Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky, kdyby jste někdy zavítaly do Tábora, tak budete čučet, kolik tady jezdí Mutsyn. A převážně urbanů.
Ještě jsem se chtěla zeptat - nechávali jste si někdo zrepasovat mutsynu jakoby na reklamaci? Teď v říjnu mi končí záruka a nejradši bych jim to tam dala, aby mi to poopravili a třeba povyměňovali, aby byla fakt v pohodě. Začíná mít totiž vůle a po zkušenostech s prvním podvozkem…
Ahojte baby,
neviem či sa Vám sem môžem trošku votrieť, ale našla som Vás ako najrozsiahlejšiu diskusiu ku kočíkom Mutsy. Vďaka Vám som objavila stránku babypark.cz len ešte musím zistiť či posielajú aj na SK (do Brna to síce nemáme ďaleko, ale nejaké km to sú
.
No ale k veci, v januári čakáme bábo a mám zatiaľ objednaný podvozok UR a vaničku Joye Silver. Ostatné som ešte neobjednávala, takže Vás poprosím o tipy, čo nevyhnutne budem k tomuto kočíku potrebovať s tým, že šporťák budem mať úplne iný.
Ktorú tašku máte ku kočíku? Máte niektorá aj ten batoh? Lebo naživo som ho nikde nevidela a chcela by som vedieť jeho vnútorné rozloženie.
A ďalej čo sa týka fusaku: rozmýšlala som nad Emitexom, lebo ten som mala pri prvej dcérke ale ako čítam, tak používate aj iné …
Ad autosedačka: všetky ste mali Maxi cosi? Lebo som rozmýšlala, či neskúsim z Poľska objednať tú originál Mutsy Traveller.
Inak čo sa týka výskytu kočíkov u nás, tak Mutsy nula bodov. Videla som jeden jediný za celé tehu… u nás letia Concordy, Jané .....
Luaella: doporucuju ten nakupni kos
pak mozna ani tasku nebudes potrebovat ![]()
Tak já jsem od Ondálka byla spokojená, mám 4R podvozek a nemám s ním problém a jezdíme s ním často, skládáme…vím, že na něj bývají reklamace, ale zatím v pohodě… Říkate, že v Babyparku i jinde mají košík taky za 910, ale po košíku pátrám už půl roku a nejlevnější byl za 1.050,– tak proto jsem zajásala. Ve Zlíně holt Mutsy prodejce je, ale má vystavený jeden sporťák UR a když si to chcete vyzkoušet mimo vystavený model, musíte si to pak koupit…vy, co jste od Prahy, tak asi nemáte problém, ale tady to problém je, takže já jsem vše musela kupovat přes net a aniž bych to kdy viděla či zkoušela…takže celkem risk to byl.
Anielkha píše:
Luaella: doporucuju ten nakupni kospak mozna ani tasku nebudes potrebovat
Anielkha ďakujem. Ten kôš som aj chcela, ale na predajni mi tvrdili, že ho tam nemám ako upevniť, že to sa dá len k tej športovej časti ![]()
Luaella píše:Anielkha píše:Anielkha ďakujem. Ten kôš som aj chcela, ale na predajni mi tvrdili, že ho tam nemám ako upevniť, že to sa dá len k tej športovej časti
tak to urcite jde.. jde i k autosedacce… nasla jsem peknou fotku z alba tady
ma svoje vlastni haky, takze jde na mutsy kdykoli.
taky bych doporučovala koš. Já mám ještě origo tašku, jak se malej probudí, tak ji vyfotím. Ale tašku můžeš mít jakoukoliv. Já jsem ji v nakupovacím amoku pořídila až se sporťákem, do té doby jsem jezdila se sportovní taškou Adidas, a to stejně jenom k doktorce nebo na návštěvy. Na obyčejné procházky po venku velkou tašku ani nepotřebuju.
Jinak gratuluju ke korbičce Joey Silver, já jsem ji měla a je fantastická, výjimečná.
Anielkha píše:Luaella píše:tak to urcite jde.. jde i k autosedacce… nasla jsem peknou fotku z alba tadyAnielkha píše:Anielkha ďakujem. Ten kôš som aj chcela, ale na predajni mi tvrdili, že ho tam nemám ako upevniť, že to sa dá len k tej športovej časti
No veď práve podľa tejto foto som usúdila, že to pôjde aj pod vaničku. Bohužial, panie predavačky asi ani nevedia čo predávajú ![]()
@MMartina1 a aký fusak si do nej mala?
MMartina1 píše:
Jinak gratuluju ke korbičce Joey Silver, já jsem ji měla a je fantastická, výjimečná.
Taky jsem ji chtěla, ale holky mě od ní odrazovaly, ptž je menší než ostatní Mutsy korbičky.. ale je úžasná ![]()
Martooni píše:MMartina1 píše:Taky jsem ji chtěla, ale holky mě od ní odrazovaly, ptž je menší než ostatní Mutsy korbičky.. ale je úžasná
no, já myslím, že těch minimum centimetrů roli nehraje. Je fakt, že někdy kolem 5ti měsíců jsme přešli do klasickýho hlubokýho kočáru, protože v Mutsy hluboké se mu přestalo líbit. Ale korbičkou Joey to nebylo. Zkoušela jsem ho dávat i do normální Mutsy hluboké korby a ten rozdíl byl fakt o ničem. Takže u mě korba Joey pořád vede.
Luaella píše:Anielkha píše:Luaella píše:tak to urcite jde.. jde i k autosedacce… nasla jsem peknou fotku z alba tadyAnielkha píše:Anielkha ďakujem. Ten kôš som aj chcela, ale na predajni mi tvrdili, že ho tam nemám ako upevniť, že to sa dá len k tej športovej časti
No veď práve podľa tejto foto som usúdila, že to pôjde aj pod vaničku. Bohužial, panie predavačky asi ani nevedia čo predávajú
@MMartina1 a aký fusak si do nej mala?
nejdřív Emitex, ale ten mě hodně zklamal, teď mám Little Angel, velká spokojenost, a to nejen s fusakem.
http://www.dita-angel.cz/…sive-outlast
foto taška: vnitřní uspořádání, fotka je z mobilu tak snad tam bude něco vidět. Celý prostor je předělený třema menšíme přihrádkama vedle sebe, takže po krajích po celé délce tašky přihrádky a uprostřed tři menší.
taška jde rozšířit rozepnutím zipu, teď je tam červená deka.
detail rozložení tašky. Na jednodenní výlet tam narvu všechno, náhradní oblečení, jídlo, pití, přebalování …
@MMartina1: prosím ťa, aký nánožník to máš? To je origoš Mutsy? Ja mám nejaký obecný nánožník Emitex, ale nesedí mi tam pekne.
Používali ste v zime fusak aj nánožník? Alebo len jedno z toho?