Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
7.12.11 21:49

hmmm zdravím a pořád tápu v kočárcích :P no každopádně u mě vyhrál 4 rider podvozek a co mě teď ještě zajímá ,byla jsem zvyklá na rukojet která se dala polohovat viz.polské kočárky ju tak netuším jak se teda jezdí s touhle vysouvaci ale to je menší problém zajímá mě jak je to se skatem ke kočárku nestojíte tím pádem od kočárku moc daleko nebo nezakopáváte o skate?Mám 2 letou cácoru tak to trochu řeším je možné že v tý době to jí bude skoro 3 už skate potřebovat vubec nebude pak mě zajímají barvy nejlépe od vás nafocené líbí se mi ta tyrkysově modrá fialová i hnědá pak jsem si všimla že některé podvozky na bazarech mají třeba ty trubky hnědé k barvě korbičky nebo zlaté to byli ějaké limitky?Jo a taky by mě zajímalo myslíte že mám koupit celí noví nebo se mi spíš vyplatí koupit třeba nový jen podvozek se sportovní nádstavbou kvuli záruky a hl.korbu koupit starší tady pak nevím jestli korby pasují nha všechny podvozky? jo a box pod kočárek je dobry ?A naco ? :lol: tak to prozatím stačí jinak pokud by chtěl někdo prodávat a je z Ostravy či okolí tak na jaře to bude určo pro mě aktuální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 07:53

Ahoj. Já pokud bych dneska kupovala Mutsy, tak bych asi šla do koupě z druhé ruky. Když mrkneš na MMB nebo kamkoliv jinam, tak Mutsyn na prodej je hodně a dokonce i se zárukou. Ale to je na tobě jak se rozhodneš. Co bych koupila ale určitě jeté, je hluboká korbička. Pokud je po jednom dítěti, tak si myslím, že je stále jako nová za tu chvíli co v ní mimino pobude.
Co se týče rukojeti, tak nemám problém s vysouvací. Pravda, někdy kopnu do podvozku, ale nestěžuju si. Ten skate bych si šla vyzkoušet přímo na prodejnu. Když jsem kupovala kočár, tak tam byla maminka, co zrovna na to brblala kvůli té rukojeti.
Hluboké korby ke kočárkům 4R a UR jsou stejné, respektivě pasují na oba dva podvozky. Barvy podvozku ti asa upřesní ještě holky, já myslím, že to budou nějaké starší limitované edice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.12.11 09:02

s tim skejtikem mi pan co mi to prodaval rikal, ze s tim jezdili tak 2mesice, ale ze prave stojis daleko a je to hrozne neprijemne to tak vozit.. ja myslim, ze je to prave tou rukojeti.. me to trosku vadi, ale neni to, ze bych nadavala. ma 4 polohy, ja mam 160cm a stacila by mi poloha 2, ale prave kopu do brzdy, tak musim mit na 3.. ale jak rikam, da se..
ja mam po 2 detech a na kocaru nevidim zadne funkcni vady.., taky bych urcite koupila jetou korbicku a sportak staci koupit az casem, takze ani investice by nebyla takova, pokud by nesedel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.11 09:34

ono zalezi jak si vysoka co se rukojeti tyka…ja mam 180 takze vytazeny nadoraz…a nikam ani nahodou nekopu..kamoska ma necelych 160 mela to i se skejtem a taky si nestezovala…tak tezko rict..pod kocar je nejuzasnejsi nakupni kos…vleze se tam uuuuplne vsechno i 15kg pytel granuli :mrgreen: a co se tyka ojetych kocaru…ja kupovala po jednom diteti sportak i s podvozkem a super…i po dvou detech ten kocar stale bez problemu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.12.11 09:46

nemolka: jestli v tom planujes odjezdit jedno dite, koupila bych starsi.. korbicku urcite starsi, nova je dle mne zbytecna, mam ji po jednom diteti a vubec neni poznat, ze je jeta…

pokud ho chces na vic deti, tak bych koupila novy podvozek a starsi korbicku.

• Citovat
  • Upravit
3950
8.12.11 10:24

no plánuju na jedno dítě právě a meřím 165 cm tskže jsem malá docela ono je problém že v Ostravě nikde znač. kočárky nemají takže si to člověk nemá kde vyzkoušet a kupují se tak kočárky baj oko což je šíleny no a já bych si to tak potřebovala vyzkoušet potěžkat no znáte to a právě jsem četla že někomu vibrovali kolečka a byl podvozek stále v reklamaci a při mém štěstí bych si takoví kočárek přes inzerát koupila že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 10:34

mě vibrovali kolečka u novýho podvozku, vyreklamovali jsme to, no a od té doby 1,5 roku klid. Ale co vím, tak to bývá dost častá závada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.12.11 10:36
nemolka píše:
no plánuju na jedno dítě právě a meřím 165 cm tskže jsem malá docela ono je problém že v Ostravě nikde znač. kočárky nemají takže si to člověk nemá kde vyzkoušet a kupují se tak kočárky baj oko což je šíleny no a já bych si to tak potřebovala vyzkoušet potěžkat no znáte to a právě jsem četla že někomu vibrovali kolečka a byl podvozek stále v reklamaci a při mém štěstí bych si takoví kočárek přes inzerát koupila že ;)

tak vyber inzerat z OV a zajed se na nej podivat ;)

• Citovat
  • Upravit
3513
8.12.11 10:36

nemolka: tady se podívej, Libfin tu má autorizované prodejce. Ale pozor, tuším, že Baby Expert je v likvidaci.
 http://www.libfin.cz/prodejci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 10:38

jo a jinak Mafina tu dávala před nedávnem odkaz na polské aukro (allegro), je tam hodně Mutsyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.12.11 10:41

no právě že baby expert byl dobrý na to že tam ty kočáry měli i když mutsy jsem tam neviděla a vubec na Ostravě jsem zahlídla snad jen dva a to UR a v tmavě modré barvě nebo červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.12.11 11:40

no táák ještě pár dotazů :oops: na korbičky je v nich nějaky rozdíl ta plastová je asi hodně malá a jelikož čekáme letní miminko tak to ne a ani se mi moc nezamluvá ale lužko slider toto pasuje i na podvozek 4rider?? to jsem nikde nezjistila jo a mají korbičky nějaké odvětrávání na léto co slunečník využili jste mám i sluneční stříšku ale to spíš na sporták no a ten box dolu do košíku je na něco dobrý líbí se mi to je to takové elagantní :mrgreen: a označení standart znamená pěnová rukojeť a next kožená že ? je v tom nějaký zásadní rozdíl? kromě teda cenny? asi to toiž cidím oppravdu tak že koupím jen noví podvozek a korbu starší a sporták až ho budeme potřebovat teda pokud to nezruší a nezačnou prodávat jen s podvozkem to totiž vidím poprvé že prodávají sportovní nádstavbu zvlášt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
8.12.11 11:46

Ano, Joey silver je mensi o par cm… (ale mne se hrozne libi, doted lituju, ze jsme ji nekoupili)

box jde na 4rider, taky se mi moc libi, bohuzel mam UR.

korby odvetravani nemaji.

next ma kozenou rukojet, tam se pry krouti svy (u nas teda zatim nic), pena se zas trha.

ne, podle mne tam slider nejde, ale treba mne nekdo opravi, nikdy jsem tady necetla, ze by to slo.

Slunecnik jsem nemela, mame slunecni clonu, ale mela jsem ji az na sportak a jsem spokojena. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3112
8.12.11 11:55

Korba ze slidera určitě nejde-má úplně jiné uchycení.
(mmch mi přijde mnohem lepší než u 4r a ur,je víc na pevno a nekloktá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
8.12.11 12:06

ke skejtíku, jezdí na něm starší každý den do školky a ze školky. rukojet musí být vytažená na maximum, aby se tam mladý pod to vešel. přiznávám, že chodím bokem, kočár vezu jen jednou rukou, jinak bych zakopávala, mám taky 160cm. co mi trochu vadí, že ten skejtík odral spodní rám, za který se to zacvakává.. nu co, nám to doslouží a pak se to snad ještě podaří poslat o kousek dál… pokud chceš fotku, ted nevím přesně, kdo se na to ptal, můžu mladého na skejtíku vyfotit. jinak spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí