Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
29.9.11 08:19
terinka4444 píše:
Mafi, ta kolekce 2011 je jiná :cert: :cert: :cert: na boudě je jen guma, už tam není jediný úchyt k sedačce a fakt je ta látka vzadu kratší než u 2010 :cert: :cert: :cert: :cert: jak se položí, jsou tam díry. Načtěstí to schová fusak, ale i tak :cert: :cert:
Mafina5 píše:
Já tedy žádné díry nemám. Mám sportovní doplněk Active Coffee 2010. Malého jsem do sporťáku dávala na jaře v březnu a občas ještě byla zima a vůbec žádný problém jsme neměli…

Holky,můžete mi prosím někdo vyfotit,jaké úchyty to pořád myslíte?
Já mám kol 2007 a žádné úchyty tam teda nemám :nevim: je tam taky jen guma a fuky to dělalo taky,musela sem boudu upravovat,aby to tam nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 09:05

Já taky žádné úchyty nemám. Ale teď jsem se na to dívala a fuky tam mám taky. Ale je pravda, že já jezdím pořád s vložkou (proto jsem si toho nevšimla). Takže to neřeším. Když je tam ta vložka, tak je malý utěsněný jako v domečku :-) Už jsem si na tu vložku tak zvykla, že se mi bez ní kočárek už ani nelíbí, takže buď vložka, nebo fusak a je vyřešeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
29.9.11 09:17

Jj, řeším to stejně jako Maf, vložka nebo fusak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
29.9.11 09:17

Ja mam 2010 a drobne otvory tam mam taky… sem tam to stahnu, ale neprislo mi to nic, co by bylo hrozny.

• Citovat
  • Upravit
69235
29.9.11 09:44

Mafi, máš pořád tu od pinkie?

Já měla doma loňskou kolekci z USA a tam byly na boudě normálně ty cvoky 4 na každé straně napojené na gumu, těma se to přicvaklo k zádům sedačky, když byla posazená, tak nelítala ta látka boudy vzadu a jak se to položilo, tak to naprosto pěvně drželo, nikde ani dírka, jen se mi nehodila barva k fusaku lodger, tak jsem to prodala a koupila tady v Čechách cargo grey a je ta bouda jinak řešená. Ale už to nevyfotím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.11 09:57

taktez sem mela v kocaru vlozku tak o dirach nic neivm…a na boude taky zadny cvoky ..latka byla na volno :wink: to maji asi jen v USA :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.9.11 10:12

já ty mezery budu řešit samolepícím sucháčem, u nás to nejsou jen malé otvory, ale vždycky mi ta boudička, když ji na jedné straně stáhnu, na druhé straně vyskočí přes opěrku, tak proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.11 10:16
Jo o polovinu levnější, větší kus látky a ještě patentky :lol: :lol: :lol: ale cargo grey tedy nemají :lol: :lol:
mikitaa píše:
taktez sem mela v kocaru vlozku tak o dirach nic neivm…a na boude taky zadny cvoky ..latka byla na volno :wink: to maji asi jen v USA :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 11:24

Jo vložku mám pořád od Pinkie. Všimla jsem si, že mi taky vyšisovala, protože jsem si od ní koupila ještě kus látky, že tím případně vyřeším bočnice na letní stříšce. Ale nakonec jhsem to neřešila a ten kus látky je schovaný a je tedy trochu tmavší, než na vložce, která je celý léto vystavená sluníčku, ale není to nijak vidět. Vložka je prostě celá světlejší. Pořád je krásná viz foto z naší podzimní dovoené v Jeseníkách :-) I když na té fotce toho asi moc vidět není, jen to, jak je ten kočárek pořád krásnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
29.9.11 11:53

Ahoj všem :mavam:
Začínám vybírat náš první kočárek a o MUTY je tady jen chvála. Poradíte mi prosím ve které brněnské prodejně se na tento kočárek dá podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
29.9.11 12:28

Určitě třeba v Babyparku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 13:40

V Babyparku mají určitě největší výběr, nicméně viděla jsem několik kusů ze starší kolekce také v prodejně na Tomkově náměstí (myslím, že tak nějak se to jmenuje - je to poměrně známá brněnská prodejna dětských věciček).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
29.9.11 14:12

To bude možná Balli, na Tomkově náměstí, jestli si to dobře pamatuji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.11 14:44

sem si rikala ze balli neznam..ale na baraku maji napsany baby line..tak proto..tady http://www.kocarkyballi.cz/…rku_Brno.php
a jeste v brne je ruzovy panter takova vetsi znama prodejna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 15:33

Ale růžový panter Mutsy neprodává pokud vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí