Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1705
19.10.11 15:40

A tady, jak je to tlustý, těžko říct, jestli na zimu dostatečný nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
19.10.11 19:41

Ahoj, koukám na Malvíka, co si pořídím ve slevách a našla jsem tento nánožník http://www.malvik.cz/…rzal-De-Luxe, až budu přímo na obchodě, tak se na to zkusím zeptat, příjde mi dobrý, že má ty zipy, tak snad bude univerzální i na Mutsy :)

MMartina1 píše:
Zuzi, myslela jsem „fotoalbum tématu Mutsy“ je to ve změti fotek co sem do této diskuse holky přidávají.
Odkaz najdeš tu nad číslováním stránek. Když to nenajdeš, tak se ozvi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.10.11 20:08

Easo díky moc, koupila jsem tentýž, co máš ty jen v hnědé barvě. Tak snad budeme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.10.11 22:44

Tak se zase skláním před kolektivní moudrostí této diskuse nebo aspoň před selským rozumem Rybkybezvody :-)
Samozřejmě že ten bazmek z pánskýho obleku je přímo ta věc, kterou jsem zlomila ze sluneční stříšky a hodlala ji shánět někde po galantérkách. Takhle jsem zašla do obchodu s pánskejma oblekamam a mám i do zásoby :-)
Díky Rybko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
21.10.11 11:39
Mafina5 píše:
Tak se zase skláním před kolektivní moudrostí této diskuse nebo aspoň před selským rozumem Rybkybezvody :-)
Samozřejmě že ten bazmek z pánskýho obleku je přímo ta věc, kterou jsem zlomila ze sluneční stříšky a hodlala ji shánět někde po galantérkách. Takhle jsem zašla do obchodu s pánskejma oblekamam a mám i do zásoby :-)
Díky Rybko!
:-D :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.10.11 11:45

Ahojte, moc prosím, poraďte mi - stavěla jsem už odložený sporťák Mutsy UR, že ho vyfotím na prodej, a už se mi nepodařilo složit podvozek, teda myšleno složit na placku. Jak na něj? Když vezmu za tu červenou páčku vlevo, kterou jsem použila na sestavení, nestane se nic, podvozek drží a ani se nehne. Jsem to normálně zapomněla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.10.11 11:53

Červená páčka je jen na stavění. Pokládání se dělá tak, že zmáčkneš prostřední obří čudl na madle a zároveň levou rukou táhneš proti madlu objímku, která je na levé straně madla na místě, kde končí pevná část podvozku a začíná madlo. Obě ty věci tlačíš proti sobě nikoli dolů k zemi. Až to cvakne, kočárek se začne skládat.
Jak dlouho že nejezdíš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
21.10.11 12:57
Mafina5 píše:
Díky Rybko!

Mafi, já vůbec nevím, o jakém bazmeku z pánského obleku to píšeš. Vůbec si neuvědomuju, že by na pánském obleku něco takového bylo. :think: Asi jsem natvrdlá, ale nemohla bys vyfotit? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
5352
21.10.11 13:48

Ta sluneční clona se přichycuje ke kočárku takovým jako háčkem, nebo jak to říct, který se navleče přes kraj boudičky. Na ramínku od pánského obleku tato věc plní funkci tu, že drží kalhoty, aby nesjeli z toho držáku. Už víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.10.11 14:06

jo hen ten onen bazmek :lol: :lol: :lol: :lol: tož to jo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.10.11 14:44

Nevím,ale to bude asi tím, že jsem nikdy neviděla nebo si neuvědomuju, ramínko na pánský oblek. MAnžel totiž obleky nesnáší. :oops: Ale už mám aspoň trošku představu, kdyby se nám ta úchytka taky zlomila, což se stalo v létě, ale kamarádka měla naštěstí náhradní z Emitexu… Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.10.11 16:08
Mafina5 píše: Červená páčka je jen na stavění. Pokládání se dělá tak, že zmáčkneš prostřední obří čudl na madle a zároveň levou rukou táhneš proti madlu objímku, která je na levé straně madla na místě, kde končí pevná část podvozku a začíná madlo. Obě ty věci tlačíš proti sobě nikoli dolů k zemi. Až to cvakne, kočárek se začne skládat.
Jak dlouho že nejezdíš? :lol:

Děkuju ti, dobrá duše. :kytka:
Nejezdím s tím od jara, co mám golfky. Ale já nedokážu udržet informaci ani půl hodiny, natož půl roku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.10.11 16:45
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.10.11 17:19

holky, jestli někdo chcete něco od Lodgera, tak Malvík má teď 20 % slevu

http://www.kuponet.cz/malvik-cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
24.10.11 13:26

Dámy, tak mi to nedalo a napsala jsem do Malvíka email, jak to bude se slevami s časopisem Maminka a jelikož se tam chystám nakupovat poprvé, tak mě překvapilo, že mají slevy jen na věci z obchodu, ale také z cen z obchodu. Chtěla jsem si koupit např.sport.nástavbu Mutsy a taky jídelní židličku, ale u té např. mají cenu na netu 2599,–, ale na prodejně 3699,– Tak to je teda pěkně hloupý. V době slev tam bude milion lidí, tak to nemá cenu tam vůbec jezdit a už vůbec né s miminkem. Jaké máte zkušenosti z loňska??
Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4