Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
30.11.11 00:16
pep píše:
mám tento http://www.toysport.cz/…hermo-Fleece a barvy v reále odpovídají. Foto se pokusím dodat zítra

Díky, já bych chtěla ten hnědý. Za foto budu ráda  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.12.11 12:11

holky jdu si k vám pro rady spíše možná o poznatky který podvozek je nejlepší jak dlouho vám miminko vydrželo v hluboké korbě co sporták očekávám že miminko bude zase cvalík v 6 měsících měla malá 8 kilo jen pro info miminko čekáme v červenci takže bych ráda jezdila v hlbokemí co nejdele třeba aspoň do unora líbí se mi typ podvozku transporter ale nevím jestli má nafukovací kola jinak kočárek máme do města ale snšhové závěje tu máme šílené sních nám tady vubec neodklízí ač bydlím skoro v centru Ostravy nevíc nám tu prodávají jen polské kočárky a já bych ráda něco kvalitního :zed: poradíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.12.11 12:13
nemolka píše:
holky jdu si k vám pro rady spíše možná o poznatky který podvozek je nejlepší jak dlouho vám miminko vydrželo v hluboké korbě co sporták očekávám že miminko bude zase cvalík v 6 měsících měla malá 8 kilo jen pro info miminko čekáme v červenci takže bych ráda jezdila v hlbokemí co nejdele třeba aspoň do unora líbí se mi typ podvozku transporter ale nevím jestli má nafukovací kola jinak kočárek máme do města ale snšhové závěje tu máme šílené sních nám tady vubec neodklízí ač bydlím skoro v centru Ostravy nevíc nám tu prodávají jen polské kočárky a já bych ráda něco kvalitního :zed: poradíte

do hlubokeho snehu urbanrider… projel lonskou zimu naprosto super!

• Citovat
  • Upravit
3950
1.12.11 13:08

to jsou ty natáčecí zadní kola já nevím ten my příjde dost robustní už často jezdím autem bojím se váhy kočárku :? ale tušila jsem že ten podvozek bude uplně ten nej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.12.11 13:27
nemolka píše:
to jsou ty natáčecí zadní kola já nevím ten my příjde dost robustní už často jezdím autem bojím se váhy kočárku :? ale tušila jsem že ten podvozek bude uplně ten nej :potlesk:

ja jsem taky jezdila hodne autem, sklada se dobre a pak kyz byl prcek vetsi jsem stejne poridila lehke golfky…

a dcera mi tam vydrzela do 7m, pak sla do sportaku, ale misto jeste mela.. ale je rijnova. a v pul roce mela taky 8kg…

• Citovat
  • Upravit
9454
1.12.11 14:30

jako tezsi je…ale kdyz chces tank do snehu tak je to ideal :palec: do auta sem zvladala i tezsi kocar i po cisari davat…on to covek dycky nejak zvladne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.12.11 14:38

já teda neznám přesně kila podvozků Mutsy, ale já mám 4R, je taky těžší, ale do auta ho určitě dáš. Jinak do velkých závějí 4R není a myslím, že ani žádný jiný kočár, kterej má vepředu otočný kolečka. Na to je fakt nejlepší klasická čtyřkolka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.12.11 15:10

no já měla kdysi jedo fyn 4ds je to podobné jako tako warior nebo captiva a v zimě se dalo právě projet takže by to měl projet i 4r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
1.12.11 15:12

to je fakt, holky radí dobře, určitě urbana! A s dítětem naposiluješ neustálým nošením :mrgreen: Já dávám urbana do auta celého, nesloženého. Občas mám co dělat, když tam mám naložený i koš, ale většinou zvládám v pohodě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.12.11 15:13
nemolka píše:
to jsou ty natáčecí zadní kola já nevím ten my příjde dost robustní už často jezdím autem bojím se váhy kočárku :? ale tušila jsem že ten podvozek bude uplně ten nej :potlesk:

autem jezdím skoro denně a s UR v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.12.11 15:17
nemolka píše:
no já měla kdysi jedo fyn 4ds je to podobné jako tako warior nebo captiva a v zimě se dalo právě projet takže by to měl projet i 4r

tak když chceš, tak projedeš, ale jde o komfort. Prostě klasická 4kolka ti sníh projede líp už jenom proto, že děláš jen 2 stopy a stějně velký kolečka do sněhu taky nejsou k zahození. Navíc 4R má trošku jiný těžiště než UR. Někdo tady psal, že málem vyklopil děcko na kolejích, že se mu přední kolečka v tom šprajcly. Věřím tomu, ono se s tím kočárem taky musí člověk naučit jezdit. A to prosím píšu já, která nepatří k fandům UR - holky ví :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.12.11 15:21

hm tak mě se právě vubec urban nelíbí nic proti to my příjde jak klasika4 kolová asi jsem taky zastáncem 4R ten je nafukovací ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.12.11 15:28
nemolka píše:
hm tak mě se právě vubec urban nelíbí nic proti to my příjde jak klasika4 kolová asi jsem taky zastáncem 4R ten je nafukovací ne?

je nafukovací a mě ten podvozek maximálně vyhovuje. Ovšem nevím co budu říkat, až nám zase město neprohrne chodníky :lol: . Loni jsem teda nadávala jako špaček, ale to byl malej v hluboké korbě a ve sporťáku se ten kočár chová trošku jinak, takže třeba to půjde. Jinak mám v zásobě sáně (dřevěnou klasiku), ale nechám si tam přidělat madlo, něco jako toto http://www.slune-cz.cz/piccolino-sane/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
1.12.11 15:37

jo jo to znám sáně jsou dobré ale já mám ještě 2 letou cácoru ta by se chtěla na saních taky pak vozit a právě že nám to tu projíždí jen velmi sporadicky v zimě no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.12.11 16:15

pak uz zalezi jen na tvych prioritach…jestli potrebujes (tak jako ja) kocar co je krasnej…nebo co bude splnovat funkcni pozadavky…ja kdyz objevila urbana tak sem ale spojila oboji…ale dokazu kvuli krase ozelet funkcnost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí