Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
12.12.11 10:34

Ahoj holky,

jsem cerstvou majitelkou „jeteho“ UR. Chtela jsem se zeptat, zda se da dokoupit kosik ? Nemyslim ten velky nakupni, ale ten malinky dole ? Na to nasem kocaru uz neni. Dekuji !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.12.11 10:44

občas přes MMB, když někdo rozprodává kočár na náhradní díly. Nebo si ho od někoho vypůjči a nech si ho ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
12.12.11 10:46
mooch píše:
občas přes MMB, když někdo rozprodává kočár na náhradní díly. Nebo si ho od někoho vypůjči a nech si ho ušít.

Asi jiná cesta neni, nikde jsem ho v prislusenstvi (k dokoupeni) nevidela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.12.11 13:44

koukni na toto myslím si že je lepší než originál, ten origoš má pod sítovinou ještě omyvatelnou slídu a když ti mezi to zapadne jehličí nebo bordýlek tak to nejde dostat ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.12.11 11:44

Easo, já když vybírala lehké golfky, tak měla Easyrider také na seznamu, ale po prohlídce jsem ho vyřadila a jsem ráda. Koupila jsem sice výrazně dražší, ale také o milion procent lepší Maclaren Techno XT. A to jsem si ani při nákupu neuvědomila jak moc často budu golfky využívat na spaní. Maclaren má totiž úplný leh a dokonale uzavřenou boudičku, takže na spaní je výrazně lepší než Mutsy velkej kočárek. Když dávám malého přes den spát na balkón, tak jedině v golfkách. Easyrider jsem vyřadila právě proto, že nebyl do lehu, ale jen do takové té polohy plážového lehátka nebo jak to říct. Navíc boudička není nijak variabilní na rozdíl od Maclarenu, který je tedy opravdu nepřekonatelný. Bodička Maclaren je srovnatelná snad jen s Cybexy, ale i to jen z dálky. Je prostě výrazně lepší a také to byl jeden z důvodů proč jsem ho vybrala. Moc doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.12.11 11:56
Mafina5 píše:
Easo, já když vybírala lehké golfky, tak měla Easyrider také na seznamu, ale po prohlídce jsem ho vyřadila a jsem ráda. Koupila jsem sice výrazně dražší, ale také o milion procent lepší Maclaren Techno XT. A to jsem si ani při nákupu neuvědomila jak moc často budu golfky využívat na spaní. Maclaren má totiž úplný leh a dokonale uzavřenou boudičku, takže na spaní je výrazně lepší než Mutsy velkej kočárek. Když dávám malého přes den spát na balkón, tak jedině v golfkách. Easyrider jsem vyřadila právě proto, že nebyl do lehu, ale jen do takové té polohy plážového lehátka nebo jak to říct. Navíc boudička není nijak variabilní na rozdíl od Maclarenu, který je tedy opravdu nepřekonatelný. Bodička Maclaren je srovnatelná snad jen s Cybexy, ale i to jen z dálky. Je prostě výrazně lepší a také to byl jeden z důvodů proč jsem ho vybrala. Moc doporučuji!

Jestli se mohu pridat, take mam Maclareny Techno XT a opravdu za ty penize stoji. Nemaji chybu :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.12.11 12:27

Já měla ještě štěstí, že je v létě koupila v rámci akce nákupy s Marianne s 30procentní slevou a bez fronty v Anně a Viktorii. Takže je mám za cenu, za jakou se prodávají v Anglii :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.12.11 12:46

Ahoj Všem, hodně tady píšete o nákupech s Maminkou nebo nákupy s Marianne. To bývá nějak pravidelně?- případně jestli víte kdy. A jde o nějaký kupón z časopisu, nebo jak to funguje? Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.12.11 12:49

Nákupy s Marianne bývají kolem půlky září..a s Maminkou je to kolem půlky listopadu. A super je, ze tam dava Babypark slevu 25%, takze pokud to jde, je dobre pockat a koupit kocarek atd. az pri techto akcich.

Jinak to funguje tak, ze v techto casopisech vyjdou slevove kupony. Vetsina jich plati jen jeden vikend, ale nektere i dva mesice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
13.12.11 13:06

Děkuji za info, tak to už jsem prošvihla. Čekáme mimčo v půlce března. Tak si aspoň říkám že by mohly být levnější modely 2011 začátkem příštího roku - máte s tím nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.12.11 13:31

U Mutsy to tak nebývá. Aspoň jsem si toho nevšimla. Výprodej jsem viděla jedinkrát a naštěstí v barvě, po které jsem toužila (Team Ocean) a to proto, že v následjící sezóně dali na trh obdobnou barvu (Team Carribean). Asi proto, že CArribean je výrazně méně líbivá barva než Ocean a tak by se jim novinky až tak neprodávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.12.11 13:35

někdy se fakt už musím pousmát, jak ty si to umíš Mafino všechno pěkně pochválit :lol: :lol: .

Lisso, koukala jsem, že jsi z Brna. Mohla by si ještě chytit veletržní slevu na BVV - Pro dítě. Loni byla tuším 20% a stačilo, aby si v BP předložila vstupenku a slevu sis mohla uplatnit. Akorát loni to bylo tuším až v dubnu. Chtělo by to pozjistit, ale 20% by za to možná stálo chvíli počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.12.11 13:39
MMartina1 píše:
někdy se fakt už musím pousmát, jak ty si to umíš Mafino všechno pěkně pochválit :lol: :lol: .

Taky bych chtela mit stesti na to, ze vsechno, co koupim, je naprosto dokonale :lol:

• Citovat
  • Upravit
2234
13.12.11 14:00

Čau holky.

Mafi,Tobě musím ještě poděkovat za popis nasazování nánožníku,který jsi mně tady detailně vypsala před několika dny.Takže moc díky. :palec:
No dopadlo to tak,že nánožník mám ušitý z mimibazaru a ten origoš můžu v krámě vrátit a za tu cenu si vybrat něco jiného,což jsem teda ráda.

Musím se přidat do klubu ne moc spokojených se sporťákem.Taky mě tam vadí ty fuky,jak je nízko a navíc mi přijde dost úzkej. :roll: Mám v něm teď skoro šestiměsíční mimčo a jako moc místa tam teda nemá.Za ty peníze,co stál mi přijde akorát tak krásnej,ale jinak má much celkem dost,vlastně kromě vzhledu na tom sporťáku zatím nevidím nic pozitivního.Jediný,co na něm mám teď ráda,je ten neoriginální nánožník. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.12.11 17:30

no to není štěstí, že koupím vše super a jsem z toho nadšená. Je to tím, že o tom nákupu dost přemýšlím, hodně si toho přečtu a vybírám docela dlouho. Taky si nechám poradit. Třeba tady vaše předchůdkyně mě přesvědčili, že mám koupit Urbana a jsem za to moc ráda.

Jinak úzkého sporťáku se neboj. Ono to dítě neporoste pořád tak rychle jako prvního půl roku :-) A zatím jsem neslyšela, že by si tu někdo stěžoval na šířku sporťáku. Malýmu je rok a čtvrt je přesně tabulkové dítě a má tam místa hafo i s origo fusakem. Je pravda, že co dávám origo fusak, tak nánožník nedávám. Přijde mi, že je to i bez něj s origo fusakem (team Brown na kočárku Active Coffee tedy tón v tónu :-) ) tak nějak ucelenější, než s neorigo fusakem (Aesthetic), který jsem dala do golfek a tam mi dokonale padne barevně. Takže nánožníky nemám ani na jednom kočárku a zatím mi tedy nechybějí. Uvidíme, až začne mrznout, jestli tedy letos vůbec bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí