Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
5.10.11 19:57
cherries píše:
Můžu se zeptat, co říkáte této tašce k Mutsy - myslíte, že tam bude držet na těch patentech?
http://www.malvik.cz/…n-umela-kuze

Já mám small massenger bag koženkovou od firmy Lassig, ty úchyty jsou asi stejné na všech těch taškách této firmy a ta moje drží na rukojeti dobře,vůbec neklouže, mám teda koženou rukojeť, na té pěnové nevím,ale asi to bude podobné. Ale od té doby,co jsem objevila tajemství přídavného koše,už jsem tašku na rukojeti nevezla :mrgreen: :mrgreen: a to jsme pořád ještě v hluboké korbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.10.11 19:58

jo tasku jsem taky nepouzila po tom co jsem poridila kos…zbytecne vyhozeny penize :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.10.11 20:02
mikitaa píše:
jo tasku jsem taky nepouzila po tom co jsem poridila kos…zbytecne vyhozeny penize :lol:

Mám opravdu zřejmě hloupý dotaz - ale přidávný koš mutsy jde použít i k hluboké korbě?? myslela jsem, že lze jen ke sporťáku ve směru po jízdě. A proti jízdě lze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.10.11 20:03

Navíc se mi Mutsyk líbí bez jakékoliv tašky,je to takový elegantní kočárek, a podle mého, sebehezčí taška na rukojeti trošku kazí ten dojem. Ale je to jen můj názor. Každý podle svýho gusta. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 20:06

Koš lze mít na kočárku kdykoli. Pod hlubokou korbou je dokonce nejpohodlněji sundatelný a opět nandatelný (jestli takové slovo vůbec existuje :-))) ). Kouzlo koše Mutsy alespoň pro mě tkví v tom, že ho je možné v obchodě sundat z podvozku, pověsit si ho přes ruku, nakoupit do něj, za pokladnou zboží opět bez jakékoli tašky naskládat do košíku a opět zavěsit pod kočárek…
U sporťáku proti směru je složitější ho využít, ale některé holky to zvládly. Po směru je to opět ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 20:08

Jo, jo, taky miluju Mutsýka hlavně bez tašky. Ale co je malý už větší a vozíme poříd nějaký křupky, pití, banánky, příkrmy a pro mě samo prašule a doklady, tak tašku musím mít i do lesa, neb se obvykle zastavujem na zahrádce v restauraci za lesem na kafíčko :-) U hluboké korby jsem tašku moc nevozila a měla malou černou ozdobnou taštičku od nějaké kosmetické sady s přebalováním hozenou v koši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
5.10.11 20:13

Já ho vozím u hluboké a u autosedačky a úplný luxus.Moc ho nesundávám, jenom to do něj vždycky v obchodě naházím a jedem, většinou překračujem nosnost košíku :-? ,tak se mi pak na ty háky špatně nandává,chce to trošku sílu, v malém holt nakupovat neumím.Ale jinak je to super věc,DOPORUČUJI :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.10.11 20:13
mikitaa píše:
jo tasku jsem taky nepouzila po tom co jsem poridila kos…zbytecne vyhozeny penize :lol:

já tašku nikdy ani nevlastnila - koš samo jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 20:18

Mooch, ale ty máš taková ten organizér. Mohla bys mi pls. změřit, jakou má šířku? Já zvažuju, že něco koupím na golfky (aby tam byla kapsa na pití a zavíratelná kapsička na doklady). U nás vcšichni mají tento ale ten právě nemá tu kapičku na drobnosti zavíratelnou, takže máš peněženku vystavenou jako na krámě, ale taky když třeba prší, tak to musí nějak řešit…
Moje golfky mají tyčky od sebe 36 a Mutsyna 47 cm. Tak sháním něco, co bude vypadat relativně dobře na obojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.10.11 21:10

¨Změřím zítra, mám ho v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
6.10.11 00:39
petra.k píše:
Ahoj fanynky Mutsíků:-))
potřebuju poradit, musíme přesedlat z korby do sporťáku, Honzíkovi bude zítra půl roku a je hodně dlouhý, má skoro 8,5 kg, zkrátka se tam nevejde…
Přemýšlím jestli pod něj nemám ještě něco dát, nějakou tvrdou podložku, aby měl záda v rovině, a taky co s pásy, poutaly jste už takhle malé děti??Dceru jsem vozila v polské korbě až do roka, tak ted tápu.
Díky moc Petra

já bych nic nedávala, ale zase bych rozhodně nepolohovala ani malinko do sedu, nechtěla jsem ničit malé záda. Jinak jsmě měli naducanej fusak a na přechodu opěrky zad a sedu jsem dávala na vyrovnání deku ( kvůli hrbu co někdo má a někdo ne :mrgreen: :wink: )Jinak jsem malou pásala když ležela, jednak kvůli pojezdu u schodů a i pro lepší pocit, od nějakého 10 měsíce si to už ale netroufnu, protože by mě sežrala kdyby se nemohla otáčet a dělat blbůstky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
6.10.11 10:25

Moc Vám děkuju:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.10.11 15:35
Mafina5 píše:
Mooch, ale ty máš taková ten organizér. Mohla bys mi pls. změřit, jakou má šířku? Já zvažuju, že něco koupím na golfky (aby tam byla kapsa na pití a zavíratelná kapsička na doklady). U nás vcšichni mají tento ale ten právě nemá tu kapičku na drobnosti zavíratelnou, takže máš peněženku vystavenou jako na krámě, ale taky když třeba prší, tak to musí nějak řešit…
Moje golfky mají tyčky od sebe 36 a Mutsyna 47 cm. Tak sháním něco, co bude vypadat relativně dobře na obojím…

Tak ta červená čára je 35cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1390
6.10.11 15:51

Ahojky, jsem tu zas, omlouvám se…
V babyparku nám ke sporťáku nedali návod, tak nevím jak se nastavuje hloubka sedu, poradíte?? Ještě se chci zeptat jestli podpěrka nohou Vám drží i v poloze nahoře, myslím tím ne vodorovně ale spíš svisle nahoru(aby mimi nesklouzaválo dolů)
Díky moc za rady, zkoušela jsem to tady v diskuzi hledat, ale je tak dlouhá, že se mi to nepovelo.P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
6.10.11 16:08

Mooch díky, jsi úžasná. Super je ta kapsička na lahváč :palec: Je to někde z MMB?

Petro - hloubka sedu se nastaví takovými kolečky na bocích sedačky (přímo v tom zlomu). Je na nich napsáno Large/Small. Obě kolečka zatlačích co to jde proti sobě a otáčíš tak, aby se ta sedačka přešoupla o půlkolečka dopředu. Jde to poměrně ztuha. Já si to proto nastavovala, když jsem měla sporťák sundaný z podvozku. Vzhledem k tomu, že ta opěrka se vlastně v dolní části přesune o průměr toho kolečka dopředu a je tak asi o 5 cm posunutá po sedačce dopředu, není možné opěrku nastavenou na small sklonit do lehu bez toho, aniž by mezi opěrkou a sedačkou vznikl schod. Výrobce uzřejmě předpokládá (vzhledem k tomu, že jde o nastavení hlopubky sedu nikoli lehu), že při přestavování kočárku do lehu hloubku sedu opět upravíš zpět na large. To je ale opravdu hodně nepraktické a tak věštšina holek řeší ten schod tak, že pod vložku (pokud ji máš) položí na sedačku složenou plínku a tím ten schod vyruší.

Jinak pokud máš sporťák dobře přichycen na podvozek (tedy kromě přicvaknutí při jízdě proti směru použiješ často diskutovaný sucháč, kterým sedačku upevníš k podvozku a po směru ty dva háky zachytíš mezi tyčky) pak dítě leží na sedací části ve vodorovné poloze a má jen mírně přizvednutá zádíčka. Není důvod aby sjíždělo dolů po sedačce. Pokud ti dítě sjíždí, pak máš špatně uchycenou sedačku viz ten sucháč nebo háky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí