Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
18.10.11 20:32

Hani díky za info i když tedy přišlo trochu pozdě. Už jsem fusak koupila, tak doufám, že se malý vejde. To mě vůbec nenapadlo, protože některé holky tady ho používají, tak mě nenapadlo, že by se malý nevešel. Taky má rok… Zvažovala jsem taky Emitex, ale na Aukru se běžně dražej kolem 500 korun a to se mi za použitý usak, který nový stojí 900 zdá opravdu moc. Kdežto ten Mutsy aspoň bude do setu ke kočárku. No tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
18.10.11 20:37

Mafi Vašíkovi je 21. měsíců a fusak mu je dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.11 21:51

Tak díky za uklidnění :-)
Už se na něj těším.
Dnes jsem poprvé zažila co jsou to ty vámi zmiňované díry v boudičce :-) SUndala jsem už letní vložku a dala zatím emitexovou zavinovačku do autosedačky. Malýmu už je trochu menší, neb jepro miminka a tak nedosahuje na celou opěrku a nepřekrývá ty díry jako vložka nebo fusak. Šli jsme po větru a já malého položila a nafoukalo mi přes boudičku do obličeje :-) Ale stáhla jsem obě ty strany, zarovnala a zakryla jsem tzy díry v pohodě. Nic mi na jedno straně nevyskočilo,. když jsem na jedno straně stáhla. TAkže pohoda. Jen se na to nesmí zapomenout to pěkně srovnat a zakrýt… To by šlo vyřešit gumkou, která by spojila obě stgrany boudičky - jen by to chtělo vychytat délku té gumičky tak, aby v době, když kočárek není naležato nedeformovala boudičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.11 21:53

Jo holky, napadlo mě, takové ty umělohmotné bazmeky, co drží sluneční stříšku, nedají se někde koupit? Já dnes jeden rozlomila :cert: Mají takovou věc v galantérce? Nekupovali jste to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
18.10.11 22:26
Mafina5 píše:
Jo holky, napadlo mě, takové ty umělohmotné bazmeky, co drží sluneční stříšku, nedají se někde koupit? Já dnes jeden rozlomila :cert: Mají takovou věc v galantérce? Nekupovali jste to některá?

zkus tam dát takový ten hajzl co je na pánském obleku, resp. na kalhotách, co jej drží na ramínku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.11 22:30

No to je tip! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.10.11 13:34
TerezaJ píše:
Mafi Vašíkovi je 21. měsíců a fusak mu je dobře :nevim:

my mame tiez 21 mesiacov a vojdeme sa do neho v pohode.. a myslim si ze teply je dost .. nanoznik sme nevyuzivali. Mozno ze tie starsie modely boli tensie a kratsie.. neviem. Mame model 2011 a sme spokojni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.10.11 13:48

fusak

Skusila som detailnejsie odfotit origo fusak Mutsy. Vnutro je teply fleece, potom je asi molitan (vatelina) alebo co, nieco makke ako paperova bunda a vrch je ten isty matros ako kocik (mame team.

Příspěvek upraven 19.10.11 v 14:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.10.11 13:50

origo fusak Mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
19.10.11 14:09

fusak na kociku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.10.11 14:12
easa píše:
origo fusak Mutsy

ten teda vypada uplne jinak nez ten starej…starej zadnou vypln nema…a vrchni cast ma o polovinu kratsi :-) a vypada aji prodlouzenej celkove takto kdyz je v tom kocaru…rocni dite se tam vlezlo tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.10.11 14:53
mikitaa píše:
easa píše:
origo fusak Mutsy
ten teda vypada uplne jinak nez ten starej…starej zadnou vypln nema…a vrchni cast ma o polovinu kratsi :-) a vypada aji prodlouzenej celkove takto kdyz je v tom kocaru…rocni dite se tam vlezlo tak tak

…tak to souhlasím. Mám právě ten starší. Dnes jsem ho vytáhla, protože jsme zapomněli v autě nánožník a jen na deku bylo moc sychravo. Takže malé je 13 měsíců a má to opravdu jen tak tak. Určitě není nijak veliká, má 84cm a měla tedy botičky a byla v tom dost nafest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.10.11 15:00

Jj, také mám ten starý fusak, kdy je ještě z normoš látky takové něco jako manšestr a malému je 13 měs. a není to žádný velikán a je tam akorát, tak doufám, že nebudu muset shánět jiný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.10.11 15:04

andy a to je jeste jinej…jeste starsi typ ten jakoby mansestr…ale ty byly moc krasny zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
19.10.11 15:39

Jj, to bude nějaký starší max. 2006 nebo mladší by to mělo být, fotila jsem to teď z mobilu, tak se omlouvám za nekvalitu, ale aspoň pro přestavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí