Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
10.11.11 23:55

Pep - mě vůbec nepřijde, že by ti to neladilo. Jakou to máš tu barvu kočárku? Já už si taky zvykán na dvojbarevný kočárek a moc se mi to líbí, den ode dne víc. Na fotce to tak úplně není vidět, ale mě se ta kombinace líbí víc, než kdyby byl fusak stejnej jako kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
11.11.11 08:50
Mafina5 píše:
Pep - mě vůbec nepřijde, že by ti to neladilo. Jakou to máš tu barvu kočárku? Já už si taky zvykán na dvojbarevný kočárek a moc se mi to líbí, den ode dne víc. Na fotce to tak úplně není vidět, ale mě se ta kombinace líbí víc, než kdyby byl fusak stejnej jako kočárek…

mám active coffee, ta černá mi fakt připadla moc, byla na tom strašně výrazná. Ale taky se mi to začíná líbit :mrgreen: , ta barva active krásně mění odstíny, tak se to k tomu hodí, zvlášť venku. Jo a já mám tedy fusak kaiser a růžovej a to je fakt boží :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
11.11.11 08:52

Mafina5 mě se ta tvá kombinace taky moc líbí, ten ton v tonu mi přijde výraznější, v jedné barvě by ten kočík nevynikl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.11.11 09:20

Já mám taky Active Coffee kočárek a fusak je Team Brown. Ten je dole zakončený černou barvou a černou mám tašku nebo obal na lahev, tak mi to všechno pěkně ladí. Koneckonců kdybych to chtěla mít v jedné barvě, tak mám origo nánožník a tím fusak obalím. V zimě na to asi stejně nakonec dojde. Tak mám kočárek pokaždé jiný a mám z něj pořád radost, jako by byl nový. Musím říct, že ta Team Brown barvička se mi moc líbí, jak ji mám neokoukanou a přemýšlím, jestli bych kočárek neprodala a nekoupila nový v Team Brown barvě :-) Ne že by se mi Active Coffee líbila míň, ale jen pro tu změnu. Přece jen, abych užila vše, co jde. Kdo ví, jestli ještě někdy bude možnost vybírat kočárek… Propadám pesimismu, neb mám zítra kulaté narozeniny a už je to opravdu hodně vysoké číslo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
11.11.11 09:34

pro team brown jsem si původně jela. Chtěla jsem neutrální barvičku a černý kočárek mám golfky-sporťák a šedočerný jsem měla původní kočárek, tak mi zbyla hnědá, ale jak jsem uviděla active coffee, byla má, já se fakt zamilovala :lol: A jinak Maf změna je život - já mám čtvrtý kočárek :oops: (prcek bude mít rok), ale u UR už asi zůstanu. Jinak gratuluji ke kulatinám :kytka: a nevěš hlavu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.11.11 10:02

Mafi, ja jsem si nakonec taky koupila jety fusak… mutsy, inspirovala jsi mne, za ctyri stovky mi to prislo v pohode, ale je hodne starsi a ta barva cargo grey je uplne jina, vic sediva (mozna je to pranim :nevim: ). nebavilo mne ho taky prendavat z golfek.. tak jen varuju, jestli mas starsi fusak, ze ta barva nemusi moc sedet… takhle to vypada dobre ;)

• Citovat
  • Upravit
5352
11.11.11 16:40

Ten můj byl koupený v listopadu 2011 a oni ho vůbec nepoužívali. Byl zabalený v origo obale, fakt úplne nový. Byl to super kup. Což mi připomíná, že jsem pánovi na aukro zapomněla dát excelentní hodnocení, Musím to hned napravit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
12.11.11 08:28

Maf myslíš, že bych tě mohla poprosit, jestli by si mi změřila ten fusak?? Mám totiž hodně starý a malej je v něm už akorát a mám strach, abych ještě nemusela kupovat nový 8-o :zed:

Jinak já mám team brown a je super, krásná čoko barvička, akorát je na tom celkem všechno vidět :roll: co se týče skvrn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.11 10:08

Andy délka té zadní části, co je na kočárku, je 96 cm, délka toho, čím se dítě přikrývá (když se to celé narovná včtně toho dolního zahnutého (černého) kusu je 65 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.11 13:57

Holky, dostala jsem jako dárek super věc - která může sloužit jako náhrada rukávníku na kočárku. Nemusíte mít tu nevzhlednou věc na madle a přitom rukávník máte. Je to vlastně šála z dvou vrstev fleecu asi necelých 20 cm široká a na koncích jsou kapsy na ruce, takže dáte ruce do kapes na šále a přes ně držíte madlo. Lze využít nejen u spojeného madla, ale i u golfek. Nebo jen tak bez kočárku kamkoli, když zapomenete rukavice. Paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.11.11 21:16

Maf - můžu poprosit o foto? Nějak si to neumím představit :nevim: … Právě taky řeším nějaký rukávník, tak by to mohl být dobrý tip.. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.11.11 22:36

OK, zítra se vyfotím a pošlu :-) Jen tedy jsem se neptala, kde to tchýně koupkla. Myslím, že v sekáči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
13.11.11 10:43

ssisley nebo ostatní holky s 4R mám dotaz k nákupnímu boxu. Když ho máte dole pod kočárem, nevadí Vám tam pak nákupní koš? Vejde se tam obojí? Zvažuju ještě jeho pořízení, ale zase pokud by se tam nevešel nákupní koš tak ten box oželím. Dík moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.11.11 11:04

Hahahe tak tady je ta fotka. Jde to buď mít takto jen přehozené, nebo to jde vepředu i zkřížit, abys dostala do rukávníků rukama. Když je to zavázané jako šála, tak samo do rukávníků nedostaneš. Na jednoém z těch rukávníků je ještě z druhé strany kapsa na drobnosti a zřejmě to není kompletní. Na horní straně za krkem je zip, kterým to jde rozepnout a uvnitř jsou knoflíčky. Zřejmě tam byla ještě kapuca, kterou jsi mohla složit dovnitř té šály. Asi ta kapuce měla i nějaké zapínání pod krk, aby to zároveň krylo krk zepředu, ve chvíli, kdy se ten rukávník používá. Přijde mi to jako docela dobrý nápad a jde to ušít i doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.11.11 20:17
MMartina1 píše:
ssisley nebo ostatní holky s 4R mám dotaz k nákupnímu boxu. Když ho máte dole pod kočárem, nevadí Vám tam pak nákupní koš? Vejde se tam obojí? Zvažuju ještě jeho pořízení, ale zase pokud by se tam nevešel nákupní koš tak ten box oželím. Dík moc.

Ahoj, my mame box aj kos, zmesti sa to tam vsetko, nie je problem. Len sa potom horsie dostava do boxu ked chces z neho nieco vytiahnut, pretoze v podstate na nom je ten kos, cize ho musis bud nadvihnut alebo dat dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí