Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak moc děkuju! Mrknu tedy po něm a vyzkouším asi s kamarádkou s jejím tříletým prckem a uvidím, co mi na něj řekne.
Tak holky o mě ví, že já jsem spíš takový kritik Mutsy, ale musím říct, že mě teda fusak nesjíždí, a to ho nemám nijak vzadu na kočáru upěvněný. Problém nebude v kočáru, ale spíš ve fusaku. Jinak Peg Pérego - já bych nešla do trojkolky a navíc nemá otočnou sedačku pro a proti směru, což mě osobně by hodně vadilo zvláště ze začátku, kdy je mimčo ještě malé. Ale zase je pravda, že má hodně věcí co mě třeba na sporťáku Mutsy chybí. Ale ten sed pro a proti by byl pro mě důležitý.
zuzkanoo píše:
Ahoj, koukám, že je tu tolik příspěvků na Mutsy, že nemám šanci to přečíst. Chci se zeptat na sporťák Mutsy, nenašla jsem nic pozitivního, kde by maminky psaly, že je super. Mám hlubokou korbu a spokojenost, jen mohla být větší, ale o sporťáku uvažuji např. od Peg Pérego - je větší např. Prý u Mutsy nedrží fusak a pořád sjíždí nebo co. Upřímně, vy kdo ho máte, nekoupily by jste jiný??
Děkuji za odpověď Zuzka
Také bych nešla do jiného kočárku než je MUTSY ( teda ve sportovní verzy, golfky mám samo jiné ), ale jen v případě že bych měla zase UR, 4 Rider je podvozkem jako jakýkoliv kočár, takže tam není důvod proč zůstat u jedné značky
jinak já bych si příště jiný kočár určitě koupila (a pořád s tím koketuju), ale ne kvůli podvozku, ale právě kvůli sedačce. Ale co je fakt super na Mutsy, tak to nákupní koš, to je fakt špička.
mám UR, takže taky mi ho doporučíš? Moje Dominička má ve 4 měsících 64 cm, což je teda velké dítko a tak ho budu již brzy potřebovat. Prý ale do něj fučí z každé strany a já nevím co ještě. Asi jsem jako první narazila na ty špatné recenze, tak se teď toho bojím.
Zuzko-pokud je malá v korbě spokojená,tak bych jí tam ještě nechala.
Jak ti určitě napíšou i istatní holky,tak s velikostí korby většinou problém neni.Mě v ní malá vydržela do osmi měsíců(červencové čtyřkilové dítě),holky dávaly do sportáku dřív jen proto,že jejich prcci se v korbě nudili a chtěli vidět.
A s tím profukováním bych s hlavu nedělala,za prvé to není tak zlé a za druhé tam budeš mít stejně fusak,tak ani foukat nebude ![]()
přesně tak, to profukování bych taky zas tak neřešila. Je to spíš estetický problém, že na jedné straně to stáhneš a na druhé to vyskočí. Ale skoro všechny máme na léto vložku do kočárku a na podzim a zimu nějaký fusak. Jinak v létě to profukování ještě uvítáš, protože jinak se ta sportovní sedačka vyvětrat nedá. Pokud tedy nevyměníš boudičku za sluneční stříšku, což teda musím přiznat, že je taky super věc.
ok,tak to zatím nechám, malá je v hluboké korbě spokojená, jen jsem ještě nezkoušela jestli se tam vejde i s fusakem, přece jen už ted je tam tak tak, prominte, že píšu občas bez háčků, ale mám jí na klíně ![]()
tak za me sportak je ten nej nej kocar co sem mela moznost vyzkouset!!! hluboka me u mutsy nevyhovuje…ale na sportaku sem ja za pouzivani nenasla jedinou vec s kterou bych byla nespokojena…fusak se musi pridelat…a to asi v kazdym kocaru aby nesjizdel ![]()
Ještě jedna věc, vyspí se v tom kočárku i 2-3leté dítě?? Kamarádka dávala prcka spát ven do kočárku, ale Mutsy mi u nožiček příjde dost úzký - já soudím jen z fotek, zatím jsem ho nezkoumala osobně.
zuzkanoo píše:
Ještě jedna věc, vyspí se v tom kočárku i 2-3leté dítě?? Kamarádka dávala prcka spát ven do kočárku, ale Mutsy mi u nožiček příjde dost úzký - já soudím jen z fotek, zatím jsem ho nezkoumala osobně.
vyspi…ale stejne blbe jako v kterymkoliv jinym sportaku…nohy uz ma ven proste ![]()
Já, jak asi stálé čtenářky odhadnou, sporťák doporučím. Takových vychytávek, jako má Mutsy sportovní sedačka, má málo který kočárek a těch možností - jak už holky psaly - v létě super letní stříška, nastavení hloubky sedu super pro menší děti, přídavný koš, nastavení sedu do skutečného sedu nikoli jen pololehu, za mě tedy i dobré krytí jak boudičkou, tak nakonec i origo nánožníkem, se kterým jsem se po čase naučila zacházet tak, že mi dítě kryje opravdu velice dobře atd. atd. A ten design samo - mě se sporťák od Mutsy tedy líbí moc narozdíl od Gesleinu, který s ním některé holky srovnávají. Ten designově podle mě je srovnatelný spíše s Teutonií a to není kočárek, který by se mi líbil…
Sporťák je fajn. Taky bych neměnila. Hlavně ale proto, že kočár dělá především podvozek a ten má urban bezkonkurenční.
Já jsem zrovna před přesedláním do sporťáku z hluboké, ale oddaluju to každým dnem, co to jde.
Zatím budu malého vozit proti směru a nějak se nedokážu rozloučit s nákupním košem. Ale do hluboké se mi už s fusakem nevejde. Jsem na sebe zvědavá, jak budu zas po letech zápasit s háky a štelovat hloubku sedu. Asi jdu preventivně najít návod.
![]()
Upozornuju, ze Malvik ma jine ceny v obchode a jine ceny na internetu… v obchode se ty slevy moc nevyplati.
Ja bych mutsyho taky 100% koupila znovu, nevím o lepším mezi čtyřkolkama (jedině možná gesslein?).