Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderpep mám stejný jako mmartina, jsem moc spokojená, ty zipy po stranách super, tady je odkaz
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahoj holky mutsíkářky, tak jsem konečně vyrazili s naším UR a musím říct, že jsem tedy zklamaná
.. do terénu tedy nic moc
.. on asi lepší kočár do terénu nebude, jedině ty klasicky odpružený, ale ty vypadají zase hrozně.. nebo vám to nějak časem povolilo?
Martooni píše:
Ahoj holky mutsíkářky, tak jsem konečně vyrazili s naším UR a musím říct, že jsem tedy zklamaná.. do terénu tedy nic moc
.. on asi lepší kočár do terénu nebude, jedině ty klasicky odpružený, ale ty vypadají zase hrozně.. nebo vám to nějak časem povolilo?
ahojky, já mám teda 4R. Ale před nedávnem se to tu taky řešilo, že ten podvozek časem prý povolí a bude víc houpací, holky říkaly, že se dá srovnat s houpáním třeba na Firkonu. Určitě se ještě ženy ozvou.
Ano povolí to a taky jak dítě bude čím dál těžší, tak s tou váhou už se nebude toliko natřásat v korbičce. Já to zezačátku vyřešila tak, že jsem měla na matraci ještě péřovou peřinku na dvakrát složeou (vnitřek do klasické péřové zavinovačky). Malý si tam lebedil jako na obláčku
Jinak třeba Firkon Verano sice houpe pěkně, ale jen když na něj pořádnou silou zatlačíš. Problém tříkilového miminka, které žádnou silou na korbičku netlačí, tak ani tento kočárek neřeší.
ahojky, tak jsem si nakonec nechala ten nánožník ušít z mmb, dnes došel a naprostá spokojenost. Perfektně sedí, na prcka nefouká, supr. Akorát mi barevně moc neladí, ale člověk nemůže mít holt všechno
. Jinak jsme byli s manželem testovat UR a jsem unešená. Ten kočárek je prostě tank, projede fakt všude a navíc krásně houpe ![]()
tak tedy přidávám foto našeho mutsyka s novým nánožníkem, jak jsem psala barevně neladí (zkoušela jsem uni černý z jiného kočárku a vypadalo to ještě hůř), ale jinak supr
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale mám dotaz. Čekám dubnové miminko a o tomhle kočárku moc uvažuju, líbí se mi (jen ještě nevím jestli 4rider nebo urbanrider). A tak bych chtěla znát váš názor. Jak jste spokojené? Bydlím ve městě, ale na horách náme chalupu a tak budu občas potřebovat projet i nějaký ten terén. Hlubokou korbu už na zimu potřebovat nebudem, ale pak do sporťáku, dám tam i 2leté dítě? A co z originál výbavy koupit a co je škoda peněz? Moc děkuji za odpovědi
Hi, Bibi, no, každý ti doporučí to co má
já mám urbana a jsem na 100% přesvědčená že 4 rider je jako další desítky jiných kočárků od jiných a možná i lepších výrobců ( holky s 4r prominou, prostě jen názor ) Na druhou stranu, pokud budeš jezdit víc ve městě, tak je to dost těžký kočár na zvedání do MHD
a na horách ve sněhu by mohly postačit sáňky
vybavení…no, to je těžké, určitě si kup přídavný koš, ten je k nezaplacení
Za mě je super origo velká pláštěnka na sporťák, jenže je dost velká a neskladná a také dost drahá
Jinak mám i fun seat a malá mi v něm nechtěla moc jezdit, takže to je individuální. Ale pokud by jsi ho koupila, tak zvaž nákup letní sluneční stříšky, protože s boudou od sporťáku je to divné a zase na sluníčku nechat dítě jen tak je také na nic. Origo tašku jsem neměla, přišla mi zbytečně drahá a ve finále jsem toho ani moc neodvozila. Pokud budeš mít vajíčko od MC, tak určitě adaptéry, dají se koupit na bazaru levněji
( já zrovna jedny prodávám
), nánožník - přečti si dvě stránky zpět a uvidíš že s originálem nejsou holky moc spokojené a pak plno dalších doplňků, které nejsou origo, jako sluneční clona, vložka do sporťáku, potah na madlo, organizér, fosf. odrazky na konstrukci
![]()
Dobry den,potrebovala bych poradit.Mam sportak v barve cargo grey s modrym vnitrkem a chtela bych na zimu koupit fusak lodger v barve ultramarine.Ma nekdo tuhle barevnou kombinaci a jak to vypada?Popripade s jakym jinym fusakem jste spokojene.Diky za rady.
Alepoudaki píše:
Dobry den,potrebovala bych poradit.Mam sportak v barve cargo grey s modrym vnitrkem a chtela bych na zimu koupit fusak lodger v barve ultramarine.Ma nekdo tuhle barevnou kombinaci a jak to vypada?Popripade s jakym jinym fusakem jste spokojene.Diky za rady.
ja v nem mam ten sedivy… knights and faries… rekla bych, ze ten vnitrek je spis tyrkysovy nez modry ![]()
bibi - já v mutsy vozím už druhé dítě a jsem spokojená, i po 3 letech intenzivního užívání je jak nový…sporťák mi přijde oproti jiným dost velký, syn je vyšší než většina dětí a vešel se tam v poklidu i ve dvou letech, vešel by se klidně i ted ve 3 a to i s bundou a fusakem a nevím čím ještě - a to má už nějakých 107cm
![]()
jediné co mi na kočárku vadí je menší korbička pro malé mimi - ale to má většina kočárků podobné…s dětmi jsme tudíž do sportáku přesedaly dřív - ale vlastně mi to nijak nevadilo - jen u prvního dítěte jsem z toho byla doclea špatná…ale byly spokojení
je pravda že do MHD je těžší - ale zas je to ve prospěch stability
záleží z jakého jsi města a jak často u vás jezdí nízkopodlažní spoje…já si na ty nízké většinou počíhám a nemusím nic řešit - ale třeba v Praze jich jezdí celkem málo - v Plzni třeba každý druhý
s kočárkem jezdím hlavně po městě, ale skvěle obstál i na horách a v terénu, odpružený je tak akorát - dítě se dá houpat a na nerovnostech moc nedrncá
byla to dobrá volba
Příspěvek upraven 10.11.11 v 14:44
a z priginál výbavy - určitě pláštěnku…
nánožník jsem skoro nevyužila, přebalovací tašku jsem užívala hodně u prvního a zdála se mi dost neforemná - nicméně ted mají lepší tvar než u staršího modelu - nicméně za 1000Kč nebo kolik stála bych si klidně koupila nějakou jinou šikézní, ted radši nosím batoh ![]()
pak jsem dost využila adpatéry na autosedačku …fusak jsem měla od emitexu - originál mutsy prý není tak teplý - ale to je jedna paní povídala, ověřené to nemám
určitě bych nekupovala ani slunečník - lepší je sluneční stříška od teutonie
nákupní koš nemám a zatím mi nijak nechybí - když jdu na nákup dávám dolů do nízkého košíku celou igelitku
Příspěvek upraven 10.11.11 v 14:43