Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
16.9.11 21:49

já tam mám ty plastový háčky na gumě, takže to je originál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
16.9.11 21:54

já mám na té nejnovější kolekci boudičku dole jenom na gumu, která se při ležení jenom přetáhne přes tu opěrku, jakoby se ta opěrka do té boudičky položí, žádné háčky nejsou, proto to na jedné straně někdy profukuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
17.9.11 13:45

Já mám teda kočár už z hodně staré kolekce a žádný háčky tam taky nemám,jen gumu jak psala Mmartina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
17.9.11 15:07

já mám tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.9.11 21:19

4R

Nám v kočáru taky pořád cvaká.Je to asi v tom místě, kde jsou uchycený ty otočný přední kolečka. Před prázdninama nám vyměnili v obchodě levé kolo a za pár dnů nám doma začalo cvakat druhé:(. Není to nic dramatickýho - ale rozvrzaný kočár nechci. Chci ho ještě dobře prodat…Nebavilo mě to přes léto poslouchat- tak jezdíme s Nuňáčem a pojedem asi zase reklamovat. Jinak nám cvakalo ještě taky uchycení košíku - v tom horním uchycení, jak je ta tyčka pro zachycení háků ze sedačky - zkus to tam dotáhnout a promazat…třeba to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
17.9.11 21:27

myslíte si, že se Mutsy dá ještě dobře prodat? Já když mrknu na MMB, tak se mi zdá, že trh je již nasycen :mrgreen: . I když projedu po tom našem malým městě, tak potkávám Mutsyny. Což tedy nebývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
17.9.11 21:53

Mě to tam bohužel taky dělá fuky a dost mě to vytáčí, takže jsem ráda, že jsem šla do té vložky do kočárku, protože to má vysoké okraje a tím zakryje to, co boudička ne, ale co malej sedí, tak je to lepší, nejhorší to bylo, když jsme byli ve skoro ležmo poloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.9.11 11:12

K té prodeji - mutsíků jezdí spoustu.Myslím si, že se ale dá prodat v pohodě.My jsme dali na mmb jeden den korbičku a druhý den byla už prodaná, to samé adaptéry. Jezdí jich hodně, ale je o ně stále zájem…Tak doufám, že sporťák taky prodám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
19.9.11 09:25

Kočky, takže Nákupy s maminkou oficiálne 7-13.11.2011 :lol:
 http://www.mf.cz/…inka2011.pdf

• Citovat
  • Upravit
5352
19.9.11 09:59

Hm… já vše pořídila na dnech Marianne tak nevím, co bych koupila. Holky inspirujte mě. Po čem půjdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
19.9.11 10:28

Já chtěla ten fusak Lodger, byla jsem tam - na Čerňáku a když jsem viděla tu frontu u kasy, tak jsem šla pryč, stejně měli zase jen holčičí barvy :cert: :cert:
Tak zkusím štěstí ještě jednou :wink: …a chtěla bych ten hrající nočník FP :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
19.9.11 10:56

my budeme kupovat tu autosedačku Pearl, doufám, že budou skladem :cert: . Pak vložku Booster do Lodgera, ten jsem si objednala jetej přes MMB.

Bébka, ten nočník mě pobavil, to je ale trůn. U nás čůráme do normálního, všechno ostatní ho rozptyluje a pak se mu nechce :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.9.11 11:00
MMartina1 píše:
my budeme kupovat tu autosedačku Pearl, doufám, že budou skladem :cert: .

to porad jezdite ve vajicku?

• Citovat
  • Upravit
3513
19.9.11 11:03

jasně, Honza má něco málo přes 9 kg a zhruba 76 cm :lol: . On je drobík. Ale mě to vajíčko přijde stejně lepší než normoš sedačka, na spaní určitě. Nechám ho ve vejceti dokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.9.11 11:08
MMartina1 píše:
jasně, Honza má něco málo přes 9 kg a zhruba 76 cm :lol: . On je drobík. Ale mě to vajíčko přijde stejně lepší než normoš sedačka, na spaní určitě. Nechám ho ve vejceti dokud to půjde.

tj jasny, hlavne je to dle mne bezpecnejsi… :palec: ja mam taky Viky jeste ve vajicku, ale uz se mi nevejde, porad ji padaji pasy a za chvili ji presahne hlavicka… :-? takze uz mam Romer King plus na ceste… jinak bych jit tam nechala dokud mi nezacne chodit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4