Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderbara s nákupník košem se neluč, ten užiješ i tak, jen je do něj trošku horší přístup, ale odvozila jsem v něm i ve sporťáku proti směru všechny nákupy.
Tak tedy díky, ušetřily jste mi čas a energii lítáním po obchodech a zjišťování, který sporťák bude ten nej. Mafina5 - jak píšeš o origoš nánožníku, tak mi došlo, že to byl ten kámen úrazu, který tady někdo popisoval, že s ním bojuje. Já jsem na to levá, tak snad se to naučím používat. Díky, koupím Mutsy, ale až tak v prosinci, to bude malé 6 měsíců, což bude akorát. Zajímá mě Mafino, jak staré dítko si v něm vozila nebo ještě vozíš? Díííky
MMartina1 píše:
bara s nákupník košem se neluč, ten užiješ i tak, jen je do něj trošku horší přístup, ale odvozila jsem v něm i ve sporťáku proti směru všechny nákupy.
už mám přendáno. A přístup je fakt nestandartně malý. Ale dá se to. V létě by to ještě šlo, ale jak je tam navíc i ten nánožník a kočár v leže… Ale je fakt, že jsem byla zvyklá ho používat na extra náklady ![]()
Zuzko, přecházeli jsme do sporťáku v 5,5 měsících a vozím samo dodnes. Malému je rok. Dnes jsem ho vyfotila s tím nánožníkem.
bara2 píše:MMartina1 píše:už mám přendáno. A přístup je fakt nestandartně malý. Ale dá se to. V létě by to ještě šlo, ale jak je tam navíc i ten nánožník a kočár v leže… Ale je fakt, že jsem byla zvyklá ho používat na extra náklady
bara s nákupník košem se neluč, ten užiješ i tak, jen je do něj trošku horší přístup, ale odvozila jsem v něm i ve sporťáku proti směru všechny nákupy.
horší je přístup do koše když se jede po směru a děcko máš v lehu, to se tam fakt nedostaneš vůbec, ale jinak se to dá ![]()
Mafina5 píše:
Zuzko, přecházeli jsme do sporťáku v 5,5 měsících a vozím samo dodnes. Malému je rok. Dnes jsem ho vyfotila s tím nánožníkem.
Ahoj, já se omlouvám, neměl to být fusak, ale nánožník. Prý je s tím problém při nasazování. Tys ten problém neměla??
MMartina1 píše:holky, vozím dítko ve sporťáku proti směru i s nákupním košem (ano, přístup je blbý - musím vždy zvednout nožky, ale i tak se tam toho dost narve). Problém ale je, že se mi tím pádem stále zacvakává aretace koleček, což je dost na prd… Jezdila jsem tak celé léto a přišla tak vlastně o jednu velkou výhodu tohoto kočárku.
Je to jen můj problém nebo vám to dělá taky?
nemluvím jen o narvaném koši (to je celkem jasný, když to přímo tlačí na tu páčku), ale i koši prázdném… ![]()
Zuzi, nánožník mám origoš i neorigoš z MMB. Na origu nánožníku mi vadí, že nekryje proti větru. Neorigo je v tomto lepší, má vysoký límec až před obličej dítěte a nechala jsem si ušít s dvouma zipama po stranách, aby se mi tam líp nandaval na fusak. Vkládala jsem tu do fotogalerie obrázek
No a sluneční stříška stínítko nemá, ale je vážně dost dlouhá, takže zakryje hlavu krásně. Navíc se dá nezávisle na sobě naklápět levá a pravá strana, takže si ji můžeš vymodelovat podle potřeby. Malej je už větší, takže v kočáře nespí, tudíž nevím, jak moc plní účel když dítě položíš.
Holky, co používáte originál fusak, jak jste s ním spokojené? Já zvažuju, že koupím druhý fusak, abych nemusela pořád předělávat z Mutsy do Maclarenu, tak na Maclaren je tedy fakt předraženej, tak jsem si říkala, že bych přendala svůj Aesthetic do golfek a do Mutsyny pořídila origoš v hnědé barvě. Je dost teplý? Je třeba srovnatelný co do tepla s Emitexem? Používáte ho i s nánožníkem origo a sedí to? Jak myslíte, že by ten hnědý do Active Coffee kočárku vypadal?
Mafina5 píše:
Holky, co používáte originál fusak, jak jste s ním spokojené? Já zvažuju, že koupím druhý fusak, abych nemusela pořád předělávat z Mutsy do Maclarenu, tak na Maclaren je+u */tedy fakt předraženej, tak jsem si říkala, že bych přendala svůj Aesthetic do golfek a do Mutsyny pořídila origoš v hnědé barvě. Je dost teplý? Je třeba srovnatelný co do tepla s Emitexem? Používáte ho i s nánožníkem origo a sedí to? Jak myslíte, že by ten hnědý do Active Coffee kočárku vypadal?
Mafino, tak za mě určitě originál ne. Máme tedy ten normální, ne Eskimo, ale teplotně ho využívám teď. Na velkou zimu určitě ne, a to není Adélka nijak zvlášť zimomřivá…
Já se asi do tvé fotogalerie nedostanu - nebo nevím jak na to. Jsem tu občas a moc se neorientuju, ale předpokládám, že musíme být přátelé.
MMartina1 píše:
Zuzi, nánožník mám origoš i neorigoš z MMB. Na origu nánožníku mi vadí, že nekryje proti větru. Neorigo je v tomto lepší, má vysoký límec až před obličej dítěte a nechala jsem si ušít s dvouma zipama po stranách, aby se mi tam líp nandaval na fusak. Vkládala jsem tu do fotogalerie obrázek
Příspěvek upraven 18.10.11 v 09:13
Já mám Emitex fusak, jsem s ním spokojená, drží hezky, nic nikam neklouže ![]()
Jooo, k tomu kočárku, nevím, jestli bych koupila ten samej
Líbí se mi, ALE vadí mi:
Adélko a jak ho máš starý? Já mám pocit, že jsem tu někde četla, že jsou teď ty novější fusaky nějak teplejší. Já kdysi měla starší Muts ykočárek a s origo fusakem tak z roku 2006 a ten tedy opravdu byl podzimní… Doufala jusem, že ty nové jsou teplejší. Ach jo! Tak budu hledat dál Nechce se mi dávat za jetý Emitex 500, když nový stojí 900 to mi fakt přijde, že není adekvátní ale na Aukru se tak prodávají ![]()
Příspěvek upraven 18.10.11 v 15:52
mafi na zimu jedine eskimo…ten obyc je jen ta latka stejna jak na kocaru podsita slabounkym flisem (to uz nanoznik je mozna silnejsi
)..pouzivala sem na jare a na podzim…ale mam teda asi 6 let stary.