Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderivka30 píše:
A tady ještě jedna fotečka, ale to je skoro to samé.
a kde mas danou tu zadni stranu boudicky??? ta zakryva preci cely ty zada ![]()
mikitaa píše:ivka30 píše:a kde mas danou tu zadni stranu boudicky??? ta zakryva preci cely ty zada
A tady ještě jedna fotečka, ale to je skoro to samé.
to má být foceno v leže, ne? Já mám Team a takové velké fuky tam nemám ![]()
ivka30 píše:Mafina5 píše:Tak po delší době přikládám foto. Pokaždé, jak se sedačkou manipuluji, tak musím upravovat a upravovat a upravovat, …
Ivi, já žádné fuky mezi boudičkou a sporťákem nemám. Nemáš to bbě nasazené? Zkus kdyžtak vyfotit.a stejně je někde fuk. Tak nevím, v čem je problém. Jestli to mám zastrčit jakoby dovnitř, ale to bych zase v sedě musela z toho vytahovat. Jsem z toho vedle. U předchozí sportovní sedačky jsem toto vůbec neřešila. Teď to mám samou díru a fuk.
jj, přesně tak. Té látky je tam málo, vůbec nikam nedosáhne. Když je nastavený sed, tak je to v pohodě. Při ležení tam prostě nic není ![]()
Ahojte, jak jste tu řešily to naklonění korbičky, tak jsem ji měla taky trošku nakloněnou, ale potom jsem si vyprala ten vnitřní potah a tím se mi odkrylo, co bylo skryto
a zjistila jsem, že mám vyskočené takové ty háky z místa, kde mají být zacvaklé a když jsem je tam vrátila, tak je korbička mnohem rovnější, no a taky jsem zjistila, že ten molitan(nebo co to je), který je kolem celé té korbičky, je na několika místech jakoby natrhlý, takže to by taky mohlo dělat trochu ten náklon co myslíte?? Korbička je ještě v záruce (Active champagne), takže budu asi reklamovat. Neměla jste některá něco podobného na reklamaci?A uznali vám takovou reklamaci?Díky za odpovědi.
Já mám sporťák Team brown, zabalený v krabici a čeká na brzké použití, zimu v korbičce asi nepřežijeme, tak teď mě opravdu děsí vaše příspěvky, že tak jsou takové díry, to bude na zimu fakt na nic.
![]()
Já tedy žádné díry nemám. Mám sportovní doplněk Active Coffee 2010. Malého jsem do sporťáku dávala na jaře v březnu a občas ještě byla zima a vůbec žádný problém jsme neměli…
Sofika píše:
Já mám sporťák Team brown, zabalený v krabici a čeká na brzké použití, zimu v korbičce asi nepřežijeme, tak teď mě opravdu děsí vaše příspěvky, že tak jsou takové díry, to bude na zimu fakt na nic.![]()
když tam budeš mít fusak tak to bude v pohodě, spíš je to blbé teď na ten přechod, kdy fusaky nemáme a přitom už fouká. Mám tam také díry, ale takové velké jako IVKA ne.
Spíš mi přijde pěkně d*bilní, že když dáváš sporťák z lehu do sedu a přitom nesleduješ ruce dítěte, tak mu je tím, že je strká do díry mezi opěrkou a tou boční zakroucenou kovovou tyčí, můžeš slušně zmrzačit
Třeba naše dáma leží v kočáře, ruce má prostrčené dolu do košíku a krade tam křupky a krmí tím psa ![]()
To je pravda, no a dva měsíce asi ještě v korbičce budem a pak stejně bude fusak. ![]()
S těma křupkama to je dobrý, to mě fakt rozesmálo
![]()
No to pak teda budu muset dávat pozor, stejně se mi do toho sporťáku nějak moc nechce, korbička je korbička ![]()
to já jsem z toho byla smutná ne kvůli kočáru, ale přišlo mi, že už nemám miminko, ale velkou holku
![]()
Mafina5 píše:
Já tedy žádné díry nemám. Mám sportovní doplněk Active Coffee 2010. Malého jsem do sporťáku dávala na jaře v březnu a občas ještě byla zima a vůbec žádný problém jsme neměli…
rybkabezvody píše:Sofika píše:
Já mám sporťák Team brown, zabalený v krabici a čeká na brzké použití, zimu v korbičce asi nepřežijeme, tak teď mě opravdu děsí vaše příspěvky, že tak jsou takové díry, to bude na zimu fakt na nic.![]()
když tam budeš mít fusak tak to bude v pohodě, spíš je to blbé teď na ten přechod, kdy fusaky nemáme a přitom už fouká. Mám tam také díry, ale takové velké jako IVKA ne.
Spíš mi přijde pěkně d*bilní, že když dáváš sporťák z lehu do sedu a přitom nesleduješ ruce dítěte, tak mu je tím, že je strká do díry mezi opěrkou a tou boční zakroucenou kovovou tyčí, můžeš slušně zmrzačitTřeba naše dáma leží v kočáře, ruce má prostrčené dolu do košíku a krade tam křupky a krmí tím psa