Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
29.9.11 15:44

na prodejnu Bali i na Růžovýho Pantera si holky hodně stěžujou na obsluhu. Šla bych do Baby Parku, nejlepší výběr a prodavačky taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 15:51

A hlavně Babypyrk má nejlepší ceny na českém trhu - samozřejmě s výjimkou nějakých supernabídek celých zlevněných setů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.9.11 20:46
MMartina1 píše:
já ty mezery budu řešit samolepícím sucháčem, u nás to nejsou jen malé otvory, ale vždycky mi ta boudička, když ji na jedné straně stáhnu, na druhé straně vyskočí přes opěrku, tak proto.

MMarti, a kde se dají ty sucháče sehnat a kam je nalepíš? Musím to taky nějak vyřešit. Mám sice doma vložku do kočáru, ale manžel si myslí, že to jenom kazí, takže ji nepoužíváme, úplně jsem na ni zapoměla :oops: . No možná ji ve větrném počasí přeci jenom vytáhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
29.9.11 20:48

Kdo máte holky zkušenost s nakupováním s Maminkou. Kolik tak bývá ta sleva? Taky 25 % nebo se to různí? Mám ještě plány, tak ať vím, na co se připravit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
29.9.11 20:57

Ivka: samolepící sucháče seženeš normálně někde v galanterii. Střihnu asi dva čtverečky a nalepím zespod opěrky po stranách a druhou část sucháče na tu boudičku zevnitř. A bude vymalováno, doufám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.9.11 23:34

Ma nákupech s Maminkou měl Babypark loni slevu 25 procent na vše, co nakoupíš. Jiné obchody, to měly jinak. Malvík například 20 procent na vše atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.10.11 14:06

Tak jsem nafotila ty úchyty, akorát mám vytahanou gumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
3.10.11 13:03

Ahojky,
máte někdo zkušenosti s autosedačkou Mutsy traveller?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
4.10.11 22:41

rozměry

holky prosím všechny-změřte mi šířku sedáku u sporťáku a délku celýho lůžka,díky moc
pak další hodně důležitej dotaz,chci si koupit Mutsíka Urban Rider ale mam už trošku těžší dítě 15kg a mam strach aby mi nerupla konstrukce nebo aby to nějak nehaprovalo nebo aby celá kostra neklesla,vozíte taky někdo v Mutsíkovi takhle těžký dítě nebo má to nějakej vliv ta váha dítěte na tu kostru?budu ráda za každou odpověď a pomoc!a i to změření

• Citovat
  • Upravit
5352
5.10.11 08:27

Šířka sedáku - 32 cm, dálka ložné plochy 94 cm
S takovou váhou zatím nemám zkušenosti, nicméně vzhledem k tomu, že přídavný koš má nosnost 10 kg a vozím ho dost plný a dítě mi váží necelých 10 kg, tak 15 kg dítě jistě uvezeš taky bez problémů. Ale určitě jsou tu holky, co takhle velké dítko vozí a mají jistě zkušenosti i s tím, jestli lze v takovém případě použít i přídavný koš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
5.10.11 09:48
Mafina5 píše: Šířka sedáku - 32 cm, dálka ložné plochy 94 cm
S takovou váhou zatím nemám zkušenosti, nicméně vzhledem k tomu, že přídavný koš má nosnost 10 kg a vozím ho dost plný a dítě mi váží necelých 10 kg, tak 15 kg dítě jistě uvezeš taky bez problémů. Ale určitě jsou tu holky, co takhle velké dítko vozí a mají jistě zkušenosti i s tím, jestli lze v takovém případě použít i přídavný koš…
Díky a myslíš tim přídavným košem tu zvláštní sedačku s co má volant? :-D já se v Mutsy nijak moc nevyznam ale vim že ho chci :lol:
  • Citovat
  • Upravit
495
5.10.11 10:09

Ahoj holky, tak včera jsem si prohlédla Mutsy urban rider v prodejně a jsem nadšená. Krásně se ovládá. Jen pořád nevím s tou korbičkou. Rozměry jsou srovnatelné s jinými kočárky. Větší jsou u kočárků typů Marita…atd a to není můj šálek kávy. Nechci aby tam ten prcek byl od 5m narvanej tak, že se nebude moct hnout. Tak já nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.10.11 10:23
oilily6 píše:
Díky a myslíš tim přídavným košem tu zvláštní sedačku s co má volant? :-D já se v Mutsy nijak moc nevyznam ale vim že ho chci :lol:

Né, to je Funseat a ten má ten koš zabudovanej. Přídavnej koš se kupuje zvlášť a dá se dát pod autosedačku nebo hlubokou korbu nebo sportovní nástavbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.10.11 10:36
lissa píše:
Ahoj holky, tak včera jsem si prohlédla Mutsy urban rider v prodejně a jsem nadšená. Krásně se ovládá. Jen pořád nevím s tou korbičkou. Rozměry jsou srovnatelné s jinými kočárky. Větší jsou u kočárků typů Marita…atd a to není můj šálek kávy. Nechci aby tam ten prcek byl od 5m narvanej tak, že se nebude moct hnout. Tak já nevím…

já mám Mutsy i Maritu. Nejdřív jsme jezdili v Mutsyně hluboké, pak jsme přesedlali do Marity, protože Honza nesnese stísněný prostor kolem sebe a potřeboval při spánku rozhodit ruce i nohy. Marita taky není můj šálek kávy, obecně mám k polským kočárkům velkou averzi, ale pro naše potřeby byl k nezaplacení. Z uřvanýho děcka v hluboké korbě Mutsy byl najednou anděl co dokázal prospat v hluboké Maritě i tři hodiny v kuse. Ale je to individuální, určitě ti tu holky odpoví, že by se jim dítě vešlo do Mutsy hluboké i do 8m. Nám by se taky vešel, ale nevydržel tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oilily6
5.10.11 11:22
mooch píše:
oilily6 píše:
Díky a myslíš tim přídavným košem tu zvláštní sedačku s co má volant? :-D já se v Mutsy nijak moc nevyznam ale vim že ho chci :lol:
Né, to je Funseat a ten má ten koš zabudovanej. Přídavnej koš se kupuje zvlášť a dá se dát pod autosedačku nebo hlubokou korbu nebo sportovní nástavbu.

jo už vim co myslíš :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí