Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
5.10.11 12:14
lissa píše:
Ahoj holky, tak včera jsem si prohlédla Mutsy urban rider v prodejně a jsem nadšená. Krásně se ovládá. Jen pořád nevím s tou korbičkou. Rozměry jsou srovnatelné s jinými kočárky. Větší jsou u kočárků typů Marita…atd a to není můj šálek kávy. Nechci aby tam ten prcek byl od 5m narvanej tak, že se nebude moct hnout. Tak já nevím…

já jsem dávala malou do sporťáku v 5 měsících téměř na den přesně, bylo to na začátku prosince a byla samozřejmě nesedící, ležela mi tam do deseti měsíců - do jara, pak si sedla a to jsem i otočila sedačku po směru jízdy. Nevidím tvůj metřík, záleží pokud budeš mít letní dítko, tak málo komu se do hluboké vešlo v zimě a pokud zimní tak bych to neřešila, protože po tom půl roce oni stejně chtějí vidět ven a ne koukat do boudy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 15:02

Lisso, já taky furt řešila, jestli se mi tam vejde a nakonec to vůbec nemělo smysl. Neb do sporťáku jsme šli v 5,5 měsících ne proto, že by se nevbešel, ale proto že neviděl ven a řval vzteky. Takže já být tebou, tak velikost korby neřeším. Nevíš, jak budeš mít velké dítě. Kamarádky stejně starý klučina, jako je můj roční Štěpánek by se vešel ještě teď, ale samozřejmě už dávno jezdí ve sporťáku. Nevíš, jaké bude mít dítě požadavky (na prostor, na výhled apod.). Řeš to, až to nastane. Být tebou, koupím ojetou korbu, neb po jednom dítěti, je jako nová a pak uvidíš, když bude dítě jako MMartin y, tak dočasně to můžeš vyřešit nějakou ojetou Inglesinou nebo Roanem a nebo můžeš jít brzo do sporťáku. Pro dítě to určitě není škodlivé.Nebo jestli plánuješ pořídit i golfky, tak třeba můj Maclaren Techno XT jde do úplného le
hu a je schválen jako kočárek pro dítě od narození. Tak kdyby se ti už nevešel do korby a nechtěla jsi ještě do sporťáku, tak to lze vyřešit na ten měsíc golfkami, které později tak jak tak využiješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.10.11 15:02

taška

Mafina: Ahoj, můžu se zeptat, co je to za tašku ke kočárku??? Sháním jinou než originální mutsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
5.10.11 15:04
cherries píše:
Ahoj, můžu se zeptat, co je to za tašku ke kočárku??? Sháním jinou než originální mutsy.

já mam z DM černou s bílou výšivkou a jde na všechny kočárky :dance:

• Citovat
  • Upravit
oilily6
5.10.11 15:05
lissa píše:
Ahoj holky, tak včera jsem si prohlédla Mutsy urban rider v prodejně a jsem nadšená. Krásně se ovládá. Jen pořád nevím s tou korbičkou. Rozměry jsou srovnatelné s jinými kočárky. Větší jsou u kočárků typů Marita…atd a to není můj šálek kávy. Nechci aby tam ten prcek byl od 5m narvanej tak, že se nebude moct hnout. Tak já nevím…

mam korbu na prodej pokud bys měla zájem,ze staršího typu Mutsy

• Citovat
  • Upravit
5352
5.10.11 15:09

Cherries ta taška na fotce je právě ta černá DM s bílou výšivkou. Prodávají ji ještě ve fialové barvě s lila výšivkou, hnědé myslím s béžovou výšivkou a ve slonové kosti s hnědou výšivkou. Já naplněná - dvě plínky velikosti O, vlhčené ubrousky, mastička na zadek, přebalovací podložka. Stojí 599 korun. Já jsem s ní spokojená, neb má dvě termo kapsičky na příkrmy uvnitř a také boční kapsy na nápoje jsou zateplené :palec: Uvnitř jsou ještě dvě kapsy na zip (vepředu na doklady a uvnitř vzadu po celé velikosti tašky) a také na zadní straně je jedna kapsa na zip přes celou velikost tašky. Vejdou se i A4 papíry… V DMku ji najdeš někde tam kde mají dudlíky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.10.11 15:09

k hluboké korbě souhlasím s výrokem Mafiny. Řeš to až nastane. Vyber si kočár podle sportovní verze, protože v té bude děcko dýl než v hluboké. Marita je jako hlubokáč naprosto super, ale sporťák je úplně na ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
5.10.11 15:12

a jak těžký děti v tomhle kočárku vozíte?když je třeba těžší neklesá ta rukojeť třeba?nevíte jakou má nosnost ten sporťák?pořád jsem nedostala odpověď :-?

• Citovat
  • Upravit
56
5.10.11 15:32

taška

Můžu se zeptat, co říkáte této tašce k Mutsy - myslíte, že tam bude držet na těch patentech?
 http://www.malvik.cz/…n-umela-kuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.10.11 15:35
oilily6 píše:
a jak těžký děti v tomhle kočárku vozíte?když je třeba těžší neklesá ta rukojeť třeba?nevíte jakou má nosnost ten sporťák?pořád jsem nedostala odpověď :-?

uvadeji nosnost 20kg (staci mrknout na net :wink: )…nicmene ja si myslim ze takhle velky dite uz v tom pohodlne nebude…mala bude mit dva roky…vyjimecne jeste kocar pouzivam na spani..treba kdyz nekam jdeme parit v lete ven…a nohy uz ji couhaji…jen jakou nouzovka..navic ten kocar je sam o sobe tezkej…predstava ze tahnu 20kg naklad a jeste 15kg kocar je dost desiva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
5.10.11 15:38
mikitaa píše:
oilily6 píše:
a jak těžký děti v tomhle kočárku vozíte?když je třeba těžší neklesá ta rukojeť třeba?nevíte jakou má nosnost ten sporťák?pořád jsem nedostala odpověď :-?
uvadeji nosnost 20kg (staci mrknout na net :wink: )…nicmene ja si myslim ze takhle velky dite uz v tom pohodlne nebude…mala bude mit dva roky…vyjimecne jeste kocar pouzivam na spani..treba kdyz nekam jdeme parit v lete ven…a nohy uz ji couhaji…jen jakou nouzovka..navic ten kocar je sam o sobe tezkej…predstava ze tahnu 20kg naklad a jeste 15kg kocar je dost desiva :mrgreen:

no konečně vim víc :mrgreen: díky za info,já to chci jenom na zimu pak stejně půjde z baráku-ta moje mánie a vášeň na kočárky je silná :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1390
5.10.11 15:58

Ahoj fanynky Mutsíků:-))
potřebuju poradit, musíme přesedlat z korby do sporťáku, Honzíkovi bude zítra půl roku a je hodně dlouhý, má skoro 8,5 kg, zkrátka se tam nevejde…
Přemýšlím jestli pod něj nemám ještě něco dát, nějakou tvrdou podložku, aby měl záda v rovině, a taky co s pásy, poutaly jste už takhle malé děti??Dceru jsem vozila v polské korbě až do roka, tak ted tápu.
Díky moc Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 16:09

My šli do sporťáku v 5,5 měsících protože chtěl vidět ven, takže jsme nic do roviny nerovnali, naopak jsem zádíčka musela trochu přizvedávat, aby viděl. V půl roce myslím záda opravdu řešit nemusíš pokud dítě skutečně neposazuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.10.11 16:11

Jo a pásy jsme dávali - samozřejmě. Malému nijak nepřekážely. Ale já tedy měla vložku a ochrany na pásy od Pinkie, a ty jsou měkčí a menší. Ty origo mu tedy, když byl malý, překážely. Vrátili jsme se k nim až teď, když je mu rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.10.11 16:29

petro: uplne stejne jako mafina jsme provadeli jen s rozdilem toho ze terka byla jeste o 14 dni mladsi kdyz tam sla..taktez kvuli tomu ze nevidela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí