. U sporťáku je fakt, že se vyvětrat ten kočár nedá.
A plastové nacvakávání není absolutně žádný problém. To mají skoro všechny kočáry.
Já jsem možná taky extrém podle holek tady. Malá šla do sporťáku v 10 měsících. Vydržela by možná i déle, ale myslela jsem si, že brečí, protože už chce větší výhled. Ve sporťáku pak brečela taky, takže tím to asi nebylo. Kamarádka má holčičku o týden starší a určitě větší a v hlubokém vydržely ještě déle, a to má Joe Silver. Myslím, že záleží taky trošku na povaze dítka.
S plastovým nacvakáváním určitě problém nebyl, a to jsme měli kočár kupovaný už použitý…
My jsme taky červencový a malá vydržela v korbě do osmi měsíců a to jsme měli hodně naducanej fusak Mutsy eskimo
.Vešla by se v klidu i dýl,ale už seděla a začínalo jaro,tak hlubokáč nebyl potřeba.
Ono stejně mimčo nespí s nataženýma nohama,aspn neznám žádný,který by tak spalo,takže délka je dostačující.
Holma píše:
Tak jsem dnes viděla Mutsy v životní velikosti. Trochu mě zarazilo, že korbička nemá žádné větrání a sama korbička je dosti malá, jen 72 cm vnitřní délka na ležení. Můžu se zeptat, jak dlouho Vám dítě v té korbičce vydrželo? Termín mám na konci dubna, takže 6měsíců budeme mít v říjnu a to už budeme dávat fusak, tak aby se to vešlo.Dále se mi zdálo, že ta stříška, je taková malá, není stahovací, takže n aléto asi nic příjemného.
podle toho co pises…tak nebudes s mutsynou spokojena
kup si nejakej firkon verano nebo neco…mas bul boudy sitku na leto…hodne prostoru v korbicce…kazdy holt musi vybirat dle toho co od kocaru chce. ja potrebovala aby byl hlavne kraaaasnej..coz kocary s velkou korbou proste nejsou
mala sla do sportaku prelom 4/5 mesic..bez problemu. plastovy nacvakavatko mi drzi na deset let pouzivanym kocaru. treba u patronu nevydrzelo jedno dite. na leto sem boudu sundavala a jezdila jen se slunecnikem ![]()
já si to v létě bez boudy u děcka, který nesedí nedokážu představit. Štelovat slunečník při každé změně jízdy
, to stejný sluneční clona. Tohle je prostě podle mě až pro starší, sedící děti.
MMartina1 píše:
já si to v létě bez boudy u děcka, který nesedí nedokážu představit. Štelovat slunečník při každé změně jízdy, to stejný sluneční clona. Tohle je prostě podle mě až pro starší, sedící děti.
no a o tom to je..kazdej od kocaru ceka neco jinyho…ja treba boudu nepouzivala skoro vubec uz od tech cca 4 mesicu a vozila radej slunecnik ![]()